najanaja
Üye
Ironman oluyor oHawk Eye nasılda Loki'nin esiri olmuştu ama
![]()
tam ismi vermişim bende bilmiom die
öğrenmiş olduk tabi unutmazsam o adamda harbi karizma lafım yok onada
esir olayını boşver o film icabı önemli olan kalite 
Ironman oluyor oHawk Eye nasılda Loki'nin esiri olmuştu ama
![]()
öğrenmiş olduk tabi unutmazsam o adamda harbi karizma lafım yok onada
esir olayını boşver o film icabı önemli olan kalite 
siz yine yarına bekleyin belki beğenmem veya sorun yaşarım yarına aksayabilir
bide bu sensation setinde benim yorumu uygunsuz die silmişler yahu ben ne dedim orda bilmem kötü bişey dediğimi hatırlamıyom
burdan benle uğraşanlara sesleniyorum son kez bundan sonra hiçbir yorumunuza cvp vermeyeceğim bakın sizin yüzünüzden sanki kötü bişey sölemişim gibi yorumum silindi ben sewmem böle şeyi. Bu son sözümdür bundan sonra benden hiçbi şekilde cvp alamayacaksınız o konuda şimdiden kusura bakmayın 
Çok süper.Iron Man ve HulkRobert Downey Jr kingdirayrıca Avengers seven görmek güzel
![]()
Gerçi Thor da süper..Hepsi öyle ya
Ancak Hawkeye'ın tehdit seviyesi düşük.En tehlikeli Hulk
o dediğin kim oluyobi karakterin orjinal adımı harbi ben ironman in adını bile bilmiom yaa
adamların ismini bakmak lazım bi aslında
ama benim favorim hawk eye
adam hem karizma hem havada uçan kuşu bile vuruyo
- - - Eklendi - - -

emeğe saygı teşekkürler kardeşim
çok teşekkür ederim dostum çok güzel olmuş ellerine sağlık
Şu mifleri birde telefonda Düzenleyebilsek çok iyi olacaktı

Şu mifleri birde telefonda Düzenleyebilsek çok iyi olacaktı
pc de bile uğraştırıyo telde bence hiç uğraşılmaz 
niye ama bilmiyorum.mifi e/resource/appsa atip restar yaptim.ama bi sonuç yok.yeni bi saat elde etmedim.
pc de bile uğraştırıyo telde bence hiç uğraşılmaz
- - - Eklendi - - -
joshlog avkon2 modu uyguladınmı tele? bide c ye at dene
avkon2 uygulu.genelde e-ye atiyorum.deniyip eklerim.yine olmadi.bundan önce colourful digital clock mif normalce çalisdi.ama bu çalismiyor.bi de bende tema problemi olusuyor.kendisinden temasini degisior

peki teldeki mif in adıyla bu aynı mı? mesela ben sonradan asat widgeti yüklemiştim bende migitalclock geçiyo adı ama refresh güncellemesinden sonra saat mifinin adını deiştirmişler digitalclock olmuş ben o şekilde adlandırıp ekledim sendeki mif in adına bak o şekilde adlandırıp at sonuçta ben denedim ve başkalarıda denedi sorun yok olamazda zaten sorun yaratabilecek tek şey ya mifin adı yanlış yada avkon modu düzgün uygulanmadı ama başka saat denedim dediğine göre o zaman tek seçenek mif adı kalıyor başka sorun yaratacak bişey yok![]()
ismini migitalclock olarak degistirdim çalisiyor .tesekkürler 
bi tanesin beismini migitalclock olarak degistirdim çalisiyor .tesekkürler
![]()
ama farketmen gerekirdi sonuçta mifleri deiştirirken deiştirilsinmi die soruyo sen deiştirirken sormamış olması lazım ordan çakmalıydın olayı biraz olsun
Rica ederim.valla sen kendini aştın artık tebrik ederim bende mi teli hacklesen ne dersin
senin tel hackli deilmiydi
bence hiç düşünme sonuçta bunun bi zararı yok tam tersi biçok faydası war