Son Konu ve Açıklama ! Kimin Ne Olduğu Bilinsin Artık !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Son Konu ve Açıklama ! Kimin Ne Olduğu Bilinsin Artık !
Adımı kullanarak konu açma cesaretini gösteren sn. bayan; Berlin Boleyn, yani nam-ı diğer Gözde..


İkili oynayarak, iki tarafı da birbirine kışkırtarak ve daha sonra yaptıklarının ortaya çıkacağı endişesiyle konu açıp -güya- kendini temize çıkarmak ve kendini banlattıran Erol'a "Neden ayrıldın?" diye soranlara verdiği cevaplarda isminin geçmemesini sağlamak amacıyla bu konuyu açtığını ne yazık ki yaşananlardan bihaber olan üyelerin anlaması çok zor.



Üyeliğinin ilk günlerinden beri forumda huzursuzluk ve tartışmalar başladığını az çok takip eden bilir.

Sorun bende olsaydı sanırım 1.5 yıl boyunca tek uyarı puanı almadan bu günlere gelmez, hatta ve hatta aylarca yönetimde yer almazdım.

Benimle alakalı en küçük tartışmaların yaşanmaması da ilginç değil mi?


Forumda tek akıllı bayan üye sen misin?
Neden kimseden ses çıkmıyor da, bir sen ötüyorsun?
Neden bayan üyelerden biri çıkıp da "Mustafa Furkan bana da böyle şeyler anlattı" demiyor?
Veya diğer erkek üyeler neden "Mustafa Furkan ile ben de bu sorunları yaşamıştım" demiyor?


Evet..
Erol, ben ve Gözde...
Aramızda sorunlar yaşandı. Ama üç yetişkin insan; ben, İsa ve Erol, MSN'de konuyu foruma taşırmadan konuştuk ve olay tatlıya bağlandı.

Erol ve İsa'dan defalarca özür diledim. Şunu da belirteyim; Gözde'nin bahsettiği gibi İsa benden özür diledi cümlesi olduğundan çok fazla bir şekilde abartılmıştır.

İsa'nın söyledikleri aynen şöyledir : "Mustafa senden bir şey isteyeceğim. O konuyu edilen teşekkürleri silip, kapatır mısın? Kusura bakma." Benim de cevabım: "O konuyu benim kapatmam tuhaf algılanır. Mümkünse sen veya Erol, şikayet butonunu kullanın, herhangi bir yönetici kapatsın" dedim. Gece MSN'de konuştuğumuzda Erol'a konuyu sorduğumda "Şikayet ettim fakat yönetici yoktu. Az önce Fairy konuyu sildi" dedi. (Bu bölümde yanıldığım taraf varsa İsa veya Erol söylesin lütfen..)


Konuda geçen birkaç cümleye değinmek istiyorum;

bugün erolun kendini gereksiz yere banlattırdığını duydum ve çok sinirlendim

Konuyu açtığın gün mü öğrendin? Çok komiksin.

Erol'un kendini banlattıracağından çoğu kişiden önce haberim vardı.
Hatta o gün Ata'yla görüştüğümüzde Erol'un ban için Ata'yı beklediğini Ata benden duymuştu.
Peki benimle MSN'de konuşurken senin haberinin olmaması tuhaf değil mi Gözde?




hiddetlendim o hışımla eroldan hesap sordum tabi erol hemen bunları kimden öğrendiğimi anladı mustafadan başkası olmazdı bu kişi.


Evet o konuda hatamı kabul etmiştim bu yüzden Erol ve İsa ile MSN'de sorunları konuşmak istemiştim.

Orada hiddetle hesap sorduğun ve Erol'un hemen ben olduğumu anlaması sanki biraz değişik geldi. Zirâ Erol bana gelip de "Mustafa neden böyle yaptın?" deyip beni engellediğinde Gözde'ye neler olduğunu sordum. Cevap aynen şöyleydi: "Mustafa, Erol ağzından laf almaya çalışıyor. Sakın bir şey söyleme !"

Yani bir şekilde Erol ile Gözde konusu açılmayacak ve Gözde'nin yeni başlayan icraatlarından iki tarafın da haberi olmayacaktı.

Ama işler hesaptaki gibi yürümedi.

Erol'a PM atarak MSN'e gelmesi konusunda ısrar ettim. Sağolsun kırmadı beni ve dinlemek için bana şans verdi. Erol ile konuştuğumuzda Gözde'nin yolladığı MSN kayıtlarını gösterdi. Ama kayıtlarda eksiklikler vardı. Yani üzerinde oynanma olmuştu. Gözde'nin Erol hakkında sarf ettiği cümleler yoktu. Bunlar, "Alem çocuksun" deyip de MSN'ini aldığı Erol'un "MSN'imi almak, benimle arkadaş olmak için yalvarmadığı kaldı" gibi cümlelerdi.. Tabi olaylar yaşandığında PM atıp "senin yazdıkların nerede" diye sorduğumda da "Ben onları kızgınlık halimde söylemiştim" gibi ucuz cevaplar verdi.

Bu şekilde Erol ile sorunlarımızı konuşarak hallettik. Fakat Gözde tek kalmıştı.

Enes'in profilinde Melek ile ve başka birkaç üyeyle de tartıştığını gördüm Gözde'nin..

Profiline baktı diye bir mazeret bulup tartışmalarından bahsediyorum tabi..


geçen zaman zarfında erolla aramız açıldı ve muhattap olmamaya başladık
ama birde ne göreyim mustafa bana çok iyi davranıyor,tabi bende saf saf içimden aaa bak ben bunu erola söyledim ama hala benle konuşuyor diye geçiriyordum.
ve mustafadan özür diledim



Melek'e PM atıp Gözde'ye tavır yapmamasını söyledim. Gözde'ye de PM atıp biraz konuşalım dedim. MSN'e geldi ve neden böyle yaptığını anlattı. Aslında beni Erol ve İsa karşısında hep savunduğunu fakat İsa ile Erol'un konuyu çok uzattığını ve bütün suçun kendisinde olduğunu söyledikleri için kayıtları vermek zorunda kaldığını söyledi.

"Olayın bu boyutlara geleceğini bilseydim zaten yapmazdım. Benim seni savunmadığımı mı sanıyorsun Mustafa? Ama Erol ile İsa o kadar dallandırıp, budaklandırdılar ki.."

Bana "ben hatamı kabul ediyorum ama sen neden kabullenmiyorsun?" dediğinde Erol ve İsa'dan özür dilediğimi ve olayın tatlıya bağlandığını söyledim.

Tabi Gözde bunu öğrenince kendini iyice yalnız hissetti.

"Herkes bu olayı benden biliyor. Bana tavır yapıyorlar." diye yakınmaya başladı. Enes'in profilinde tartıştığı Melek'e gerekenleri söylediğimi ve ona karşı tavır yapmayacağını söyledim. Hatta "Erol ile de konuşup aramızdaki sorunları çözebiliriz" teklifinde de bulundum. Tabi berlinin aklı icratlarında olduğu için "kendisiyle ilgilendiğim" yorumunu çıkarmış.


ama sonradan jeton düştüki mustafanın benimle tekrardan konuşmasının amacı
benim ağzımdan erolla ilgili kötü laflar alıp erola veya delil olarak forma taşımakmış.
mustafa son zamanlarda forumdan kimseyle konuşmamı istemiyordu.çünki onlara ne salladıysa benim duymamı istemiyordu eğer öğrenseydim.
MUSTAFA FURKANIN BÜTÜN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI DÖKECEĞİMDEN KORKUYORDU:)


ve istediğide oldu erol ve isa hakkında beni doldurup ağzımdan kötü laflar almıştır.
ve eminimki aynısını erola ve isayada yapmıştır.


Korkudan o kadar saçmalamış ki.. Erol ve İsa'ya o olaydan sonra görüşüp, görüşmediğimi bile sormayı unutmuş.


ve istediğide oldu erol ve isa hakkında beni doldurup ağzımdan kötü laflar almıştır.

Erol ve İsa hakkında konuştuklarının, Erol ile aramızın daha sonra iyi olabileceği ihtimalini düşünüp bu mesajı yazmış olman beni çok güldürdü. Endişen hâlâ devam ediyor.

