Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
artık çok geç güncelledim bile yedekleme yaptı ama bakalım.. sorunlu belleyi yüklemiştim yeniden düzelmiş olanı yüklemek için yaptım ki telefon eski halinde :tşk:

anilakbay

Üye
Arkadaşlar, FP2 ilk çıktığında yüklemiştim ufak tefek sorunlar vardı. Bugün öncelikle Hard format attım ardından flash atarak FP2'yi tekrar yükledim. Telefon inanılmaz bir şekilde hızlandı. Yeni duvar kağıtlarıda gelmiş. Uygulamaları yüklemesi çok hızlı. Şuan ebuddy 'i yükleyemiyorum bir türlü başka bir sorun yok.

muraty_55

Üye
arkadaslar N8 e fp2 geldımı geldıyse nereden ındırıyor veya guncellıyoruz ?

makoto

makoto

Üye
arkadaslar 113.010.1507 kodlu guncelleme cıktı galıba bılgınız varmı ?

muraty_55

Üye
arkadaslar N8 e fp2 geldımı geldıyse nereden ındırıyor veya guncellıyoruz ?

sopcast91

Üye
Beyler dün bir telefoncuya gittim.adam fp2li 701 cihazını fp1 e geri döndürmüş.bunun bir yolu varda bizmi bilmiyoruz.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

sopcast91

Üye
eminim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sormadın mı nasıl yaptın diye?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Eğer Öyle Birşey Olsaydı Phoenixi Yapan Kişiler Zaten Bir Anlatım Yaparlardı..

sopcast91

Üye
sordum ama söylemedi eğer verirsen telefonu ben yaparım diyor 30 tl miş

omfapa_58

omfapa_58

Üye
ben daha fp2 yi yüklemedim yüklemek istiyorum fakat bir çok arkadaş beğenmemiş sizce yüklesemmi ayrıca telden güncelleyenler için bi problem falan oluyor mu hani video düzenleyici falan bi şey oluyor mu arkadaşlar yardın edin

anilakbay

Üye
ben daha fp2 yi yüklemedim yüklemek istiyorum fakat bir çok arkadaş beğenmemiş sizce yüklesemmi ayrıca telden güncelleyenler için bi problem falan oluyor mu hani video düzenleyici falan bi şey oluyor mu arkadaşlar yardın edin

Sana tavsiyem direk flash atarak FP2 'ye geçmen. Sorunlar yok denecek kadar az olur.

omfapa_58

omfapa_58

Üye
Sana tavsiyem direk flash atarak FP2 'ye geçmen. Sorunlar yok denecek kadar az olur.
valla bugün dayanamadım ve fp2 yükledim aslında bir çok arkadaşın aksine fp2 bana gayet güzel ve estetik geldi bir çok özellik eklenmiş ama öte yandan sorunları da yok değil galeri çok yavaşlamış klavye çok güzel olmuş fakat şu üstteki t9 çok canımı sıkıyo ayrıyetten kamera çok güzel olmuş tarayıcı geliştirilmiş başta biraz bekletsede html5 geliştirmişler fp1de 242 puan alırken fp2de 272 puan alıyorum bu da iyi bi başatı sonra müzikçalar güzel olmuş bu dokunmatikten ses açma olayını kaldırsalarda ufak bi ses artışı gözlemledim telefonda gelelim şimdi en önemli özelliğe ekran kilid çok hoşuma gitti 2012 yılında olmamıza rağmen çağlar öncesi kilit kullanıyoduk benim düşüncelerim bunlar yani fp2 o kadar da kötü değil nokia symbianı symbianlıktan çıkarmaya başlamış ve teknolojiye ufak ufak ayak uydurmaya başlamış bir kaç sorundan başka fp2 bana gayet güzel geldi inşallah bu sorunlarıda fp3de düzeltirler

Üst Alt