iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Arkadaş artık idevice alınmaz apple artık yenilikçiliğini kaybetti ekranı uzat adını değiştir bi iki şeyi sanki kendileri icat etmiş gibi tanıt postala ben sıkıldım artık devir her ne kadar işletim sistemini beğenmesem de Lumia devridir tabi yakında Tizen ve Jolla geliyor gerçi

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sırf "iphone" olduğu için lumia 920 gibi bi telefondan çok çok daha fazla satacaktır ve genel olarakta az satılmayacaktir.
Ama lumia 920 özelliğinde bi iphone 5 çıksaydı patlama yapardı.

avcitalip

avcitalip

Üye

16 GB lık modeli 2500 tl den giriş yapar demedi deme :(

Aynen 4s(beyaz) olanının tasarımı bence çok daha hoş

malesef 16 GB'tlık yok :( 32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor :(

Türe

Türe

Üye
sırf "iphone" olduğu için lumia 920 gibi bi telefondan çok çok daha fazla satacaktır ve genel olarakta az satılmayacaktir.
Ama lumia 920 özelliğinde bi iphone 5 çıksaydı patlama yapardı.

Ne artisi varki puremotion , pureview , kablosuz sarj ,nfc ve .micro usb disinda :hmmm

varrick

varrick

Üye
Iphone kullandirttirilir :ehe
Fiyat listemiz Dakika olarak yazilmistir.(dakikasi x lira gibi)
Iphone 3 = 1 Lira
Iphone 3G = 3 lira
Iphone 3GS = 5Lira
IPhone 4 = 10 Lira
Ihone 4S = 20Lira
Iphone 5 = 50 lira :ehe
Fiyatlarimizda %50 ye varan indirim vardir yoksa bu kadar ucuz olmaz haberiniz ola :ehe

Türe

Türe

Üye

malesef 16 GB'tlık yok :( 32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor :(

16/32/64 versiyonlari var :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bütün sayfa iphone 5 mesajlarıyla konusuyla doldu :hmmm

Türe

Türe

Üye
Talip's mistake detected :D

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaş artık idevice alınmaz apple artık yenilikçiliğini kaybetti ekranı uzat adını değiştir bi iki şeyi sanki kendileri icat etmiş gibi tanıt postala ben sıkıldım artık devir her ne kadar işletim sistemini beğenmesem de Lumia devridir tabi yakında Tizen ve Jolla geliyor gerçi

öyle deme bence ios her zaman iostur symbian'dan android'e kadar bir sürü OS eskitti sıra WP'de görürsün demedi deme,para var huzur var knk adamlar destek veriyorlar :oke:

Üst Alt