Büyük Ekranlı Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vegatablo

vegatablo

Üye
s3 den s2 ye gectim no problem s3 babamdahemen hemen ayni

ysnbyrz

Üye
Ben galaxy note kullaniyorum ekrani 5.3" ilkbasta yani ilk 3 gun felan buyuk geldi gozume ama ondan sonra bir alisiyorsunuz diger telefonlarda neredeyse ekrani goremiyorsunuz cebe sigma konusunda aldigim ilk gunden beri bir sikinti yasamadim cok ince olmasindan doayi dar paltolona bile rahatlikla sidi( cebiniz azbiraz derin olmali malum uzun tel)

ebrugiz

Üye
büyük telefon cep yakıyor kücük telefonlara devam :D 5830i ace

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
özellikle şu note 2yi nasıl kullanıyorlar şaşırıyorum

MaxicepManyagı

Üye
aynen bende e7 kullanıyodum ilk zamanlar bana tablet gibi geliyodu şimdi pederin 3310 un ırzına geçtim :D e7 ye babam el koydu şimdi note2 cepte sıkıntı vermiyo emin ol :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aynen bende e7 kullanıyodum ilk zamanlar bana tablet gibi geliyodu şimdi pederin 3310 un ırzına geçtim :D e7 ye babam el koydu şimdi note2 cepte sıkıntı vermiyo emin ol :D

şuan E7 kullanıyorum senaryo basit gardaş;

3ay sonra askere gidicem
E7'yi kardeşime vercem
askerden dönünce de artık o zamana Note 3 mü olur Note 4 mü olur hangisi çıkarsa onu alcam :D :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla note 2 nin boyutu büyük ama o donanımla boyutunu düşünen mi var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bundan sonra çıkacak telefonların çoğu da büyük ekran olacak buna alışmamız lazım o kadar özelliği küçük ekrana sığdıramazlar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bundan sonra çıkacak telefonların çoğu da büyük ekran olacak buna alışmamız lazım o kadar özelliği küçük ekrana sığdıramazlar.

şuan için 4'' kullanıyorum 5.5'' e de alışırım herhalde :D :sirit:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aslında belli bi süreden sonra alışırsın hiç sıkıntı olmaz hatta daha zevkli olur.

komando04

komando04

Üye
valla sorun yok alışıyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt