Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Son Tuğra Ekibi (S60v5 Bölümü)
Bu ekipten haberi olmayan varsa tıklasın. Katılımın adresi falan yok aslında. Bana özel mesaj atan veya herhangi bir Son Tuğra konusuna katılmak istediğini yazan herkesi düşündükten sonra ekibe alabiliriz.
Ekibe katılım şartları:
- CFW hakkında bilgi sahibi olmak (CFW nedir bilen biri de katılabilir)
- C5-03, N97 ve N97 Mini sahipleri kendi telefonları için Rofs dosyalarını Nokia Firmware Editor ile açıp mod deneyebilme yeteneğine sahip olmalıdır.
- C5-03 sahipleri en az CFW yapabilecek seviyede olmalıdır.
- C5-03, N97, N97 Mini dışındaki diğer telefon sahiplerinin JAF ile flaşlama, az da olsa Nokia Firmware Editor kullanmasını bilmelidirler.
Bu şartları CFW'nin sağlığı için koydum.
Ekibimizin yapacağı CFW hakkında:
Symbian S60v5'in mümkün olan tüm cihaz türlerine OFW çalışması yapacağız. Bu çalışmada eski T.C.K v2'de kullandığım Belle modunu kullanacağım. Yine hız ve görsellik ön planda olacaktır. Çıkış tarihini şimdiden sormayın, henüz ekip toparlama aşamasındayım. Bu seferki ekip çok daha büyük olacağından yönetim işleri yoğunluğundan biraz geç başlayabiliriz.
Ekibe katılmak isteyenler hangi telefona sahip olduğunu bildirmesi yeterlidir.
Son Tuğra Symbian S60v5 CFW Testerleri:
ogzhnoTr: Nokia 5230 Tester
bycatre: Nokia 5800 Tester
Spectua: Nokia C5-03 Tester
caner5588: Nokia 5250 Tester
awesomeness1: Nokia X6 Tester
Bu ekipten haberi olmayan varsa tıklasın. Katılımın adresi falan yok aslında. Bana özel mesaj atan veya herhangi bir Son Tuğra konusuna katılmak istediğini yazan herkesi düşündükten sonra ekibe alabiliriz.
Ekibe katılım şartları:
- CFW hakkında bilgi sahibi olmak (CFW nedir bilen biri de katılabilir)
- C5-03, N97 ve N97 Mini sahipleri kendi telefonları için Rofs dosyalarını Nokia Firmware Editor ile açıp mod deneyebilme yeteneğine sahip olmalıdır.
- C5-03 sahipleri en az CFW yapabilecek seviyede olmalıdır.
- C5-03, N97, N97 Mini dışındaki diğer telefon sahiplerinin JAF ile flaşlama, az da olsa Nokia Firmware Editor kullanmasını bilmelidirler.
Bu şartları CFW'nin sağlığı için koydum.
Ekibimizin yapacağı CFW hakkında:
Symbian S60v5'in mümkün olan tüm cihaz türlerine OFW çalışması yapacağız. Bu çalışmada eski T.C.K v2'de kullandığım Belle modunu kullanacağım. Yine hız ve görsellik ön planda olacaktır. Çıkış tarihini şimdiden sormayın, henüz ekip toparlama aşamasındayım. Bu seferki ekip çok daha büyük olacağından yönetim işleri yoğunluğundan biraz geç başlayabiliriz.
Ekibe katılmak isteyenler hangi telefona sahip olduğunu bildirmesi yeterlidir.
Son Tuğra Symbian S60v5 CFW Testerleri:
ogzhnoTr: Nokia 5230 Tester
bycatre: Nokia 5800 Tester
Spectua: Nokia C5-03 Tester
caner5588: Nokia 5250 Tester
awesomeness1: Nokia X6 Tester

)
Seni almayı çok isterim. Ancak önce Anılbaran'a sormam lazım.