Ellerin çok küçük değilse alışırsın zamanla, galaxy s2 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım kullanırkende taşırkende.
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce S3 almış birde defter kapak tarzıkılıf takmış kafam kadar telefon olmuş ama ele avuca sığmasa da alışılıyor diyebilirim şuan bi sıkıntı çekmiyor görünüş olarak rahatça cebine koyabiliyor![]()

bana cebe sığmaz gibi geliyordu en büyük korkum da oydu zaten hala aklım almıyor cebe nasıl sığar![]()
o değil de ben ilerde 5'' ekranlı bi telefon tablet melezi bi cihaz düşünüyorum da acaba pantolonumun cebini babama büyüttürsem mi mağlum baba terzi olunca 
ilk bir hafta yabancı gibiydik telefonumla birbirimize ama bu sadece 1 hafta sürdü sonrasında hemen alıştım Allah'ın izniyle askere gidip geleyim de 5'' bi cihaz düşünüyorum 
Şimdiye dek hep, küçük normal düzey cihazlar kullandım akıllı telefon kategorisinde bir tek Nokia E7-00 kullandım şuan da halihazırda kullanmaktayım 4'' ekrana sahip sert koruma kılıfı ile 1.5 cm kadar kalın ve ağır mı ağır bi yapısı var, tabii 4'' küçük normal bir seviye oldu artık son zamanlarda 4'' üzeri cihaz üretimi epey fazlalaştıilk bir hafta yabancı gibiydik telefonumla birbirimize ama bu sadece 1 hafta sürdü sonrasında hemen alıştım Allah'ın izniyle askere gidip geleyim de 5'' bi cihaz düşünüyorum
![]()

İnşallah![]()
şöyle 5.5'' mi yapsak şunu bilemedim ki 
Öğrenciler için sıkıntı olursa olur onun dışında sanmıyorum![]()
İlk aldığında biraz yabancılık çekiyorsun ama sonradan alışıyorsun şuan bana ekranı küçük bile geliyor diyebilirim büyük ekran alışkanlık yapıyor bu arada![]()
+1
S3'e oha ne kadar büyük mü diyorlar
Millet görünce oha ne kadar büyük diyor bana küçük geliyor alışkanlık yaptı harbiden bu kötü oldu![]()