Telefon Tavsiyesi Nokia 603 vs Galaxy Mini 2 vs Xperia Tipo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TonyDante

TonyDante

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 vs Galaxy Mini 2 vs Xperia Tipo
Arkadaşlar yeni telefon alıcamda bu 3 telefon arasında kaldım. Aslında android taraftarı değilim. Telefonda pek oyun oynamam çünkü tabletim zaten o işi görüyo. Telefonun benim için önemli. İnternet hızı,müzik kalitesi ve sağlamlıda. 400-550 tl arası bütçem var. Hangisini önerirsiniz veya aynı fiyatta başka bir telefonda olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum...

Kerim.

Kerim.

Üye
İnternet istiyosan android al.muzik kalitesi kotu olsa bile poweramp gibi programlarla cok iyi hale getirilebiliyor.tavsiyem mini2 veya tipo

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Bende senin gibi kararsız kalmıştık şuan tekrar karar değiştirdim 603 almayı planlıyorum

TonyDante

TonyDante

Üye
    Konu Sahibi
İnternet istiyosan android al.muzik kalitesi kotu olsa bile poweramp gibi programlarla cok iyi hale getirilebiliyor.tavsiyem mini2 veya tipo

İnternet hızı konusunda 603 daha iyi. Müzik konusunda ise 603 dolby kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

Bende senin gibi kararsız kalmıştık şuan tekrar karar değiştirdim 603 almayı planlıyorum
Ben aslında 603 almaya karar vermiştim ama androidin cazibesi beni ikilemde bırakıyor açıkcası:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
İnternet hızı konusunda 603 daha iyi. Müzik konusunda ise 603 dolby kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

Ben aslında 603 almaya karar vermiştim ama androidin cazibesi beni ikilemde bırakıyor açıkcası:hmmm
Ama tarayici olarak android daha iyidir.603un int.hizi da iyi derken bir video izleyip ona dayanarak mı dedin?

Kerim.

Kerim.

Üye
Digerlerini inceledin mi?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sorunun cevabı galaxy music.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...