KVK'ya Tamire Vereceğim Ama Cihaz Hackli Flash Atamıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
KVK'ya Tamire Vereceğim Ama Cihaz Hackli Flash Atamıyorum!
Evet böyle garip bir durumdayım arkadaşlar..

1) N8'i 1.5 yıldır kullanıyorum.. Malum USB girişi dosya atmada, flash atmada, OTG olarak pek çok işlev için gerekli olduğundan çok kullanılıyor.. Ve bu kullanımımdan ayrıca 1.5 seneden olsa gerek tamamen bozulmuş durumda.. Ne takarsam takayım Desteklenmeyen Cihaz diyor ayrıca en ufak oynamada bağlantı kopuyor zaten..

2)Kulaklık girişide aynı durumda.. Daha önceleri elimden sert şekilde düşürmüşlüğüm var.. Fakat şu son zamanlarda kulaklığı algılaması için takınca oynatmam lazım tek kulaklığa geliyor evire çevire düzgün sesi zor alıyorum ve cebimde kıpırdadığı an kulaklık kopuyor onuda yaptıracağım bu iki..

3) Ekranına çok hafif dokunursam sorun yok ama özellikle gece sessiz ortamlarda farkettim ki ekranından dokundukça sanki ekran sesi açıkmış gibi sesler geliyor buda donanımsal bir hata..Bunuda yaptıracağım..

Ama telefon hackli ve USB bozuk yani şuan garanti dışı görünüyor resmi olarak :D

Şimdi ben hackle ilgili ne kadar yüklediğim dosya varsa sildim (InstallServer-Rompathcer-vs)

Telefona önce Geri Yükle ile format sonra Veri Sil Ve Geri Yükle ile tam format attım.. Hard atmadım QT silinir gereksiz diye..

Şu durumda hackle ilgili bi bilgi bi dosya uzantısı kalmışmıdır.. Hackten kurtuldummu ? :D
Telefonu pazartesi vericem..

Symbianize

Symbianize

Üye
Kafanin rahat olmasini istiyosan hard format atarken bataryayi cikar telefon coker coktu dersin bataryasi cikiyomu n8in

KayraBey

KayraBey

Üye
Kafanin rahat olmasini istiyosan hard format atarken bataryayi cikar telefon coker coktu dersin bataryasi cikiyomu n8in

Cfw yüklü değilse zorun olacağını zannetmiyorum.Ama Ömer'in dediği de daha kesin bir sonuç olabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
yok orjinal hackli firmware
valla şuan hackten eser kalmadı gibi duruyor ama :hmmm
veri sil geri yükle komutu halletti sanırım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
gecmıs olsun kardesm. Benım c6-01 ıme cfw yuklemıstım ve usb de senınkının aynı hatayı vermeyı basladı. Usb takınca desteklenmeyen cıhaz usb cıkarın dıyordu. Tabı bnm cfw olunca daha sıkıntılı oluyo.maddness bır program vermıstı o porgramla bır kac overlock benzerı ıslemler yaptım telefon çöktü sonrada servise verdım orjınal yazılım yuklenerek ve arızası gıderılerek gerı geldı.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
haggar73

haggar73

Üye
Bildiğim kadarı ile hack'li telefon olup olmamamasi veya cfw yüklü olması önemli değil. Telefon servise girer girmez hemen son yazılımı yükleyip öyle tamir veya bakım işlemine geçiliyor. Yani telefonu açıp kontrol edip sonra yazılım yüklenmiyor diye biliyorum. Hatta ben bir defasında cfw yüklü olarak servise telefon vermiştim ve hiç bir sorun çıkarmadılar. Telefona son yazılımı yüklemişlerdi ve telefonunuzda başka sorun bulunamamıştır deyip teslim etmişlerdi.

Biraz daha araştırmanı öneririm. Eğer aksi yönde bilgi almazsan ver gitsin servise merak etme. Sorun olacağını sanmıyorum. Eğer servisler farklı farklı uygulama yapmıyorlar ise...

