Death Phone Flasladım Ama ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By Mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Death Phone Flasladım Ama ...
Arkadaşlar az önce oldu herşey. Telefonu usb ile şarj ediyordum hep. herzamanki gbi usb yi taktım tel. şarj oluyodu. aradan 1-2 saat geçti telefonu şarjdan aldığımda kapalıydı. açılmadı usb ile bağladım açılıyo ancak sistem hatası uyarısı veriyodu ve hiçbirşey yapamıyodum. öyle kalıyodu telefon. bende death phone flaslamaya bakarak flasladım ancak bundan sonrada şöyle bi sorun ortaya çıktı.

1 . Desteklenmeyen USB cihazı... yazıyo.

2. uyarıya tamam dedikten sonra bir hata dha verio. Şu yazıyo : USB bağlantısında hata...

şimdi garantiye versem farkederlermi flash attığımı. 2. olarak bunn çözümü nedir yoksa göt mahkum garantiye vericem.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes garantiye ver telefonuna gore soyle orn. belle yuklerken internet kesildi de

- - - Eklendi - - -

kardes garantiye ver telefonuna gore soyle orn. belle yuklerken internet kesildi de

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
başka bilgisayarda hafıza kartıni çıkar ve usb kablosunu değiştir

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı ve ayran3883
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Garantiye vermene pek gerek olacağını sanmıyorum,şunları deneyebilirsin.telefonuna hard yada soft format atarak deneyebilirsin,birde ovi süit ve phoenix programını kaldırıp tekrar yükleme yöntemini deneyebilirsin.ha yinede hemen karar verme burda belki başka öneri yapan olur acele etmemek gerek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Direk hard format at sorun çözülür bence.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş soruyu sormuş ama ortalarda yok,telefonu attımı naptı acaba:)

By Mustafa

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt