C6-01imi satıp...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
C6-01imi satıp...
Herkese merhabalar.Öncelikle söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın,Nokia'yı kötülemek için yazmıyorum bunları,kafamdaki karışıklığı çözmek için yazıyorum,Nokia'nın yeri bende ayrı,bazı arkadaşlar hemen tartışmaya çevirmesin:) Beyler kafam şu sıralar acayip karıştı.C6-01'imi değiştirip Android'e yelken açmak istiyorum.Başlarda karşıydım ama artık çekilemeyecek boyutlara geldi durum.Sınıfta bir arkadaşım da Samsung Galaxy Ace var,biraz baktım telefona 3G'de olsa gayet iyi bir telefon.İnternet de ki hızı küçümsenmeyecek derece de iyi,hatta orta sınıf telefon için çok çok iyi geldi bana,kafam da C6-01i satıp üstüne biraz ekleyip almak geldi ama 3G'si olmadığı için eledim bu fikri.İnternet tarayıcısı 3G hızında ama olsun yine de 3G'siz telefon almam bu devirde.Daha sonra Samsung'un bir kaç modeline daha baktığımda Samsung Galaxy W modeli hoşuma gitti kafama yattı yani.İnterneti desen baya hızlı,Android'i zaten anlatmama gerek yok.Android donanım canavarı deniyor ama çok abartılıyor bu bence.Sonuçta bir kullanıcı mağazaki oyunların hepsini indirmiyor,taş çatlasa benim oynayacağım oyun 8 tane.Oyun ve internet hızını geçtim Facebook messenger ve instagram var abi ya daha ne olsun :D Her yeni bir sitede,uygulama da İOS ve Android konuşuyor.Nokia bütün enerjisini zaten WP'na ayırdı,Symbian yanından öldü bitti artık.Bakın Symbian yanından diyorum Nokia yanında demiyorum :D Nokia WP ile birlikte çok iyi bir iş yaptı ve bu emeğinin karşılığını görecek önümüzdeki aylarda,Wp zaten çok hoşuma gitmeye başladı param olsa alırım ama mecbur öğrenciyiz :D C6-01 artık çekilmez boyutlara geldi artık,kasası zaten insanı sinir etmeye yetiyor,2 dakika içinde cayır cayır yanıyor resmen o derece de ısınma var,malum yaz ayına geldik havaların ısınmasıyla iyice ufo gibi olacak :D Galaxy W'nin telefon olarak özellikleri de iyi,5 mp kamera yeter bana,8mp aldık da ne oldu :D 1-2 telefoncudan fiyat aldım 350 TL falan dediler.Sizinde düşüncelerinizi almak isterim,ne yapayım ne edeyim ? :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gayet iyi fiyatı olarak bir şey diyemem ama oyun konusunda seni 1 sene daha götürür.

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi

kuralsiz9

Üye
sony xperia serisine bak ace alma pişman olursun arkadaş ta vardi karşılaştırdım ordan biliyorum

cyber

cyber

Üye
neo v güzel bende c6-01 imi satıp üstüne para verip alcam neo v

55lim

Üye
[>>ELECKTRA<<];4752609' Alıntı:
neo v güzel bende c6-01 imi satıp üstüne para verip alcam neo v

bende aynı şeyi düşünüyorum

faruk26kuraf

Üye
bence hiç gerek yok bu tüm islerinizi gorur bence bunun actıgı video sansung açmıyor arkadaslar denendi

---------- Eklendi @ 21:20:18 ---------- Yazıldı @ 21:18:54 ----------

tek farkı bıraz gorsellık bence

Symbianize

Symbianize

Üye
Androidde 800Mhz işlemci Ace galaxy w falan bi işe yaramaz öyle hd oyun falanda açamazsın alacaksan 1milyarı gözden çıkaracaksın yoksa android bi işe yaramaz Zaten donanım canavarı bence az daha sabret piyasa ucuzlasın yoksa çok pişman olursun

mcalisir

Üye
Bende c6-01 var düşüncelerini Bende düşünüyordum tam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nickini okuduktan sonra yorumunu okumadım bile

haksız sayılmaz androidde neo v den aşşası sarmaz e o da 800 tl falan neo v de bi sene içinde tatmin etmemeye başlar anca xperia arc s galaxy s2 cihazlar iş görür

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Optimus me kullanıyorum.İyikide almisim.Bu fiyat aralığındaki tum nokialarla kapıştırırım.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Emin ol c6-01 daki kamera degil Cok kötü haci ne makro ne birşey hic birşey yok kamerada.

Ace yi tavsiye etmem Android alacaksan 1 ghzdan aşşa almican

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
satarsan sat neden gelipte burda millete söylüyon

Yazımın en sonunda sizlerin de düşüncelerini almak istiyorum diye not düşmüşüm fikrin yoksa sus otur sana mı kalmış nerede konu açacağım ? Her forumda var bunlardan bi kaç tane..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt