[MARVEL] Avengers Digital Clock Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Ironman oluyor o :ehe Hawk Eye nasılda Loki'nin esiri olmuştu ama :ehe

tam ismi vermişim bende bilmiom die :) öğrenmiş olduk tabi unutmazsam o adamda harbi karizma lafım yok onada :) esir olayını boşver o film icabı önemli olan kalite :)

asigsasi

asigsasi

Üye
benim şu an yok

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bu arada beyler kahraman saatler yapmışken bu gece yeni set geliyo :) ikonlar hazır sadece paketliycem tabi bi sorun çıkmazsa :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben uyumadan paylaş abi :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
muhabbete daldık iş uzadı :) siz yine yarına bekleyin belki beğenmem veya sorun yaşarım yarına aksayabilir :) bide bu sensation setinde benim yorumu uygunsuz die silmişler yahu ben ne dedim orda bilmem kötü bişey dediğimi hatırlamıyom :) burdan benle uğraşanlara sesleniyorum son kez bundan sonra hiçbir yorumunuza cvp vermeyeceğim bakın sizin yüzünüzden sanki kötü bişey sölemişim gibi yorumum silindi ben sewmem böle şeyi. Bu son sözümdür bundan sonra benden hiçbi şekilde cvp alamayacaksınız o konuda şimdiden kusura bakmayın :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Robert Downey Jr kingdir :yuru ayrıca Avengers seven görmek güzel :)
Çok süper.Iron Man ve Hulk:yuruGerçi Thor da süper..Hepsi öyle ya:D

- - - Eklendi - - -

o dediğin kim oluyo :) bi karakterin orjinal adımı harbi ben ironman in adını bile bilmiom yaa :) adamların ismini bakmak lazım bi aslında :) ama benim favorim hawk eye :) adam hem karizma hem havada uçan kuşu bile vuruyo :)

- - - Eklendi - - -

Ancak Hawkeye'ın tehdit seviyesi düşük.En tehlikeli Hulk:D

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve tempestshine
jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler kardeşim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
çok teşekkür ederim dostum çok güzel olmuş ellerine sağlık

• Beğen
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
:tşk: Şu mifleri birde telefonda Düzenleyebilsek çok iyi olacaktı

• Beğen
orhan424

orhan424

Üye
niye ama bilmiyorum.mifi e/resource/appsa atip restar yaptim.ama bi sonuç yok.yeni bi saat elde etmedim.

orhan424

orhan424

Üye

:rica: pc de bile uğraştırıyo telde bence hiç uğraşılmaz :)

- - - Eklendi - - -

joshlog avkon2 modu uyguladınmı tele? bide c ye at dene

avkon2 uygulu.genelde e-ye atiyorum.deniyip eklerim.yine olmadi.bundan önce colourful digital clock mif normalce çalisdi.ama bu çalismiyor.bi de bende tema problemi olusuyor.kendisinden temasini degisior

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
avkon2 uygulu.genelde e-ye atiyorum.deniyip eklerim.yine olmadi.bundan önce colourful digital clock mif normalce çalisdi.ama bu çalismiyor.bi de bende tema problemi olusuyor.kendisinden temasini degisior

peki teldeki mif in adıyla bu aynı mı? mesela ben sonradan asat widgeti yüklemiştim bende migitalclock geçiyo adı ama refresh güncellemesinden sonra saat mifinin adını deiştirmişler digitalclock olmuş ben o şekilde adlandırıp ekledim sendeki mif in adına bak o şekilde adlandırıp at sonuçta ben denedim ve başkalarıda denedi sorun yok olamazda zaten sorun yaratabilecek tek şey ya mifin adı yanlış yada avkon modu düzgün uygulanmadı ama başka saat denedim dediğine göre o zaman tek seçenek mif adı kalıyor başka sorun yaratacak bişey yok :oke:

orhan424

orhan424

Üye

peki teldeki mif in adıyla bu aynı mı? mesela ben sonradan asat widgeti yüklemiştim bende migitalclock geçiyo adı ama refresh güncellemesinden sonra saat mifinin adını deiştirmişler digitalclock olmuş ben o şekilde adlandırıp ekledim sendeki mif in adına bak o şekilde adlandırıp at sonuçta ben denedim ve başkalarıda denedi sorun yok olamazda zaten sorun yaratabilecek tek şey ya mifin adı yanlış yada avkon modu düzgün uygulanmadı ama başka saat denedim dediğine göre o zaman tek seçenek mif adı kalıyor başka sorun yaratacak bişey yok :oke:

bi tanesin be :) ismini migitalclock olarak degistirdim çalisiyor .tesekkürler :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bi tanesin be :) ismini migitalclock olarak degistirdim çalisiyor .tesekkürler :D

nihayet hallettik :) ama farketmen gerekirdi sonuçta mifleri deiştirirken deiştirilsinmi die soruyo sen deiştirirken sormamış olması lazım ordan çakmalıydın olayı biraz olsun :) Rica ederim.

yutkun

yutkun

Üye
valla sen kendini aştın artık tebrik ederim bende mi teli hacklesen ne dersin

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
valla sen kendini aştın artık tebrik ederim bende mi teli hacklesen ne dersin

saolasın kardeşim :) senin tel hackli deilmiydi :D bence hiç düşünme sonuçta bunun bi zararı yok tam tersi biçok faydası war :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt