avcitalip
Üye
Galaxy SIII'te ram sorunu !
arkadaşlar bu durum s2 de de böyleydi s3 te de böyle 1 GB diyorlar s2 de 831 MB'tı kullanılıyor S3'te de 779 MB'tı kullanılıyor bu durum neden böyle s3 te real racing 2 yi bir açıyorum oyun bazen hafiften kasıyor bunu hissedebiliyorsunuz ve bazen çok kasıyor hatta oyundan bile atıyor bunun bir çözümü var mı ? kullanılan ram'e bakıyorum 650 lerde gösteriyor ama telefon oyunda kasıyor bu kasma olayı s2 de bile yoktu neden sizce s3 te böyle bir problem var ?
tahminimce ram sorunu jelly bean ile çözülecek ama neden 779 ben note'da kullandım onda da 831 MB ram vardı neden bu böyle sistem yiyor demeyin sistemin yediği belli zaten gördüğünüz gibi ortalama 450-500 MB'tı sistem yiyor
tahminimce ram sorunu jelly bean ile çözülecek ama neden 779 ben note'da kullandım onda da 831 MB ram vardı neden bu böyle sistem yiyor demeyin sistemin yediği belli zaten gördüğünüz gibi ortalama 450-500 MB'tı sistem yiyor

Sen nerden kurdun oyunu
ama oyunu silip tekrar yukleyecegim çünkü arabaların farlarında arabaların modellemesi çıkıyor sanırım sorun oyunda