Büyük Ekranlı Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Ekranlı Telefonlar
Arkadaşlar s3 one x gibi büyük ekranlı telefonları nasıl kullanıyorsunuz nasıl taşıyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor mu telefon boyutları? baya bi kullananı da var bu cihazların çok ilginç geliyor bana. benimki yersiz bi korku mu?

erko merko

erko merko

Üye
Ellerin çok küçük değilse alışırsın zamanla, galaxy s2 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım kullanırkende taşırkende.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sadece aliskanlik. Bir kac gunde normal gelmeye basliyor.

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Ellerin çok küçük değilse alışırsın zamanla, galaxy s2 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım kullanırkende taşırkende.

s2nin boyutu çok da büyük değil benim kastettiğim s3 gibi 4.8" civarı ekranı olanlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce S3 almış birde defter kapak tarzıkılıf takmış kafam kadar telefon olmuş ama ele avuca sığmasa da alışılıyor diyebilirim şuan bi sıkıntı çekmiyor görünüş olarak rahatça cebine koyabiliyor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben biraz rahat adamım eşofman falan çok giyerim tatil günlerimde evde hele hayatta pantolonla gezmem bana sıkıntı olur ya :)

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce S3 almış birde defter kapak tarzıkılıf takmış kafam kadar telefon olmuş ama ele avuca sığmasa da alışılıyor diyebilirim şuan bi sıkıntı çekmiyor görünüş olarak rahatça cebine koyabiliyor :)

bana cebe sığmaz gibi geliyordu en büyük korkum da oydu zaten hala aklım almıyor cebe nasıl sığar :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bana cebe sığmaz gibi geliyordu en büyük korkum da oydu zaten hala aklım almıyor cebe nasıl sığar :hmmm

benimde tereddütlerim vardı ama koskoca S3 'ü hoooooop cebe indirdi walla :D o değil de ben ilerde 5'' ekranlı bi telefon tablet melezi bi cihaz düşünüyorum da acaba pantolonumun cebini babama büyüttürsem mi mağlum baba terzi olunca :D

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence sorun olmaz ya büyük ekran.Hele de alıştıktan sonra :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şimdiye dek hep, küçük normal düzey cihazlar kullandım akıllı telefon kategorisinde bir tek Nokia E7-00 kullandım şuan da halihazırda kullanmaktayım 4'' ekrana sahip sert koruma kılıfı ile 1.5 cm kadar kalın ve ağır mı ağır bi yapısı var, tabii 4'' küçük normal bir seviye oldu artık son zamanlarda 4'' üzeri cihaz üretimi epey fazlalaştı :) ilk bir hafta yabancı gibiydik telefonumla birbirimize ama bu sadece 1 hafta sürdü sonrasında hemen alıştım Allah'ın izniyle askere gidip geleyim de 5'' bi cihaz düşünüyorum :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Şimdiye dek hep, küçük normal düzey cihazlar kullandım akıllı telefon kategorisinde bir tek Nokia E7-00 kullandım şuan da halihazırda kullanmaktayım 4'' ekrana sahip sert koruma kılıfı ile 1.5 cm kadar kalın ve ağır mı ağır bi yapısı var, tabii 4'' küçük normal bir seviye oldu artık son zamanlarda 4'' üzeri cihaz üretimi epey fazlalaştı :) ilk bir hafta yabancı gibiydik telefonumla birbirimize ama bu sadece 1 hafta sürdü sonrasında hemen alıştım Allah'ın izniyle askere gidip geleyim de 5'' bi cihaz düşünüyorum :)

İnşallah :)

DaNq3rB0y2

Üye
cebe sığmazki

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Öğrenciler için sıkıntı olursa olur onun dışında sanmıyorum :naughty:

badmus

badmus

Üye
s3 4.8 inch valla artik diger telefonlar kucuk geliyor ya. alistim hemde cok.

- - - Eklendi - - -

Öğrenciler için sıkıntı olursa olur onun dışında sanmıyorum :naughty:

evet ya derste mesaj atamiyorum bi o sıkıntı.

15097

15097

Üye
Sen ne diyosun arkadasim ben note 2 almayi planliyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

Sen ne diyosun arkadasim ben note 2 almayi planliyorum :ehe

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İlk aldığında biraz yabancılık çekiyorsun ama sonradan alışıyorsun şuan bana ekranı küçük bile geliyor diyebilirim büyük ekran alışkanlık yapıyor bu arada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt