iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tartışma çok gereksiz bence fiyatları niye eklemiyor millet şu ortamda Lumıa 920 daha cazip kimse inkar edemez.

- - - Eklendi - - -

Tartışma çok gereksiz bence fiyatları niye eklemiyor millet şu ortamda Lumıa 920 daha cazip kimse inkar edemez.

avcitalip

avcitalip

Üye
ona 2 3 binlira vereceğime gider lumnia 920 alırım kardeş en azından bundan daha ucuz olur yarı paramda cebimde kalır

cebinde kalır kalmasınada 18 ay sonra yani 2 yıl bile olmadan desteği kesilir ve yeni bir lumia modeli tanıtılır öyle kalırsın :oke: iphone'a bakarsan 3GS bile ios 6 aldı daha ne desteği versinler bundan iyisi can sağlığı :)

anılbaran

anılbaran

Üye

şuanda tanıtılıyor knk da aynen o yukarıda dediğin gibi kamera değişik olabilirmiş ve arka kapak hiç olmamış ama kimisinin çok hoşuna gitmiş 4s'in tasarımı bence daha da güzel daha ağır duruyor :( bu kötü oldu işte :( :(

ama neticede cihaz güzel fakat 2.000 TL den fazlasını haketmez bence

16 GB lık modeli 2500 tl den giriş yapar demedi deme :(

Aynen 4s(beyaz) olanının tasarımı bence çok daha hoş

Türe

Türe

Üye

bakacağız göreceğiz şimdiden tartışmaya gerek yok ama aradaki 750 tl'lik farka değmez genel olarak bunu söylüyorum.

Uygulama olarak fazlasıyla değer şu an. Ve tabiki Jailbreak dünyası için de.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye

Uygulama olarak fazlasıyla değer şu an. Ve tabiki Jailbreak dünyası için de.

efsaneler anlatılmaz yaşanır,kullanmayan yani yaşamayan bilemez gider halan daha nokia'yı savunur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
avcitalip

avcitalip

Üye

elinde 4s in varsa değmez :dry:

aynen öyle çok fazla fiyat farkı olacak gibi zaten

iş adamları zaten hiç almasınlar 4s daha karizmatik duruyor ve yazılım olarakta ios 6 olacak 2 cihaz yani 4s alıpta bir kere bile app store'a girmeyen sivri zekalılardan bahsediyorum :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
lumia 32 gb ile i5 32 gb arasında 1000 tl fark olur çıtayı yükselteyim :ehe
kesin olur yani

Türe

Türe

Üye
Cok meshurdu :islik

codblackops2

codblackops2

Üye

:ehe bende ufakken hep heves ederdim 3GS ilk çıktığında neydi be :ehe :)

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim git sen lumia 920 al hemde 32 GB'tlık versiyonundan al güle güle kullan :oke:

teşekkürler

avcitalip

avcitalip

Üye

Buna katılıyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

Ama ekranı için gider alırım. Boru değil hd ekran ve 4 inç :)

4 inç çok iyi oldu ya tam ele oturan bir telefon olacak benim için tek elle kullanırken s2'de ufak tefek zorluklar çekiyordum s3'te bu sorun dahada büyüdü çünkü ekran 4.8 inç oldu fakat elime gidip bir wonder alıyordum 3.7 inç oda elimde biraz ufak kalıyordu benim için en ideali 4 inç :)

- - - Eklendi - - -

:hmmm

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle :evet:

kral21tr

kral21tr

Üye
teşekürler açıklama için

MasteLaa

MasteLaa