Wave 3 mü? C6-01 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
    Konu Sahibi
Wave 3 mü? C6-01 mi?
Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.
Bende var olan c6-01 Belle refresh güncellemesi ile birlikte canımı sıkmaya başladı. Özellikle mevcut tarayıcısı ile internette gezinirken donması ve bataryayı çıkarıp tekrar takmam oldukça sinir bozucu.

Şu aralar Samsung'un Wave 3'ü dikkatimi çekti. Iyice incelemedm ama incelemeden önce siz değerli arkadaşlara sormak istiyorum. Aldığım telefonla pişman olmak istemiyorum ve keşke demek istemiyorum. Hangi telefonu tavsiye edersiniz? Uygulama , hız , işlemci açısından hangisi oldukça iyidir?
Fikirlerinize muhtacım arkadaşlar.
Teşekkürler.

Symbianize

Symbianize

Üye
Wave 3 bada hiç bulaşma bence

Krofessional

Wave 3 bada :( android tavsiyemdir

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bada kötü mü ki? Çok cazip gelmişti :)
peki androidlerden hangi telefonu öneriyorsunuz?Bütçem700 tldir :D

zeynep_96

Üye
LG GW620 HTC Desire HD 2 telefonda harika

jetblacklife27

Üye
galaxy s öneririm bir ara ben kullanıyordum süper oyunlarda kasma yok,şarj fazla gidiyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola Atrix modeline de bir göz atın. :)

sopcast91

Üye
madem bütceniz 700 tl samsung wonder (w) önere bilirim vatan pcde indirimliydi en son :) Özellikleri ve fiyat performansı olarak o fiyata alınabilinecek bir telefon.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
O fiyata en iyi samsung tel Galaxy S

sopcast91

Üye
birde tekrar yazıcam sony ericson neo v tercihimdir. niye dersen hem celebronlu hemde sürüm farkı var ama bn wawe 3 tavsiye etmem arkadaş aldı uygulaması yok gibi bişi :)

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix modeline de bir göz atın. :)

Cazip görünüyor. Ilgileneceğim teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

madem bütceniz 700 tl samsung wonder (w) önere bilirim vatan pcde indirimliydi en son :) Özellikleri ve fiyat performansı olarak o fiyata alınabilinecek bir telefon.

Galaxy W , son sürümü kaçtır?

- - - Eklendi - - -

O fiyata en iyi samsung tel Galaxy S

Galaxy S begenmedim pek. Yine de teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

hocam 700 tl bütçen varsa http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/850-tl-iphone-4s-715890.html#post5420301
iphone 4s satılıktır tavsiye ederim 800 e düşürebilirsen bir 100 tl daha ekle al derim yoksa ben alacağım :D
Internet üzeri satışa pek güvenmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

birde tekrar yazıcam sony ericson neo v tercihimdir. niye dersen hem celebronlu hemde sürüm farkı var ama bn wawe 3 tavsiye etmem arkadaş aldı uygulaması yok gibi bişi :)

Sony Eriscon iyi mi acaba?

sopcast91

Üye
galaxy w nin son sürümü Android OS 2.3.5
sonr ericson neo v Android OS, v2.3.4 sürüm güncellemesi neo v de var ama bnce glaxy w de gerçekten iyi bir cihaz

- - - Eklendi - - -

sony ericson neo v de iyi bir cihaz ama w özellikleri bakımından aynı sayılır istersen karsılaştr için rahatlasın :)

luckysleven

luckysleven

Üye
atrix diyorum direk.. Hb de 670 liraya dustu ve yarin kismetse nokia sacmaligi bitiyor benim icin kurtuldum 701 den haha

CasuS_87

CasuS_87

Üye
galaxy s advance var daha iyi :)

Krofessional

Bada kötü mü ki? Çok cazip gelmişti :)
peki androidlerden hangi telefonu öneriyorsunuz?Bütçem700 tldir :D

bu fiyata dikkatli seçim gerekir önerilerim ; motorola atrix , galaxy w , galaxy s veya s benzerleri , htc one v

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Hocam gold da kampanya var htc one v 700 kusur birsey bi bak istersen

mystiery_

mystiery_

Üye
Wave 3 mü c6-01 mi diye sorarsan hiçbiri derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...