Neyse devam edeyim;

Erol ile MSN'de konuşup, Gözde'nin olanlardan pişman olduğunu, bu olayı burada kapatmamızı, eğer dilerse (daha önce defalarca özür dilemesine rağmen) tekrar özür dileyip onu affetmesini rica ettim. Sonuçta forumda birbirimizin konularına yorum yaptığımızı, sürekli karşılaştığımızı belirttim. Aramızda kırgınlık olsa da selam sabahımızın eksik olmamasını istedim. Erol bana "sen kafana göre takıl kardeş fakat beni katma" dedi. Erol'a bunu birkaç kez tekrarladım. Ama sürekli olumsuz cevap alınca konuyu kapattım.

O günden sonra da ne Gözde ile, ne Erol ile, ne de İsa ile hiç diyaloğumuz olmadı.

Günler, haftalar sonra İstanbul'a geldiğimde ayağımın tozuyla Maxicep'e girdim.

Bana gelen PM'ler arasında Enes'in yolladığı PM gözüme çarptı. Mesaj aynen şöyleydi: "Mustafa abi, Berlin Gözde diye bir kızın sana çok haksızlık ettiğini söylememi istedi."

Şimdi kim kimle ilgileniyordu?..


gözdenin profiline dönüp "Konuya Fransız kaldım berlin :bilmem:" diye bir mesaj bıraktım. (Bu yazıları profillere uğrayıp bakabilirsiniz tabi ki)..

gözde profilime "boşver" yazıp bırakmıştı..

Tabi bir şeyler olduğundan kıllandım.

Gözde'ye "MSN'de yoksun engellemişsin galiba" dedim.

MSN'e geldi ve nasılsın faslından sonra konuya girdi direkt..

Gereksizler bölümündeki konuyu görüp görmediğimi sordu bana ilk önce.. (Kusura bakmayın ama konu bölümden kaldırılmış herhalde)

"Hayır konu monu görmedim. Ne konusuymuş bu?" dedim. "Boş ver" falan deyince.. "Neler
oluyor Gözde?" diye ısrar ettim.

Gereksizlerde İsa'nın bir konu açtığını ve konuda benle kendisini taşladığını söyledi. Erol ve İsa'nın hep kenidisyle uğraştığından bahsetti.

Konuya girip baktığımda bir video vardı ama kafede YouTube açılmadığı için bakmadan yorumlara geçtim. Erol ve İsa, Gözde'yi bayağı rencide etmişlerdi.

Konuya yorum yapmadığımı görünce Gözde bu sefer kışkırtma dozunu yükseltti ve Erol ile İsa'nın hâlâ konuyu dallandırıp budaklandırdıklarından bahsetti. Konularda sürekli kendisiyle atıştıklarını ve forumda sürekli onu bozduklarını söyledi. Hatta konunun birisinde Enes'e "ya onlardansın, ya bizdensin" diyerek Enes'e de baskı yaptıklarını söyledi.

Bu sefer Enes'i takip ettim biraz ve Ata'nın "Özel Hayatımızı Foruma Taşırmayalım" konusundaki mesajını gördüm. MSN'e çağırdım ve tavır yapıp yapmadığını sordum. O da kafasının karışık olduğundan bahsetti.

Tabi bu arada Gözde'yle yazışmalarımız devam ediyordu.

Gözde, Erol ve İsa'nın o konuyu açtıkları için onlara misilleme yapması gerekti fakat bu yolda yalnız olmak istemiyordu. İsa'nın "Mustafa, Melek ve Gözde şeytan üçgeni gibiler. Bizden uzak dursunlar!" dediğini ve kendilerini grup olarak gördüklerini, bizi de (Melek,Mustafa,Gözde) şeytan üçgeni diye karşı gruptan gördüklerini söyledi.

Forumdaki konuları ve yorumları biraz incelediğimde, Enes'in ve Ali (DiaBLoS)'nin de Erol ve İsa'yla sürekli diyalog içerisinde olduklarını öğrendim. Yani kafamda şöyle şekillenmişti: Erol, İsa ve Ali kedilerini grup olarak görüyorlar. Enes'i bize karşı dolduruyorlar. Bizi de Melek, Mustafa ve Gözde olarak karşı grup görüyorlar.

