Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
ben hala telden göremiyorum güncellemeyi bilgisayarda yok ne yapmalıyım

awdil

awdil

Üye
Ulan nokia hala sorunlar devam ediyor.Seviniyorum bazen android kullaniyor olmama... :-)

ahkus

Üye
merhaba ya arkadaşlar 701 in ön kamera geçiş sorunu ne zaman çözülecek? bir öneri belle yazılımı fb2 deki (701 için) eksikleri fb1 den aktarsalar yama vs bişeyler yapsınlar artık...

backwater

backwater

Üye
ön kamranın ne zararı vardı da, görüntülü görüşme haricinde açılmaz yaptı bunlar anlamadım :hmmm

versino2

versino2

Üye
ön kamera olsaydı şu ana kadar kesin yüklemiştim bile.

asigsasi

asigsasi

Üye
yüklemeyenler kesinlikle yüklemesin

erollcelik

erollcelik

Üye
Eğer flash atmayı biliyorsanız yapacağınız ilk iş depo hafıza ile hafıza kartını biçimlendirin.Ardından ilk soft sonra da hard format atın.Ayrıca navi den bütün dosyaları indirin.Bir veya iki kere flash atıp telefonun keyfini çıkarın....

- - - Eklendi - - -

Navide inen sadece işaretli olanları değil işaretli olmayan dosyaları da işaretleyip indirin.Ben böyle yaptım.Şu an inanın kullandığım en iyi sürüm bu.Fp2 kurun.

makoto

makoto

Üye
Galeride işaretleme olayı yok hala dimi ?

erollcelik

erollcelik

Üye
Öyle ki bu sürümde hata oranı %1 bile değil.Çok ufak hatalar gelecek olan küçük güncellemeler ile giderildiği zaman neredeyse mükemmel bir yazılım alacaktır..

versino2

versino2

Üye
ön kamerayı açmaya yarayacak program filan var mi patch filan varsa yüklerim görselliği baya geliştirmişler ışte kamera çok büyük eksik benim için ayna yerine kullanıyordum :) :)

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
telefonu alalı aylar oldu bu özelliği hep aramıştım bir türlü bulamamıştım htc lerde falan görüyordum çok hoşuma gidiyordu dün akşam tesadüfen karıştırırken becerdim ve oldu sonunda :) :)

rehberde kayıtlı isimlerin facebook profil resimlerini yükleme işi...bilmiyorum belki bilenler yapanlar vardır belki de çok basit bir şeydi ama ben yeni becerdim çok da hoşuma gitti..

şu an için isteyebileceğim tek şey varsa oda adam akıllı bir hava durumu widget ı olsun çok isterdim nokia larda... htc lerdeki galaxy lerdki gibi büyük güzel görseli olan bir şey olsa :)

[/URL][/IMG]

alexsandir1

Üye
tşkr

fuko300

Üye
c6-01 e bu güncelleme gelir mi

BerkayKokalan.

BerkayKokalan.

Üye
nokia 500 için gelecek mi bi bilginiz var mı

ekatin

Üye
Günaydın arkadaşlar, Fp2'nin düzeltmesi ya da yeni bir güncelleme geldi mi? 603 telefonumda yeni bir güncelleme göremiyorum, Suit"te var mı ?
Bir hafta önce nokia canlı destek ile görüştüm, Fp2' nin sorunlu olduğunu kabul ediyorlar hatta yeni sorunsuz bir güncelleme için çalışıldığını dahi yazdı müşteri temsilcisi. Sorunlu olduğu halde neden kullanıcılara bu güncelleme gönderildi, bu etik bir davranış mı dedim? Tabi cevap yok, sadece yardımcı olabileceğim farklı konu var mı diye yazılan/ söylenen klişe bir yazı. Evet bir üretici müşterilerini mağdur edebiliyor, isteklerini görmezden geliyor.
Telefonlardan da iyi anlayan bilgisayar mühendisi bir tanıdığıma telefonu incellettim, şöyle bir baktı, gerçektende bu son yazılımın hata dolu olduğunu, uygulmaların yarım yamalak geldiğini hatta telefonun bir nevi arızalı duruma düştüğünü söyledi, ekrandaki kararma, hoş olmayan ve sürekli olan ekran hareketleri nin ve yazılım öncesi hiç yaşamadiğım halde şimdi sürekli telefonun donup kalması, bundan bir önceki yazılımın aynı sorunları yapmaması halinde tüketici için delil sayılacak mağduriyetler olduğunu söyledi, tabi Abd avrupa diğerleri için. Burda bununla uğraşsak bu isin sonu gelmez, asyalı bir telefon markası böyle bir yazılımla kullanıcıları mağdur etmiş, binlerce şikayetten sonra bilirkişiler bir önceki yazılımı incelemişler aynı telefonda yeni ve eski yazılımı denemişler ve ... sonra tabiki gelsin tazminatlar. Göz göre arızalı telefonu kullanmamızı reva görüyor nokia, hatta hatasını kabul ediyor ama yenilik yaptığı da yok. Giden uygulamalardan geçtim hiç olmazsa ne eksik geldiyse düzenlensede ekranın sürekli oynamasından donmadan kurtulsam. Hadi şikayetleri somutlaştır ve bir şeyler yap artık nokia

mustipa

mustipa

Üye
nasıl çalışıyor

serecans

serecans

Üye
bir şey sorucam fp2 de fotoğrafları yakınlaştırdığımızda netleşmiyor bu normal mi yoksa bi problem mi var ayrıca cektiğim fotoğraflar hep 2 mb kalitelimi cevaplarınız için teşekkür ederim

ekatin

Üye
bir şey sorucam fp2 de fotoğrafları yakınlaştırdığımızda netleşmiyor bu normal mi yoksa bi problem mi var ayrıca cektiğim fotoğraflar hep 2 mb kalitelimi cevaplarınız için teşekkür ederim
Problem fp2'nin her yerinde var. Fotoğraflardaki netlikten tutun, kameradan ilkel bir şekilde kırmızı, kapat tuşuyla çıkılmasına kadar. Fp2'nin sorunlu olduğunu şirket kabul ediyor ama bir aydır düzeltme yok.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca piyasada şu anda akıllı hiç bir telefonun kamerası efektleri, Fp2 ile güncellenen kameradan daha kötü değildir. Hem kamera çok geç açılıyor, ki bu arıza sebebidir,

Üst Alt