iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_78

hotboy_78

Üye
Teşekkürler haber için ama şu ota ***'a konsol grafiği denilmesi sinirimi bozuyor.Benim evimdeki televizyonun kalitesi retina'nın 10'da biri kadar olmasa bile en az 10 kat daha iyi görüntü veriyor.Zaten oyunların boyutlarıda bunları gösteriyor.Dediğim gibi konsolların durmadan böyle olaylara alet edilmesi açıkçası beni rahatsız ediyor.Iphone 5 konusunda konuşacak olursam zaten Apple pazarlama stratejisi olarak durmadan cihazlarını sızdırıyor ve bu yüzden bu tarz tanıtımlar sadece garantilemek amaçlı oluyor.Şaşırtacak bir gelişme henüz yok bu yüzden.

kardeşim sana tamamen katılıyorum ki hadi sızdırmalar falan onların iradesi dışında gelişiyo ki öyle değil.. bugun saat 11 de yani 9 saat varken Iphone 5 in tanıtımına Gold.com.tr de Iphone 5 vardı. sadece garantilemek amacıyla dediğin gibi;)

varrick

varrick

Üye
Bende yatiyorum hayirli aksamlar.
Herkez allaha emanet olsun.
Neyse iyi aksamlar, iyi forumlar.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Maşallah gececiler gibi mesaj yağıyor yahu :D Telefon 4s'in çok önünde değil bana göre ama ekran problemi ortadan kalkmış :) Ben şahsen iPhone 5'in tasarım olarak değişmesine karşıydım nedense yani bir kalıbı var iPhone'un değişmemesi bence iyi olmuş.Chipset içinse A5X bekliyordum A6 geldi :) Son olarak da şu konsol seviyesi demelerini bir türlü anlamıyorum var ya bana göre abartılıyor konsol seviyesi o kadar kolay mı yahu.Tabii iPhone 5 için iyi bir tanıtım gibi görünebilir de burada biraz abartmışlar gibi :) Retina ekrana gelirsek Lumia920 ile zaten karşılaştırılamaz Lumia'nınki hıza bile giriyor karıştırmayalım bence.Burada zaten en önemli şey A6 chipset bence A5'e göre 2 kat daha iyi grafik sunuyor ama dediğim gibi Tegra3'e konsol seviyesi demiyorsa Apple A6'ya konsol seviyesi demesi şaşırtıcı geldi :hmmm

Şuan ki konsolların kullandığı hibrid işlemcinin günümüzdeki karşılığını öğrensen şok olurdun galiba :) GPU olarak giriş seviyesi ekran kartı gücündeler :ehe Onun için millet isyan ediyor. İlk çıkan Crysis grafik olarak hala mükemmel deniliyor. Çünkü PC için çıkmıştı zamanında. Diğerleri konsolada çıktıklarında dolayı konsol portu oluyorlar. Zaten bu sene de yeni konsolar gelecektir büyük ihtimalle. Çok yüksek bir başka ihtimallede iki firmada(Sony, MS) AMD ile çalışacak gibi gözüküyor. Tabii Sony'nin Cell'den ağzı yandı :D Az çizip biçmedi şöyle güçlü böyle iyi diye ama Program kodlamak acayip zor iştir Cell mimarisine :)

Neyse konuyu uzatmayalım. Büyük ihtimal HD 7xxx seviyesinde olacak.(Xbox için konuşuyorum.) Tabii öyle direkt koymayacaklar. Epey modifiye edilecek GPU :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ios'a güveniyor olabilirler :)
iOS'a yerlerinde olsam güvenmezdim şahsen konsol seviyesine geleceğini hiç sanmıyorum.Konsol seviyesini küçük bir şey sanıyorlar sanırım.Hem bunlar ilerlerken konsol ilerlemiyor mu sanki Talip o da değişik projeleri var elbette ki bunlar gibi değil tabii ki neler düşünüyorlar konsol için demem o ki o kadar kolay değil :)

katılıyorum o büyük yazdığım yere kesinlikle katılıyorum :D

:D Premotion HD nin avantajları çok Ömer :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Ekleme,

Xbox 360'da 512MB ram var :kop2:

codblackops2

codblackops2

Üye

iOS'a yerlerinde olsam güvenmezdim şahsen konsol seviyesine geleceğini hiç sanmıyorum.Konsol seviyesini küçük bir şey sanıyorlar sanırım.Hem bunlar ilerlerken konsol ilerlemiyor mu sanki Talip o da değişik projeleri var elbette ki bunlar gibi değil tabii ki neler düşünüyorlar konsol için demem o ki o kadar kolay değil :)

:D Premotion HD nin avantajları çok Ömer :D
:ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şuan ki konsolların kullandığı hibrid işlemcinin günümüzdeki karşılığını öğrensen şok olurdun galiba :) GPU olarak giriş seviyesi ekran kartı gücündeler :ehe Onun için millet isyan ediyor. İlk çıkan Crysis grafik olarak hala mükemmel deniliyor. Çünkü PC için çıkmıştı zamanında. Diğerleri konsolada çıktıklarında dolayı konsol portu oluyorlar. Zaten bu sene de yeni konsolar gelecektir büyük ihtimalle. Çok yüksek bir başka ihtimallede iki firmada(Sony, MS) AMD ile çalışacak gibi gözüküyor. Tabii Sony'nin Cell'den ağzı yandı :D Az çizip biçmedi şöyle güçlü böyle iyi diye ama Program kodlamak acayip zor iştir Cell mimarisine :)

Neyse konuyu uzatmayalım. Büyük ihtimal HD 7xxx seviyesinde olacak.(Xbox için konuşuyorum.) Tabii öyle direkt koymayacaklar. Epey modifiye edilecek GPU :)

Güç farklı ama şunu söylemek istiyorum konsol için de zaten projeler var ve Adreno 320'ye de diyorlardı ama mobil bu yahu. :D Konsol hiç mi ilerlemiyor ki yerinde saymıyor yani ki diyorsun AMD ile anlaşacak onunla çalışacak yani AMD bu :D

Türe

Türe

Üye
Daha cihazlar cikmadi ekranlar ele alinmadi millet yargiyi koymus helal size :alkis

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Güç farklı ama şunu söylemek istiyorum konsol için de zaten projeler var ve Adreno 320'ye de diyorlardı ama mobil bu yahu. :D Konsol hiç mi ilerlemiyor ki yerinde saymıyor yani ki diyorsun AMD ile anlaşacak onunla çalışacak yani AMD bu :D

Sadece üstünde Board'ını yenilemeleri ve birkaç hatayı(3K hatası fln vardı Xbox 360 Fat kasada.) düzeltmek dışında hiçbir şekilde ilerlemedi :) (Yazılım olarak gelişti tabii.) Bu telefon gibi değil :) Bir kez çıkıyor yıllarca hata düzelt, Kasa ve aksesuar geliştir.(Slim kasa, Kinect, Move gibi)

Türe

Türe

Üye
Türe didiler geldik :zong:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyi güzelde bunun ne cezbediciliği var, sadece ekranı eski iphone'lara göre büyümüş, ama günümüz için gene küçük.
şahsen iphone 4'üm yada iphone 4s'im olsa bunu alma gereği duymam.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iyi güzelde bunun ne cezbediciliği var, sadece ekranı eski iphone'lara göre büyümüş, ama günümüz için gene küçük.

Türe

Türe

Üye

:allalla:

lovelesss

lovelesss

Üye
Tasarim ayni hersey ayni hafiza karti yok sabit pil en iyisi gene s3

Üst Alt