avcitalip
Üye
Talip's mistake detected![]()
404 : Fatal Error
-Rebooting System

Talip's mistake detected![]()

128 yok dimi ?

yazı fontumu çalmaa![]()
ben birşey yapmadım yanlış anlama,benim rengim her zaman kırmızıdır 
Noldu simdi kaldiniz![]()
![]()
![]()

Iphone kullandirttirilir
Fiyat listemiz Dakika olarak yazilmistir.(dakikasi x lira gibi)
Iphone 3 = 1 Lira
Iphone 3G = 3 lira
Iphone 3GS = 5Lira
IPhone 4 = 10 Lira
Ihone 4S = 20Lira
Iphone 5 = 50 lira
Fiyatlarimizda %50 ye varan indirim vardir yoksa bu kadar ucuz olmaz haberiniz ola![]()

Indirimler kalkmistir ...

ya tamam anladım ben bırak ya
o kendiliğinden olduben birşey yapmadım yanlış anlama,benim rengim her zaman kırmızıdır
![]()

ne kalması yahu fanlık yaşıyormuşum gibi konuşuyorsun![]()
ya tamam anladım ben bırak ya![]()
bazen takılı kalıyor onu adminler düzeltsinler buradan söylemek istiyorum bug oluşmuş sanırım orada 
Koptum ahaha![]()

ben o özellikleri üstünlük olarak görmüyorum fotoğraf makinesi alırım bir telefona o kadar para vereceğime daha iyi
- - - Eklendi - - -
bazen takılı kalıyor onu adminler düzeltsinler buradan söylemek istiyorum bug oluşmuş sanırım orada
![]()

fotoğraf makinesındede puremotıon hd+ekran , işlemci gpu cpu hoparlör ,ve cebe koyma var mı
ben o özellikleri üstünlük olarak görmüyorum fotoğraf makinesi alırım bir telefona o kadar para vereceğime daha iyi

fotoğraf makinesındede puremotıon hd+ekran , işlemci gpu cpu hoparlör ,ve cebe koyma var mı
- - - Eklendi - - -
ha birde windows phone 8 var mı![]()

- - - Eklendi - - -
ha birde windows phone 8 var mı![]()

Telefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış
Ben şahsen iPhone 5'in tasarım olarak değişmesine karşıydım nedense yani bir kalıbı var iPhone'un değişmemesi bence iyi olmuş.Chipset içinse A5X bekliyordum A6 geldi
Son olarak da şu konsol seviyesi demelerini bir türlü anlamıyorum var ya bana göre abartılıyor konsol seviyesi o kadar kolay mı yahu.Tabii iPhone 5 için iyi bir tanıtım gibi görünebilir de burada biraz abartmışlar gibi
Retina ekrana gelirsek Lumia920 ile zaten karşılaştırılamaz Lumia'nınki hıza bile giriyor karıştırmayalım bence.Burada zaten en önemli şey A6 chipset bence A5'e göre 2 kat daha iyi grafik sunuyor ama dediğim gibi Tegra3'e konsol seviyesi demiyorsa Apple A6'ya konsol seviyesi demesi şaşırtıcı geldi 
Sony kendi ürettiği DSLR'larındaki Exmor R sensörü telefonlarına koyuyorsa. Nokia'da kamera kalitesiyle ünlenmiş bir firma olarak tabiki de iyi bir kamera koyacaktı yani![]()

Maşallah gececiler gibi mesaj yağıyor yahuTelefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış
Ben şahsen iPhone 5'in tasarım olarak değişmesine karşıydım nedense yani bir kalıbı var iPhone'un değişmemesi bence iyi olmuş.Chipset içinse A5X bekliyordum A6 geldi
Son olarak da şu konsol seviyesi demelerini bir türlü anlamıyorum var ya bana göre abartılıyor konsol seviyesi o kadar kolay mı yahu.Tabii iPhone 5 için iyi bir tanıtım gibi görünebilir de burada biraz abartmışlar gibi
Retina ekrana gelirsek Lumia920 ile zaten karşılaştırılamaz Lumia'nınki hıza bile giriyor karıştırmayalım bence.Burada zaten en önemli şey A6 chipset bence A5'e göre 2 kat daha iyi grafik sunuyor ama dediğim gibi Tegra3'e konsol seviyesi demiyorsa Apple A6'ya konsol seviyesi demesi şaşırtıcı geldi
![]()

Maşallah gececiler gibi mesaj yağıyor yahuTelefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış
![]()

bi wp8 yok