"Konu kapanmıştı, bunlar hâlâ neyin peşindeler?" diye hayıflandım biraz..

Oyunlar bölümünde ve Konu Dışı'nda Ali ile atıştığımızda Erol'un da benim bir mesajıma cevap vermesi bana bir bakıma Gözde'nin anlattıklarını haklı çıkarır olmuştu ve ben de ona cevap döndüm.

Tabi Gözde de durur mu hiç..
İstediği olmuş ve beni tarafına çekmişti.

Konuda yazdıkları yetmedi, bir de benim profilime yazdı birkaç mesaj.. Tabi Melek'in ismini de kullanıp, Melek'i de kendi çabasıyla bizim tarafımızdanmış gibi Erol ve İsa'ya gösterdi.


O gün Enes'in Melek'e "İstanbul'a Gözde için gelip gelmediğini sorduğunu" öğrendim.

Bu dedikoduları İsa, Erol ve Ali çıkarıyor diye konu açtım ve isim vermeden imalarda bulundum. Tabi Ali sessiz kalırken Erol ve İsa patladı. Gözde'nin planı tıkır tıkır işliyordu. Gereksizler'de açılan konunun intikamı alınıyordu. Üstelik adı bile görünmeden..

Aynı günün akşamına İsa'nın konu açtığını öğrendim. "Yarası olan gocunur" mantığıyla "demek ki laf çıkaralar bunlarmış" dedim.

Meğer madalyonun diğer yüzü başkaymış. Zaten aramızda soğukluk olduğunu bilen Gözde'nin benle, İsa ve Erol'un arasını iyice açıp, olan bitenlerden kimsenin haberi olmamasını sağlamaktı..

Hatta Erol ile beni konuşturmak ve aramızı düzeltmek için çabalayan ve her fırsatta tarafız olduğunu belirten, ne Erol'a ne de bana tek klime etmeyen ve ettirmeyen Melek'in de Gözde'nin çabalarıyla "ikiyüzlü" ilân edilmesi Berlin'in ekmeğine yağ sürmüştü.


Daha sonra Erol'un kendini banlattığında Erol'a gidip konuşma çabalarına girişeceğim ihtimaliyle ve bu vesileyle Gözde'nin icraatlarının ortaya çıkacak olması...

İşte bu endişeyle Mustafa ve Erol olanları öğrenmeden ve Erol'un arkasında İsa olduğunu bilerek Mustafa Furkan'ı harcama kararına vardı. Nasıl olsa Mustafa Furkan tekti ve bütün oklar onun üzerindeydi. Üstelik onu destekleyenler de ya sessiz, ya da "ikiyüzlü"lerdi. Bu yüzden Mustafa Furkan'ı harcamak kolay olacaktı.



Sonra da böyle bir konu açıldı..


Peki sormak istiyorum.

İki defa konu açmama rağmen neden bir tek üye çıkıp da Erol ve İsa'nın dışında "sen önce kendine bak" demedi.

Ya da "daha dün sıkı arkadaş görüntüsü çizerken bugün Gözde böyle bir konu açtı" demedi kimse?



İsmi geçen diğer arkadaşlara döneyim:


DiaBLoS:

Ali ile MSN'de sıradan muhabbet ederken başkasıyla bir tartışması oldu. Ortada hiçbir şey yok iken.. O kişiyi tekrar aradığında bu kadar kızmamasını söyledim. MSN'den çıktık Ali ile ben.. Ali telefonla beni aradı ve kızdığından bahsetti. Tabi daha sonra o kişiyle arasının açıldığını öğrendim. Ali öfkesine yenik düşüp, o kişiyle arası açıldı ama bunun önce farkında olmayıp bana yüklendi. Yani o kişiye Ali hakkında konuşmuşum güya..Defalarca "bir şey demedim" dememe rağmen sen yaptın deyip durdu. Tabi öfkesinin payının büyük olduğunu kendisi de biliyordu. Bunu yüzüne de demiştim "fazla üstüme geliyorsun Ali.. Öfkene yenildin. Ama çok istiyorsan senin konuştuklarını söyleyeyim. Lafçılığı o zaman gör dedim" ve aynen yaptım. Bunu da Ali'den saklamadım. İşte orada ipler koptu ve aramız açıldı.

Tabi Gözde'nin konusunu okuyunca Ali'yi aramaya ve her şeyi yüzüne söylemeye karar verdim. Zirâ açtığım konularda ve imzamda hep Ali'yi ima ediyordum. Çünkü kulağıma gelen dedikoduların içinde Ali'nin ismi hiç eksik olmuyordu. Aradım akşam ve 1.5 saat telefonda konuştuk. Açtığım konulardaki dedikoduları (ki konularımda bahsettiklerim asla uydurma değildi) sordum tek tek.. "Bunları sen söylemedin mi?" diye.. Ali namusu üzerine yemin etti "arkandan tek kelime laf çıkarmadım Mustafa" diye.. Bu cevap ona inanmam için yeterli oldu. Ortalarda dolaşan ve sürekli dedikodu çıkarıp, ortalığı karıştıran birileri vardı. Bu sefer "İsa ile Erol yapabilirler mi" diye düşündüm. Tekrar Gözde'nin açtığı konuyu iki defa okudum. Asılsız, gereksiz ve tutarsız cümleler kullanmıştı. O halde Erol'un ve İsa'nın Gözde'yle bir alakası yoktu. Tabi ki Ali'yle de.. Ortalığı karıştıran tek kişi vardı..




van_hoijdonk, Negative ve Nazy:

İlk üyeliğim zamanlarında ve aktifliğimle, paylaşımcılığımın had safhada olduğu zamanlarda Ahmet, Ozan ve Ali hakkında o kadar çok şeyler anlattılar ki onları tanımamama rağmen biraz tavır almıştım. Tabi kimseyi fazla tanımadığımdan kim ne derse "demek ki doğru, yaşamasa bilmez". Ozan ve Nazy'den hiçbir ters hareket görmedim. Hatta sağolsunlar acemilik günlerimde Nazy'nin çok yardımını gördüm. Ama Ahmet'in açıksözlülükle açtığı bazı konular, tartıştığı tehlikeli konular, kafamı iyice karıştırmış ve o konuşanları haklı çıkarır gibi olmuştu. Konuşulan dedikodulara göre, Ahmet, Ali ve Ozan, kız düşkünü, herkese sarkan, seviyesiz ve ucuz tiplerdi. Üstelik bana bunları söyleyen bir bayandı. Tabi bu da inandırıcılığı artırdı biraz. Meğer ne bileyim, Yönetimde uğraşmadığı kimse kalmamış ve hepsi de onu yakından tanıyormuş. Yeni üyeyim ya o bayan ne anlatsa kanıyorum. "Vay be! imam böyleyse, cemaat ne yapmaz. Buraya kız arkadaşlarımız, kardeşlerimiz geliyor bazen. Kime güveneceğiz ki.." diyordum hep..

Ve Gözde'ye bir teklifte bulundum. Dedim ki: "Ahmet PM atarsa haberim olsun." Teklifimi kabul etti Gözde.. O zamanlarda "Arkamdan Atıp Tutan Şahıslar" diye bir konu açmıştım. Ahmet MSN'de ileti yazdı bana.. Bu konuyu neden açtığımı falan sordu. Derken muhabbet ettik biraz. Tabi ilk defa muhabbetimiz olmuştu ciddi anlamda.. Şunun farkına vardım ki; "bana anlatılan Ahmet nerdee... Şimdiki konuştuğum Ahmet nerede.." Çok farklı tanımışım. Kafam karışmıştı ve düşündüm bayağı.. Acaba günahına mı giriyorum Ahmet'in diye.. Çünkü Nazy ve Negative'den olumsuz hiçbir hareket görmemiştim. Ahmet'le konuşmaya, önyargılarımı ve yaptıklarımı anlatmaya karar vermiştim. Tabi bunu nasıl söyleyecektim, onu da bilmiyordum. Derken imzalarım Ahmet'in dikkatini çekmiş. MSN'den bana imzamı sordu.. Anlattım "laf çıkarıp duruyorlar" dedim. Ahmet güldü ve "olm benim arkamdan da konuşuyorlar, hani bak takıyor muyum?" dedi. Bunun üzerine konu açılmışken hemen mevzuya gireyim dedim ve olanları tek tek anlattım. Ahmet'e "seni yanlış tanımışım. Büyük dolduruşa geldim. O bayanı dinlemeyecektim" dedim. Ahmet de bana o kişinin karakterinden bahsetti. Acemiliğime gelmişti kanmıştım bir kere. "Sen hatanın farkına vardıysan sorun yok Mustafa" dedi ve konu kapandı. Tabi MSN'de Ozan'la da konuştum ve ona da anlattım olanları.. Ama Nazy'i çevrimiçi yakalayamadığım için onunla yüzyüze konuşma fırsatı bulamadım.





Şimdi de Gözde'nin birkaç sallamasına yanıt vereyim:

sonuç olarak yaptıklarını sıralarsak;
1.bayan üyeleri kendi tarafına çekip güven sağlamak
Bayan üyeleri kendi tarafıma çekmek gibi bir gayretim olsaydı. Arkadaş listemdeki o kadar bayan üyeyi silmezdim. (Gerçi ben silmeme rağmen tekrar beni ekleyen bir bayan üye oldu: Burcu öğretmen.. Teşekkür ederim. :))

2.erkek üyelerle dost ayağına yatıp bayan üyeler hakkında laf almak

Hangi erkek üyeyle bayan muhabbetine girmişsem buyursun söylesin. :)

3.aldığı bu lafları bayan üyelere ispiyonlamak

Hangi bayan üyeye erkekleri anlatmışım? Onlar da buyursun söylesin. :)


4.ispiyonladığı bu laflarla bayan üyeleri kendine bir kezz daha hayran bıraktırarak diğer erkek üyelere karşı fitnelemek ve uzaklaştırmak

Hangi bayan ve erkek üyelere bu sorunu yaşatmışım?


4.forumda konu açıp isim vermeden kaçak güreşmek

Çünkü o kişinin kendini açıklamasını bekliyordum ve nihayet açıkladı da.. ;)


5.forumda konu açarak kendini akladığını sanarak mürid toplamak

Hayır! Bana güvenen dostlarımı görmesini sağlamak, konuyu açma sebebi olan kişiyi çıldırtmaktı. Bu da işe fazlasıyla yaradı. :)


6.ileride kendisi için söylenen sözleri inkar için alt yapı hazırlamak

Alt yapıyı hazırlayan kişi nedense sen gibi duruyorsun. :)
Zirâ bu kadar icraatından sonra bir şeyler yapman lazımdı. :)
Yani konuyu açarak Erol ve İsa'nın güvenini kazanmaktı. ;)

7.beni eroldan uzaklaştırmak
8.erolu benden uzaklaştırmak

Bunu Erol söylesin ben değil..
Erol'a Gözde'yle barışması için neler söylediğimi Erol asla inkâr etmez.


9,beni ahmete,aliye vs doldurmak

Evet..:hmmm
Bu hatamı kabul ediyorum.


10.insanları zzan altında bırakarak kendilerini savunmak zorunda bırakmak

Evet bunu da kabul ediyorum.
Kendini çok güzel savunmuşsun. :)


11.değerli bazı üyelerin ban lanmasını sağlamak

Erol'un banlanmasını tamamen bana mâl edip,
vicdanını rahatlatmak ise amacın yukarıda Allah var derim. :oke:
Diğer üyeler kimler peki?


12.özel mesajları copy-past yapmak

:hmmm
Bunu hatırlayamadım.
Kimin özel mesajını, kime kopyalamışım?


13.yönetime karşı işbirliği teklif etmek

Yönetimde kaldığım sürece, tek sorun yaşatmadım yönetimdeki arkadaşlarıma.. Güvenlerini suistimal etmeden sorumlu olduğum bölümlerde görevimi fazlasıyla yerine getirdiğime inanıyorum.

Konu Dışı ve Kültür - Sanat kategorilerinde zaman geçiren üyeler bilirler.

Ayrıca öyle olsaydı. MSN'de "Yönetimden nefret ediyorum. Ata dışında kimseye güvenmiyorum. Biz üyeleri bir kağıt parçası gibi değersiz görüyorlar" diyen Maxicep'in şu anda en aktif ve paylaşımcı üyesine "yanılıyorsun" demezdim.

Hatta bu da yetmezse ChavRash'a ve Ata'ya PM atıp "üyelerin yönetime güveni yok. Kin besliyorlar. Dikkatli olun" demezdim.

14.insanların iyi niyetini kendi menfaatleri için kullanmak

Bunu da bu konuyu açarak senin yaptığını görüyorum :)



Eğer karakterimde sorun olsaydı 3 yıl boyunca Mynet Sohbet'te ben görevi bırakıncaya kadar operatörlük yapmama izin verilmezdi. Maxicep'te "Ayın Üyesi" seçilmezdim ve yönetimde aylarca yer almazdım. Eğer öyle olsaydım 8 yıldır devam eden ciddi birlikteliğim olmazdı.

Her zaman dedim.
Beni 2 günlük üyelere değil, eski üyelere sorun diye..

Forumdaki her şeyimi paylaştığım forumdaki ilk samimi arkadaşım ve "kardeşim" diye hitap ettiğim adam gibi adam "Ata" yla 1.5 yıldır hep diyalog halindeyiz.


Peki bayan üyeler neden Ata'ya hiç tavır almıyor ya da buna benzer bir sorun yaşanmadı aramızda?




Bana Gözde hakkında "bu kız tekin biri değil Mustafa. Dikkat et ve asla güvenme" diyen birkaç bayan üyemizden de özür diliyorum onları dinlemediğim için..

(Kim olduklarını öğrenmek mi istiyorsunuz?
O halde sessizce olanları izleyenleri takip edin. :oke:)



Bu arada;
Burcu'nun, Gözde'nin konusundaki
Keşke sadece bu kadarla kalsa ...
mesajı ise tamamen konuyla alakasızdır. Forum dışından ve Maxicep'te aktif olmayan birilerinin arkamdan iş çevirdiğini yeni öğrendim. Bunu da hallettim sayılır inşallah.






Bu son konum ve mesajımdır.

Şu saatten sonra ne yazılırsa yazılsın.
Ne çizilirse çizilsin.
Umurumda değil.








Konuda adı geçen herkesten özür diliyorum.

Eğer adı geçip de "ben böyle bir şey hatırlamıyorum" diyen varsa
adresim
[email protected]
hesaplaşsın benimle..




Keyifle kalın.

Yönlendirmelerle değil, mantığınızla hareket edin !


 


TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O mesajı berlin sana iletmemi söyledi ve ilettim ... Diğer bir konu ise forumdan kimse beni sana veya bir başkasına karşı doldurmadı ve dolduramaz ... Melek ile mesajlasırken aklıma takıldı gözde için mi geldi diye sordum ... Tabi bu özel mesajdı ne kadar özel olduğunu da görmüş olduk ;) Teşekkürler Melek , bütün pm leri yayınlayabilirsin kimseden korkmuyorum ve hepsinin arkasındayım ;) Yine ısrarla söylüyorum beni kimse doldurmadı veya kışkırtmadi ... Bu tarz konular bir daha açılırsa kötü şeyler olacaktı o şeyi de merak ediyorum şimdi ... Selametle ...
 

Berlin Boleyn

[ı][sıze=4]umrumdışı..[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4][/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koymaa ..[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4][/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]ayyyhhh gına geldiiii[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4][/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]çokta konstantinmiçotonissssssssss:ehe[/sıze][/ı]

--------------- Ekleme ---------------

bizi aydınlattığın için teşekkürlerr nekadar üzüldüm tüh tüh tühhhh şimdi herkes benden nefret edicek ayyy ayy ayy çoktaaa umrumdaydı:ehe
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar pes yani !

Sevgili Ahmet ' in bu tarz konular için kesin bir hükmü vardı .. Yapma Mustafa gerek yok be Kardeşim
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Mustafa bana öm attı ve kendi isteğiyle yasaklamak istediğini, derslerinin çok yoğun olduğunu söyledi. Gerçi bu konu dolayısıyla da süresiz olmasa dahi yasaklanacakti tarafımdan. Konu kilitlenmistir!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt