Marvel vs DC Kahramanları Bir Arada!

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Marvel vs DC Kahramanları Bir Arada!
Çizgi roman dünyasının iki dev markası Marvel ve DC'nin en süper kahramanlarının yer aldığı ve birbirleriyle kıyasıya dövüştüğü harika bir video yayınlandı.


Kuşkusuz son yıllarda çizgi romanlara ve süper kahramanlara karşı olan ilgi gittikçe artıyor. Gerek sinema sektöründe, gerekse dizi sektöründe artık birçok çizgi roman karakterine veya süper kahramana sıkça rastlamak mümkün oldu.

Fakat maalesef rakip firmaların karakterlerini bir arada görmek ise oldukça imkansız duruyor.

Yukarda da ifade ettiğimiz üzere çizgi roman denilince akla gelen ilk isimler olan DC ve Marvel dünyasının karakterlerini hiç bir arada görme imkanı bulamadıysanız, hazırlanan bu hayran yapımı video tam size göre.



İlk kez bu kadar süper kahraman bir arada

Spider-Man, Wonder Woman, Hulk, Batman, Iron Man, Superman, Thor, Captain America, Flash, Hawkeye, Arrow, Deadpool, Joker, Ghost Rider, Deathstroke, Green Lantern, Firestorm, Cyborg Guardians of the Galaxy ve X-Men karakterlerinin kıyasıya kapıştığı bu videoda, aksiyonun dibini yaşıyorsunuz desek yeridir.

Ayrıca, tüm görüntülerin çekilen önceki filmlerden alınarak profesyonelce hazırlandığını hatırlatmakta fayda var. En iyisi lafı uzatmadan sizi tüm bu süper kahramanların düellosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Serhan

Serhan

Üye
Allahım şöyle bir film çıksaya :(
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
bu kadar kahraman bir filmde gelirse kesinlikle birbirleriyle değil birbirlerini öldürüp ne yapacaklar, yıldızlararası savaş olmalı :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Serhan


Üst Alt