iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

varrick

varrick

Üye
Iphone kullandirttirilir :ehe
Fiyat listemiz Dakika olarak yazilmistir.(dakikasi x lira gibi)
Iphone 3 = 1 Lira
Iphone 3G = 3 lira
Iphone 3GS = 5Lira
IPhone 4 = 10 Lira
Ihone 4S = 20Lira
Iphone 5 = 50 lira :ehe
Fiyatlarimizda %50 ye varan indirim vardir yoksa bu kadar ucuz olmaz haberiniz ola :ehe

Indirimler kalkmistir ...

avcitalip

avcitalip

Üye

ne kalması yahu fanlık yaşıyormuşum gibi konuşuyorsun :hih:

ben o özellikleri üstünlük olarak görmüyorum fotoğraf makinesi alırım bir telefona o kadar para vereceğime daha iyi

- - - Eklendi - - -

ya tamam anladım ben bırak ya :P:

:ehe bazen takılı kalıyor onu adminler düzeltsinler buradan söylemek istiyorum bug oluşmuş sanırım orada :)

- - - Eklendi - - -

:ehe :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ben o özellikleri üstünlük olarak görmüyorum fotoğraf makinesi alırım bir telefona o kadar para vereceğime daha iyi

- - - Eklendi - - -

:ehe bazen takılı kalıyor onu adminler düzeltsinler buradan söylemek istiyorum bug oluşmuş sanırım orada :)

iyi de o telefon (lumia 920) kamera ağırlıklı çıkarılmadı ki :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye

fotoğraf makinesındede puremotıon hd+ekran , işlemci gpu cpu hoparlör ,ve cebe koyma var mı :ehe

- - - Eklendi - - -

ha birde windows phone 8 var mı :ehe

varrick

varrick

Üye
Lumia Vs Iphone 5 Vs One x Vs Galaxsy S3 vs Arabalar :ehe
Araba fiyatina Iphone.
Dut dut dutturu dutturu duuttt :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Sony kendi ürettiği DSLR'larındaki Exmor R sensörü telefonlarına koyuyorsa. Nokia'da kamera kalitesiyle ünlenmiş bir firma olarak tabiki de iyi bir kamera koyacaktı yani :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Maşallah gececiler gibi mesaj yağıyor yahu :D Telefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış :) Ben şahsen iPhone 5'in tasarım olarak değişmesine karşıydım nedense yani bir kalıbı var iPhone'un değişmemesi bence iyi olmuş.Chipset içinse A5X bekliyordum A6 geldi :) Son olarak da şu konsol seviyesi demelerini bir türlü anlamıyorum var ya bana göre abartılıyor konsol seviyesi o kadar kolay mı yahu.Tabii iPhone 5 için iyi bir tanıtım gibi görünebilir de burada biraz abartmışlar gibi :) Retina ekrana gelirsek Lumia920 ile zaten karşılaştırılamaz Lumia'nınki hıza bile giriyor karıştırmayalım bence.Burada zaten en önemli şey A6 chipset bence A5'e göre 2 kat daha iyi grafik sunuyor ama dediğim gibi Tegra3'e konsol seviyesi demiyorsa Apple A6'ya konsol seviyesi demesi şaşırtıcı geldi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
avcitalip

avcitalip

Üye
Sony kendi ürettiği DSLR'larındaki Exmor R sensörü telefonlarına koyuyorsa. Nokia'da kamera kalitesiyle ünlenmiş bir firma olarak tabiki de iyi bir kamera koyacaktı yani :)

nokia wp ile toplarmı bilmem ama bu saatten sonra benim telefonum iphone'dur bukadar diyorum android gerçekten ios çakması bir sistem aslına bakılırsa ve 1.500 TL'den sonra boşuna bu kadar para vermişim diyebileceğiniz cihazlar :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
Maşallah gececiler gibi mesaj yağıyor yahu :D Telefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış :) Ben şahsen iPhone 5'in tasarım olarak değişmesine karşıydım nedense yani bir kalıbı var iPhone'un değişmemesi bence iyi olmuş.Chipset içinse A5X bekliyordum A6 geldi :) Son olarak da şu konsol seviyesi demelerini bir türlü anlamıyorum var ya bana göre abartılıyor konsol seviyesi o kadar kolay mı yahu.Tabii iPhone 5 için iyi bir tanıtım gibi görünebilir de burada biraz abartmışlar gibi :) Retina ekrana gelirsek Lumia920 ile zaten karşılaştırılamaz Lumia'nınki hıza bile giriyor karıştırmayalım bence.Burada zaten en önemli şey A6 chipset bence A5'e göre 2 kat daha iyi grafik sunuyor ama dediğim gibi Tegra3'e konsol seviyesi demiyorsa Apple A6'ya konsol seviyesi demesi şaşırtıcı geldi :hmmm

katılıyorum o büyük yazdığım yere kesinlikle katılıyorum :D

avcitalip

avcitalip

Üye

ios'a güveniyor olabilirler :)

Üst Alt