iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu için :tşk:

Dogruyu söylemek gerekirse iphone 5 tasarım olarak beni hayal kırıklıgına ugrattı özellikle arka kısmı ne öyle yama yapılmış gibi :) kamera olarak 8 mp sanırım bu 12 olabilirdi .

Diger teknik özellikleri aslında iyi ,zaten işlemci ve gpu bekliyoduk oda oldu tamam :D

4s sahipleri bence üzülmesin tasarım pek değişmemiş kullanmaya devam etsinler :oke:

bişi sorucam bu etkinlikte yeni ipod touch yada ipad mini tanıtılmadı mı :(

• Beğen
Tepkiler: ANIL

avcitalip

avcitalip

Üye
Yok arkadaş bence başarısız bir telefon a6dan başka böyle aman aman diyeceğimiz birşey yok.
lumia 920 de puremotıon hd+,pureview teknolojisi,kablosuz şarjı vs vs ..

bi git yahu :ehe 1GB ram ve ios stabilitesinde(256 MB ram'li 3GS'de bile hızlı çalışıyor bence) A6 çipset tartışmaya gerek yok ben A5 çipsetle bekliyordum A6 ile gelmesi daha iyi oldu

ama Mikro USB ve NFC desteği olmaması beni üzdü :( onun haricinde ip5 !

• Beğen
Tepkiler: Türe
Kerim.

Kerim.

Üye

fiyatı o linkte yazmıyor oradan taksit seçeneklerine basarak görebilirsiniz diyecektim fakat şuanda görünmüyor ama düne kadar 4.300 küsür TL idi :oke: bence yine bir kafadan 3.000 TL olur ülkemizde ama ben Suudi Arabistan'dan aldıracağım için sıkıntı yok :ehe ülkemizde elma vergisi diye birşey var diyorum inanmıyorsunuz :)
İpod touch ı sordum ben

codblackops2

codblackops2

Üye

aman ömer sanki kablosuz şarj olmasa şarj edemicez cihazı ! :ah Ekran olarak daha eline bile almadığın ekranları nasıl karşılaştırabildin hayret. Kameraya lafım yok 12 beklerdim.

en azından yeni birşey var apple da o da yok :hih:
ekran olarak dıyorsunda gene retina ekran kullanıyor lumia 920 tanıtımında en hassas ve en ileri teknolojiye sahip ekran dediler puremotıon hd+'ye.

- - - Eklendi - - -

ve unutmayın lumia 920 ile aralarında minimum bi 500 tl fark olucak :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
Konu için :tşk:

Dogruyu söylemek gerekirse iphone 5 tasarım olarak beni hayal kırıklıgına ugrattı özellikle arka kısmı ne öyle yama yapılmış gibi :) kamera olarak 8 mp sanırım bu 12 olabilirdi .

Diger teknik özellikleri aslında iyi ,zaten işlemci ve gpu bekliyoduk oda oldu tamam :D

4s sahipleri bence üzülmesin tasarım pek değişmemiş kullanmaya devam etsinler :oke:

bişi sorucam bu etkinlikte yeni ipod touch yada ipad mini tanıtılmadı mı :(

şuanda tanıtılıyor knk da aynen o yukarıda dediğin gibi kamera değişik olabilirmiş ve arka kapak hiç olmamış ama kimisinin çok hoşuna gitmiş 4s'in tasarımı bence daha da güzel daha ağır duruyor :( bu kötü oldu işte :( :(

ama neticede cihaz güzel fakat 2.000 TL den fazlasını haketmez bence

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İphone 5 resmi videosu

avcitalip

avcitalip

Üye

ekran olarak dıyorsunda gene retina ekran kullanıyor lumia 920 tanıtımında en hassas ve en ileri teknolojiye sahip ekran dediler puremotıon hd+'ye.

- - - Eklendi - - -

biz kamerafonlara akıllı telefon demiyoruz :oke:

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Ömer daha cihazları eline almadan bana ekran iyidir kötüdür savunma çünkü objektif olamazsın. İlla olmak zorunda mı ? 4g var da ne oluyor Türkiye'de kullanabiliyor muyuz ? Ve sadece sözlerde kalsaydı o teknolojiler ohoo.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
abandonware

abandonware

Üye
bizim konuları neden kilitlediğiniz şimdi anlaşıldı :angry:

Türe

Türe

Üye
Panoroma olarak 28 mp çekiyo daha ne olsun :ehe

- - - Eklendi - - -

Valla millet iPhone'a laf ediyor. Ben de ediyordum. Kullanana kadar. ;) Ama yine de daha iyi bekliyorduk apple'dan

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
codblackops2

codblackops2

Üye

Ömer daha cihazları eline almadan bana ekran iyidir kötüdür savunma çünkü objektif olamazsın. İlla olmak zorunda mı ? 4g var da ne oluyor Türkiye'de kullanabiliyor muyuz ? Ve sadece sözlerde kalsaydı o teknolojiler ohoo.

bakacağız göreceğiz şimdiden tartışmaya gerek yok ama aradaki 750 tl'lik farka değmez genel olarak bunu söylüyorum.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Lumia ile kıyaslayınca fiyat olarak hemde Lumia 920 daha cazip. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye

kullansan öyle demezsin ama teşke benimde param olsada bende alsam dersin ve bir gün bile yanında durmazsa delirirsin akıllı telefonlar bağımlılık yapıyor bilmem farkedebildiniz mi ? bu arada " mal " kelimeniz hiç olmamış lütfen üslubunuza dikkat edin :oke:

ona 2 3 binlira vereceğime gider lumnia 920 alırım kardeş en azından bundan daha ucuz olur yarı paramda cebimde kalır

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yazmadan önce biraz düşünelim arkadaşlar. Tartışma çıkarabilecek mesajlar silindi.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
konuyu 2 mod okuyor lütfen saygı çerçevesi içinde tartışalım beyler :oke:
mod varı lafın gelişine dedim aslında her zaman saygı çerçevesi içinde tartışmalıyız

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
harika. :biggrin:

Üst Alt