Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
valla bugün dayanamadım ve fp2 yükledim aslında bir çok arkadaşın aksine fp2 bana gayet güzel ve estetik geldi bir çok özellik eklenmiş ama öte yandan sorunları da yok değil galeri çok yavaşlamış klavye çok güzel olmuş fakat şu üstteki t9 çok canımı sıkıyo ayrıyetten kamera çok güzel olmuş tarayıcı geliştirilmiş başta biraz bekletsede html5 geliştirmişler fp1de 242 puan alırken fp2de 272 puan alıyorum bu da iyi bi başatı sonra müzikçalar güzel olmuş bu dokunmatikten ses açma olayını kaldırsalarda ufak bi ses artışı gözlemledim telefonda gelelim şimdi en önemli özelliğe ekran kilid çok hoşuma gitti 2012 yılında olmamıza rağmen çağlar öncesi kilit kullanıyoduk benim düşüncelerim bunlar yani fp2 o kadar da kötü değil nokia symbianı symbianlıktan çıkarmaya başlamış ve teknolojiye ufak ufak ayak uydurmaya başlamış bir kaç sorundan başka fp2 bana gayet güzel geldi inşallah bu sorunlarıda fp3de düzeltirle

Kısıtlanan ozelliklerden sikayetçiyiz. Yoksa ufak tefek hatalardan değil. Daha önce yazdim kısıtlananları. Konu içinde bulabilirsiniz.Guncellemeler var olanın üstüne yenilik katmak içindir. Var olan özelliği almak için değil. Nokia burda bir oyuna girdi sanırım. Wp ye yönelmemiz için. Ama bu kazığından sonra wp almamızı beklemesin.

• Beğen
Tepkiler: tengin

omfapa_58

omfapa_58

Üye

Kısıtlanan ozelliklerden sikayetçiyiz. Yoksa ufak tefek hatalardan değil. Daha önce yazdim kısıtlananları. Konu içinde bulabilirsiniz.Guncellemeler var olanın üstüne yenilik katmak içindir. Var olan özelliği almak için değil. Nokia burda bir oyuna girdi sanırım. Wp ye yönelmemiz için. Ama bu kazığından sonra wp almamızı beklemesin.
zaten bu 603 benim son nokia telefonum samsungun son galaxylerini görerek google play e hergün onlarca yeni oyunun içeriğin eklendiğini bilerek androide geçmemek benim için aptallık olur oysaki 603 ü ne hayallerle almıştım

anilakbay

Üye
valla bugün dayanamadım ve fp2 yükledim aslında bir çok arkadaşın aksine fp2 bana gayet güzel ve estetik geldi bir çok özellik eklenmiş ama öte yandan sorunları da yok değil galeri çok yavaşlamış klavye çok güzel olmuş fakat şu üstteki t9 çok canımı sıkıyo ayrıyetten kamera çok güzel olmuş tarayıcı geliştirilmiş başta biraz bekletsede html5 geliştirmişler fp1de 242 puan alırken fp2de 272 puan alıyorum bu da iyi bi başatı sonra müzikçalar güzel olmuş bu dokunmatikten ses açma olayını kaldırsalarda ufak bi ses artışı gözlemledim telefonda gelelim şimdi en önemli özelliğe ekran kilid çok hoşuma gitti 2012 yılında olmamıza rağmen çağlar öncesi kilit kullanıyoduk benim düşüncelerim bunlar yani fp2 o kadar da kötü değil nokia symbianı symbianlıktan çıkarmaya başlamış ve teknolojiye ufak ufak ayak uydurmaya başlamış bir kaç sorundan başka fp2 bana gayet güzel geldi inşallah bu sorunlarıda fp3de düzeltirler

FP3 Gelmeyecek malesef! Nokia Symbian ı bıraktı artık..

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bana hala ipuçu ve teklifler gelmiyoooo

delicocuk53

Üye
allah kahretsin demiycem fp1 in üzerine güncelleyen lere ne mutlu bende bir hata yaptım flaş attım sıfırdan video düzenleyicim gitti yanarım yanarımda onayanarım bir haftadan beri yüklemenin peşin deyim bir yol bulamadım fp2 nin hack olsyıda karışık bişi xaten ni care nulamadım yokmu bu işin ilacı ya yoksa nokia nın fp2yi düzenlemesini mi belliycez bi 6aykadar ne buu

anilakbay

Üye
Bugün Nokia Canlı Destek Hattı ile yaptığım görüşmede Feature Pack 2 için; ''Mevcut sürümde herhangi bir hata yok hatalı olan sürümü sistemlerden çekmiş bulunmaktayız. Yayımlanan son sürüm doğrudur ancak bundan sonra gerekli görüldüğü taktirde yeniden güncellemeler tarafımızca yayımlanacaktır.'' dedi.

versino2

versino2

Üye
benim için en büyük eksik ön kamera sırf bu yüzden yüklemeyeceğim.:(

asigsasi

asigsasi

Üye
ön kamerayı geçtim alfa tuş takımı tam bi çin işkencesi

__wacky__

__wacky__

Üye
microsoft apps tan dolayıda sürekli mesajlar giden kutusunda kalıyor... bunu düzeltebilmenin bi yolu var mı

omfapa_58

omfapa_58

Üye
o değilde bu üstteki kelime tahminini kapatmamızın bi yolu yokmu çoğu kez yazdığım şeyi göremiyorum

conquer_or

Üye
ayarlar > tel ayarlari>dil>yazma dili

__wacky__

__wacky__

Üye
microsoft apps'ları silin sorun kalkar..

microsoft appsı yüklü uygulamalardan kaldırdım ancak bi kaç microsoft dosyası daha var uygulamalarda onlarıda mı kaldırmam gerek? Menude m.apps uygulaması duruyor hala

ID68

Üye
flash gerekir başka türlü kaldınamazsın microsoft apps ı :/

sago_alp

sago_alp

Üye
ben yeni servisten aldım fp2de yüklenmiş bence süper olmuş tek beğendiğim müziği ekrandan açamamak oldu diğer tüm özellikleri süper olmuş bence özellikle yazı yazma yeri

__wacky__

__wacky__

Üye
flash gerekir başka türlü kaldınamazsın microsoft apps ı :/
flash atınca zaten geldi yani fp2 güncellemesinin içinde geldi microsoft apps tekrar flash atsam ne gibi bi değişiklik olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olmaz çünkü fp2 güncellemesine gömülü olarak geliyor microsoft apps

ekatin

Üye
İyi akşamlar, bugün 603 telefonuma ajanda ve sms düzeltmesi yazan bir güncelleme geldi. Fp2 den sonra güncelleme yapmaya çekinir oldum. Sizce bu nedir? Neyin iyileştirmesi ya da daha doğrusu kısıtlanmasıdır? Ne dersiniz?

sago_alp

sago_alp

Üye
ben yaptım bişey değişmiyor

jackal533a

Üye
iyi akşamlar fb2 nokıa sıtesınde tekrar yayınlamış sanırsam duzelme olmuskı yayınlamış tekrar yukluyorum sıze bılgı verecem

Üst Alt