Geçmiş olsun kardeşim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
zaten bende bu silme işlemleri sırasında xplore dosya yönetici programla ne kadar yabancı dosya varsa sildim hatta telefonun orjinal efektlerini dahi silmişim :D
çökertmeye gerek yok gibi duruyor
yardımlarınız için sağolun arkadaşlar son durumdan haberdar ederim sizleri :oke:

Parimli

Parimli

Üye
Benim telefonumda hackliydi kardeşim C7 ancak KVK da garanti kapsamında göründü. Sorunuda şebeke arızasıydı. Bence garanti dışında değil telefonun.

hizan

hizan

Üye
Bildiğim kadarı ile hack'li telefon olup olmamamasi veya cfw yüklü olması önemli değil. Telefon servise girer girmez hemen son yazılımı yükleyip öyle tamir veya bakım işlemine geçiliyor. Yani telefonu açıp kontrol edip sonra yazılım yüklenmiyor diye biliyorum. Hatta ben bir defasında cfw yüklü olarak servise telefon vermiştim ve hiç bir sorun çıkarmadılar. Telefona son yazılımı yüklemişlerdi ve telefonunuzda başka sorun bulunamamıştır deyip teslim etmişlerdi.

Biraz daha araştırmanı öneririm. Eğer aksi yönde bilgi almazsan ver gitsin servise merak etme. Sorun olacağını sanmıyorum. Eğer servisler farklı farklı uygulama yapmıyorlar ise...

Geçmiş olsun kardeşim

arkadaşın dediği doğru senin telefonunun hackli yada hangi yazılım yüklü olduğuna bakmazlar baksalar bile garanti dışı kalmaz çünkü hack olayını nokia biliyor onun için garanti dışına çıkma gibi durumu yoktur bundan emin ol.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın dediği doğru senin telefonunun hackli yada hangi yazılım yüklü olduğuna bakmazlar baksalar bile garanti dışı kalmaz çünkü hack olayını nokia biliyor onun için garanti dışına çıkma gibi durumu yoktur bundan emin ol.
iş işten geçti artık ne varsa sildim yerle bir ettim :D

Aslında bir şey daha var onuda sizlere sorayım bugüne dek umrumda olmamıştı ama madem KVK ya gidecek :)

Telefonu aldığımdan beri olan bişey.. Hafıza kartını taktığımda görmüyor.. Takılıyken açıp kapattığımda hafıza kartını okumuş oluyor.. Normalde takıp kart kapağını kapattığım an kartın okunması lazım değil mi?
Bu da bir hata sanırım?
Ben bugüne kadar Zagg Invısıble Shield kullandığımdan dolayı kartı çıkarma imkanım olmadığı için bunu bir sorun olarak görmedim.. Ama zaten Zagg eskimis ve sararmıştı hemde telefonun orjinal halini özlediğimden söktüm attım.. Yaptırmışken kart girişi de hata ise yaptırayım?

paşa06.40

paşa06.40

Üye
soft format at gitsin dostum eski haline döner

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonu KVK 'ya 18:30 civarlarında bırakmış durumdayım tam 5 hatayı bir kağıda yazdım görevli bayan buyrun dediğinde buraya yazdım burdan bakın dedim..
Kadın roman gibi arıza listesini görünce afalladı şöyle bi baktı suratıma
Ekranla ilgili hata için biraz soru sordu beni acemi sanıp ekran sesleri normaldir dedi yazılım fonksiyonu dedi bende dedim telefon kitliyken dahi normal mi :ehe
hmm tamam o zaman dedi kaldı öyle :D

Son bi soru sormuştum konuda ama kimseden cevap gelmedi lakin burda N8'li bi arkadaşımda denedim onda hafıza kartını takınca canavar gibi okuyor yani bendeki arıza..

olay bu şu anlık :)

- - - Eklendi - - -

Birde Koyu Gri renkteki telefonumu Beyaz yaptırmak istiyorum dedim kaça patlar dedim?
100-150 arası bi fiyat çıkar dedi..Neyse şimdilik kalsın dedim .d

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Mutlu son :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt