Samsung Galaxy SIII - Root ( Sistem Dosya Erişimi )

Sponsorlu Bağlantılar

tolyo43

Üye
Arkadaşlar S3 jb için root çıktı mı? Ya da burdaki işlem jb yi de root ediyo mu?

ilyasucan

ilyasucan

Üye
kardeş sağolasın sorunsuz oldu

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
anılbaran

anılbaran

Üye
kardeş iyi hoş ama rott yaptık diyelim nasıl geri alacaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye

Unroot diye birşey var. Sen bi root yap da emin ol geri almazsın :-D

Yok kardeş yani bişiler duydum mesela root yapınca kamera uygulamasını bile silebiliyomuş yani mesela kamerayı sildim eee sonra ne olacak nası gelecek o kamera oraya ben onu diyorum :) Kurcaladım bozdum root yaptıkdan sonra yanlışlıkla bişiler sildim nası gelcek onlar geriye :) Garantiye göndermem gerketi mesela o zaman root işlemini geri almam lazım ama önce gerii alma işlemini bilmiyourm onu da anlatırsan :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

Yok kardeş yani bişiler duydum mesela root yapınca kamera uygulamasını bile silebiliyomuş yani mesela kamerayı sildim eee sonra ne olacak nası gelecek o kamera oraya ben onu diyorum :) Kurcaladım bozdum root yaptıkdan sonra yanlışlıkla bişiler sildim nası gelcek onlar geriye :) Garantiye göndermem gerketi mesela o zaman root işlemini geri almam lazım ama önce gerii alma işlemini bilmiyourm onu da anlatırsan :)

Bak kardeşim. Önce işin mantığını anlayalım. Oradan buradan duymakla olmuyor :)Bu kameradır mesajdır galeridir hepsi zaten birer uygulama. Diğer marketten indirip kullandığından tek farkları sistem uygulaması olmaları. Root ile sistem uygulamalarını silebildiğin gibi geriye de yükleyebiliyorsun. Örneğin şu an benim telefonumda hem stok kamera hem de 4.2 kamerası yüklü. İstediğim zaman istemediğimi siliyorum. Yeter ki apk dosyasını bulayım. Root sana herşeyi silme ve yeniden yükleme izni verir, doğru kullanandan hiç bir şikayet çıkmaz :)

anılbaran

anılbaran

Üye
İşte bulamadık diyelim öyle kaldı ben onu diyorum :) neyse ben bi ara root isleminı yapıcam ama önce 1-2 hafta normal kullanayim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
.tar diye bişi çıkmıyor ki

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk: sanırım oldu

özkan...

özkan...

Üye
k.bakmayın bı kac sorum olucak
xxdlıd bnm telim bu
sıödı sorularım sunlar
1.root yapma ısteyısım bazı uygulamaları kullanmak ıcın mesela juice defender (SARZ)ICIN ROOTGEREKTRIOR VE ISLEMCI HIZIMI DUSURSEM DAHA AZ JARZ GITMEZ MI YANI ? kısaca bn sadece sarzı yukseltım yeter .. sımdı bu root gerceklestırsem sorun olmaz degıl mı ? uymaz falan yazıyor da bazı yerlerde ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca tar dosyası yol recorvery ve ımage dosyası var .s

- - - Eklendi - - -

sımdı root yapmaya calısdım bnd sarı degıl mavı yandı bn yıne de attım hıc bısı yok menumde ya .s

isoo_k

Üye
arkadasım senden ricam var

- - - Eklendi - - -

bana sammobıle den ındırdıgım dosyayı nasıl odınle yuklenırım yardımcı olurmusun

- - - Eklendi - - -

s3 son guncellemsı 4.1.2

bereaat

Üye
selamun aleykum arkadaşlar. ya ben bu root işlemini başarıyla gerçekleştirdim baya bi zaman önce ama sonradan öğrendiğim kadarıyla telefon garanti dışı kalıyormuş root edilince. bende şimdi root kaldırıp güncelleme yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum orjinal 4.0.4 rom yüklemem lazımmış ama nasıl yüklicem ve bu sayaçları nasıl sıfırlayacam yardımınız için şimdiden teşekkürler....

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Sonunda can skntisindan root ladim teli root sonrasi yapmam gerekenler yararli programlar nerden baslayacagimi bilmiyorum öneriler ???

llovell

llovell

Üye
telefonu alalı 1 ghafta oldu da bı root ısını arastırıyorum acaba yapmam gereklımı kardes ne ıse yarar

Üst Alt