Süper telefon ya A6 kullanılmış şimdi Sultanıma da söz vermiştim![]()

ama senin ellerin biraz ufaktı dimi knk ?![]()

16 GB lık modeli 2500 tl den giriş yapar demedi deme
Aynen 4s(beyaz) olanının tasarımı bence çok daha hoş
32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor 
sırf "iphone" olduğu için lumia 920 gibi bi telefondan çok çok daha fazla satacaktır ve genel olarakta az satılmayacaktir.
Ama lumia 920 özelliğinde bi iphone 5 çıksaydı patlama yapardı.

Evet ama s2 yi tek elle kullanabiliyorum talibim![]()

malesef 16 GB'tlık yok32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor
![]()

fatihten iphone 5 hakkında 1 sayfa uzunlukta yazı bekliyoruz![]()

malesef 16 GB'tlık yok32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor
![]()

onu bende bekliyorum + biraz one x ilede karşılaştırsın![]()

Arkadaş artık idevice alınmaz apple artık yenilikçiliğini kaybetti ekranı uzat adını değiştir bi iki şeyi sanki kendileri icat etmiş gibi tanıt postala ben sıkıldım artık devir her ne kadar işletim sistemini beğenmesem de Lumia devridir tabi yakında Tizen ve Jolla geliyor gerçi

Talip's mistake detected![]()

Ne artisi varki puremotion , pureview , kablosuz sarj ,nfc ve .micro usb disinda![]()

emin misin?
bu ne o zaman

ekran kalitesi var bi de. + +dır yahu![]()

16/32/64 versiyonlari var![]()
sanırım ben yanlış biliyormuşum 32-64-128 GB'tlık versiyonları olacak diye biliyordum