Galaxy SIII'te ram sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII'te ram sorunu !
arkadaşlar bu durum s2 de de böyleydi s3 te de böyle 1 GB diyorlar s2 de 831 MB'tı kullanılıyor S3'te de 779 MB'tı kullanılıyor bu durum neden böyle s3 te real racing 2 yi bir açıyorum oyun bazen hafiften kasıyor bunu hissedebiliyorsunuz ve bazen çok kasıyor hatta oyundan bile atıyor bunun bir çözümü var mı ? kullanılan ram'e bakıyorum 650 lerde gösteriyor ama telefon oyunda kasıyor bu kasma olayı s2 de bile yoktu neden sizce s3 te böyle bir problem var ?

tahminimce ram sorunu jelly bean ile çözülecek ama neden 779 ben note'da kullandım onda da 831 MB ram vardı neden bu böyle sistem yiyor demeyin sistemin yediği belli zaten gördüğünüz gibi ortalama 450-500 MB'tı sistem yiyor :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
fmr memory cleaner programını tavsiye ederim diğerlerinden çok daha iyi olduğunu göreceksin :ok2:

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Öncelikle merhaba RAMler 1 GB ve android işletim sistemi bu RAM'in bir kısmını afiyetle yiyor ve yemeğin artıklarını bize bırakıyor :ehe :ehe

El-CD

El-CD

Üye
S3 den tasarimi disinda iyice sogudum arkadas :zzz:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1gb ram var 500 600 mb zaten android kaplıyor :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
hacım bide oyun oynamadan once güç tasarufundaysa telefon çıkar moddan bnde bazen unutuyom tasarufdan çıkartmayı telefon kasım kasım kaslılıyor

Türe

Türe

Üye
hacım bide oyun oynamadan once güç tasarufundaysa telefon çıkar moddan bnde bazen unutuyom tasarufdan çıkartmayı telefon kasım kasım kaslılıyor

İslemciyi kisiyo tasarruftayken ondan. Ama talip in sorunu ram yonetimi veya oyunun optimize sorunu ile ilgili

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
S3 den tasarimi disinda iyice sogudum arkadas :zzz:

aslında güzel ama ben şimdi alacak olsam one x veya 4s alırdım çünkü s3 ün o yazılımsal özellikleri hariç şuanda benim için hiçbir üstünlüğü yok teşke s2 mi satmasaydım arada neredeyse fark yok gibi hatta s2 real racing 2 de kasmıyordu :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

güç tasarrufundan çıkarttığım halde böyle sorun ramden kaynaklanıyor oyunu açınca ram 670 MB falan oluyor zaten garibimde 779 MB ram var hafızayı silmediğin sürece de 600 MB'tı buluyor hafızayı silmeden oyuna girince aşırı kasıyor kasmalar zaten sonradan geliyor kodunbozuk androidin yüzüne ama bence jelly bean ile düzeltilir :oke:

- - - Eklendi - - -

Abartma. Android s3'te yakladik 270 mb yer kapliyor.

o hafızayı silince öyle oluyor :oke: yoksa normal beklerken 600 MB'ta yakın yiyor :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Öncelikle merhaba RAMler 1 GB ve android işletim sistemi bu RAM'in bir kısmını afiyetle yiyor ve yemeğin artıklarını bize bırakıyor :ehe :ehe

birde 1 GB ram'i 1024 MB olarak göremiyoruz :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

fmr memory cleaner programını tavsiye ederim diğerlerinden çok daha iyi olduğunu göreceksin :ok2:

bakarım bi :oke:

- - - Eklendi - - -

İslemciyi kisiyo tasarruftayken ondan. Ama Talip in sorunu ram yonetimi veya oyunun optimize sorunu ile ilgili

oo Süleyman hayırlı olsun banın kalkmış :)

Türe

Türe

Üye
Kalktı Allah'a şükür :)

newguard

newguard

Üye
ram 640 mb larda ama real racing 2 de bi kasma görmedim daha :hmmm Sen nerden kurdun oyunu

newguard

newguard

Üye
bende ordan indirdim game hup dan

Türe

Türe

Üye
Talip bir de apk mania dan apk yı bulup dene

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Talip bir de apk mania dan apk yı bulup dene

Yok knk ben mağazadan orijinal apkyi kurduğum halde böyle sanırım jelly bean'a kadar böyleyiz :( ama oyunu silip tekrar yukleyecegim çünkü arabaların farlarında arabaların modellemesi çıkıyor sanırım sorun oyunda :)

Türe

Türe

Üye

Yok knk ben mağazadan orijinal apkyi kurduğum halde böyle sanırım jelly bean'a kadar böyleyiz :( ama oyunu silip tekrar yukleyecegim çünkü arabaların farlarında arabaların modellemesi çıkıyor sanırım sorun oyunda :)

Beceriksiz yapimcilar :ehe

newguard

newguard

Üye

o bazı yarışlarda bendede oluyo

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
o bazı yarışlarda bendede oluyo

oyunun datalarını silip tekrardan yükledim şuanda problem yok gibi ama sonraki günlerde ne olur bilmem işte android'i bu yüzden sevmiyorum cihaz android'in 3.kralı bence tabi kişisine göre değişir bu her neyse bu cihaz samsung'un amiral gemisi olmasına rağmen bu oyunda nasıl takılır anlam veremiyorum yakında bunun yenisi (RR3) çıkacak o kasarmı bilemiyecem RR2 haricinde hiçbir oyunda kasıntı olmadı ama şimdiye kadar

Merak edenler için benim gözümde android'in kralları ;

1:
Samsung Galaxy Note II N7100
2: hTC One X
3: Samsung Galaxy SIII I9300
4: Samsung Galaxy SII I9100
5: Samsung Galaxy Note N7000

v.s v.s bu liste dahada uzar ama benim için androidde ilk 5 cihaz bu :oke:

newguard

newguard

Üye

oyunun datalarını silip tekrardan yükledim şuanda problem yok gibi ama sonraki günlerde ne olur bilmem işte android'i bu yüzden sevmiyorum cihaz android'in 3.kralı bence tabi kişisine göre değişir bu her neyse bu cihaz samsung'un amiral gemisi olmasına rağmen bu oyunda nasıl takılır anlam veremiyorum yakında bunun yenisi (RR3) çıkacak o kasarmı bilemiyecem RR2 haricinde hiçbir oyunda kasıntı olmadı ama şimdiye kadar

Merak edenler için benim gözümde android'in kralları ;

1:
Samsung Galaxy Note II N7100
2: hTC One X
3: Samsung Galaxy SIII I9300
4: Samsung Galaxy SII I9100
5: Samsung Galaxy Note N7000

v.s v.s bu liste dahada uzar ama benim için androidde ilk 5 cihaz bu :oke:

ya bilmiyorum one x mi iyi s3 mu almadan once 1 ay kadar araştırdım sonuçta samsung diye s3 aldım tek sevmediğim yönü malzeme kalitesiz gibi geldi kenardaki gümüş rengi çerçeve ciziliyor bide arkadaki kapak biraz oynuyo

edit: note 2 yi hiç incelemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt