[MARVEL] Avengers Digital Clock Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[MARVEL] Avengers Digital Clock Pack by najanaja
Bütün avengers karakterleriyle yaptım extradan spiderman yaptım beğenmeniz dileğiyle :)
Joker Batman ve Ghost Rider eklenmiştir hala eklenti olarak düzenleyemiyorum sitedeki sorun düzelmicek sanırım. mediafire linki veriyorum
.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado, yutkun, jatvalca ve 3 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
emeğe saygı ellerine sağlık dostum çok güzel olmuşlar bir tane de hayalet sürücü yapsaydın

- - - Eklendi - - -

bir tane de joker diyecektim :D

• Beğen
emelli

emelli

Üye
:tşk::alkis

- - - Eklendi - - -

ah bide bu avkonu bulabilsem :hmmm

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Abi bu ekran senin mi font değişmiş.tema değişmiş.ne oldu sana böyle?

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

- - - Eklendi - - -

emeğe saygı ellerine sağlık dostum çok güzel olmuşlar bir tane de hayalet sürücü yapsaydın

- - - Eklendi - - -

bir tane de joker diyecektim :D

rica ederim kardeşim tamam birazdan ikisinide yaparım aslında batman da yapacaktım sadece avengers pakedi olsun dediydim onuda çıkarayım oldu olacak :)

- - - Eklendi - - -

:tşk::alkis

- - - Eklendi - - -

ah bide bu avkonu bulabilsem :hmmm

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

Abi bu ekran senin mi font değişmiş.tema değişmiş.ne oldu sana böyle?

harbi bişeyler yapmaktan farkında deilim yahu benim font deişmiş orjinale dönmüş :D tema da bişey yok kardeş hep aynımı kullanacam :) perspekrif i seçtim sadece :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
tempestshine

tempestshine

Üye

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim tamam birazdan ikisinide yaparım aslında batman da yapacaktım sadece avengers pakedi olsun dediydim onuda çıkarayım oldu olacak :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

harbi bişeyler yapmaktan farkında deilim yahu benim font deişmiş orjinale dönmüş :D tema da bişey yok kardeş hep aynımı kullanacam :) perspekrif i seçtim sadece :)

Geçen bana da olmuştu.Durduk yere font nasıl değişir ya? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler :alkis

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve najanaja
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Teşekkürler.Spiderman'ı deneyeceğim.Saat ve tarih okunabilir durumda mı ? Deneyen oldu mu ?

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler.Spiderman'ı deneyeceğim.Saat ve tarih okunabilir durumda mı ? Deneyen oldu mu ?

ekran görüntüsünden anlayamıyo musun :) tarih gri renk olduğu için biraz zor okunuyor ama saat beyaz font ta sorun yaşamazsın siyah fontsa okunacağını sanmam :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

asisgasi yaptım istediklerini ama konuyu düzenleyemiyorum sitede sorun var sanırım düzenleme panelini açıp gelişmişe basınca herşey karman çorman olup birbirine karışıyo eklenti ekleyemiyorum arada dener sorun düzelince eklerim bu arada bu model başka istekler varsa yapabilirim istediğiniz kadar :)

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Black widow ve thor hoşuma gitti ama dijital saat kullanamıyorum benim ekran küçük geliyo ekranı kaplıyo ne fotoğraf gözüküyo nede düzgün widget koyabiliyorum büyük ekranlı telefonum olursa kesin deniycem eline sağlık kardeşim :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok sağol İntikamcılara bayılıyorum.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Black widow ve thor hoşuma gitti ama dijital saat kullanamıyorum benim ekran küçük geliyo ekranı kaplıyo ne fotoğraf gözüküyo nede düzgün widget koyabiliyorum büyük ekranlı telefonum olursa kesin deniycem eline sağlık kardeşim :)

benim en çok spider hoşuma gitti aslında, ilk onu yapmıştım zaten renkler çok canlı ve uyumlu :) bakalım ne zaman aldıracaz sana şu N8 i :) Rica ederim kardeşim. 3 tane daha yaptım istek üzerine ama site sorunlu konuyu düzenleyemiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Çok sağol İntikamcılara bayılıyorum.

bende bende :D Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

benim en çok spider hoşuma gitti aslında, ilk onu yapmıştım zaten renkler çok canlı ve uyumlu :) bakalım ne zaman aldıracaz sana şu N8 i :) Rica ederim kardeşim. 3 tane daha yaptım istek üzerine ama site sorunlu konuyu düzenleyemiyorum :)

N8 değilde 808 bu ara hoşuma gitmeye başladı takasa mı girsem diyorum :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Robert Downey Jr kingdir :yuru ayrıca Avengers seven görmek güzel :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

sen bu gidişle hiçbirini alamayacan çok karasızsın :)
kararsızlık var bide çabuk sıkılma var alırım şimdi bi özelliğini sevmem soğurum değiştirmek isterim falan :) bana gereken bolca para ve istediğim telefondan almak :) bi htc alırım bi lumia 920 bi 808 bide e6 mı satmam tamam :) aslında bekleyip lumia920 mi alsam diyede düşünüyom :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ne oldu açabildinmi konuyu

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Robert Downey Jr kingdir :yuru ayrıca Avengers seven görmek güzel :)

o dediğin kim oluyo :) bi karakterin orjinal adımı harbi ben ironman in adını bile bilmiom yaa :) adamların ismini bakmak lazım bi aslında :) ama benim favorim hawk eye :) adam hem karizma hem havada uçan kuşu bile vuruyo :)

- - - Eklendi - - -

kararsızlık var bide çabuk sıkılma var alırım şimdi bi özelliğini sevmem soğurum değiştirmek isterim falan :) bana gereken bolca para ve istediğim telefondan almak :) bi htc alırım bi lumia 920 bi 808 bide e6 mı satmam tamam :) aslında bekleyip lumia920 mi alsam diyede düşünüyom :D

ben bişey demiyom gari :) sen bilin :)

- - - Eklendi - - -

ne oldu açabildinmi konuyu

yok hala aynı sitede sorun var düzenleyemiyom :) batman ghost rider ve joker hazır :) başka istek varsa şimdiden sölesinde zaten düzenlemede sorun yaşıyom hepsini bi kerede ekliyim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
tempestshine

tempestshine

Üye

o dediğin kim oluyo :) bi karakterin orjinal adımı harbi ben ironman in adını bile bilmiom yaa :) adamların ismini bakmak lazım bi aslında :) ama benim favorim hawk eye :) adam hem karizma hem havada uçan kuşu bile vuruyo :)

- - - Eklendi - - -

ben bişey demiyom gari :) sen bilin :)

- - - Eklendi - - -

yok hala aynı sitede sorun var düzenleyemiyom :) batman ghost rider ve joker hazır :) başka istek varsa şimdiden sölesinde zaten düzenlemede sorun yaşıyom hepsini bi kerede ekliyim :)

Ironman oluyor o :ehe Hawk Eye nasılda Loki'nin esiri olmuştu ama :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt