C6-01imi satıp...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramirez02

Üye
gereksiz muhabere yapma

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kardeşim yok şunu satıyom bu telefon kötü bundan bıktım hemşerim alırken aklın nerdeydi
Sende de c6 var ona mı sinirleniyorsun..Hem burada sana değil bize soruyor..Bıktıysan çeker gidersin..Kardeşimiz fikirlerimizi beyan etmemizi istemiş bundan doğal ne var ki ??

• Beğen
Tepkiler: groupertekin
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sende de c6 var ona mı sinirleniyorsun..Hem burada sana değil bize soruyor..Bıktıysan çeker gidersin..Kardeşimiz fikirlerimizi beyan etmemizi istemiş bundan doğal ne var ki ??
Tamam arkadaşlar tartışmaya mahal verecek sözlerden uzaklaşalım lütfen... :(

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Bir telefon için birbirinizi kırmaya gerek yok. Boşuna tartışıyorsunuz(tartışanlar).
Konu bozuluyor sonra gereksiz yere birbirinizi kırıyorsunuz bence bir son verin artık. Zaten forumda tartışmalar son zamanlarda arttı:(
Konuya gelirsek adndroid'in tadını çıkartmak istiyorsanız daha fazla bütçe ayırmanız lazım. Fiyat/perfonmans telefonları olunca,ozaman android'in nasıl birşey olduğu daha iyi anlaşılıyor. Misal 1000tl altı üst düzey androidler olmuyor doğru düzgün androidler 1500 ve üzeri oluyor.

lgkg300

lgkg300

Üye
maalesef fiyatlar çok yüksek biraz bekle derim. Ama senin cihaza 350:tl: fiyat biçmişlerse iyidir. Nitekim gittikçe fiyatı düşecektir söyleyeyim sana. Istersen sat, paranı yastık altına sakla :) zamanı gelince (fiyat düşünce) neo v ye kavuşursun. Yoksa dediğim gibi c6 01 in fiyatı ilerideki aylarda düşer.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
maalesef fiyatlar çok yüksek biraz bekle derim. Ama senin cihaza 350:tl: fiyat biçmişlerse iyidir. Nitekim gittikçe fiyatı düşecektir söyleyeyim sana. Istersen sat, paranı yastık altına sakla :) zamanı gelince (fiyat düşünce) neo v ye kavuşursun. Yoksa dediğim gibi c6 01 in fiyatı ilerideki aylarda düşer.

Altına imzamı atıyorum kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Bir de kardeş satabiliyorsan telefonculardan başkalarına sat derim .. Ben mesela arkadaşım ile anşaltım adam 300 TL ye samsung monteyi alacak benden..Yani diyeceğim şu ki telefoncu iyi vermiş aslında ama daha yüksek fiyata da satabilirsin..

MrExpert

MrExpert

Üye
galakxy w guzeldir en azından c6-01 aratmaz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ayıp ayıp!Lütfen düzgün konuşalım.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt