Halk Arasın da Özgürlüğün Ülkesi Olarak da Tanımlanan Yerden Telefon Almak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur_07_41

Üye
dedign siteye baktım 200 dolar diyor simfree olanalar nerde onu bulamadım :)
Siteye gir ve rengini seç daha sonra kaç GB olduğunu seç ve hemen alttaki şu yazıya tıkla

"Or get iPhone unlocked and contract-free"

Almanyadaki fiyatları görmek için de link varya yukarıdaki /us/ kısmını /de/ yapın

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
haa tamama gördüm hacam peyki bunlara Türkçe il destegi var imi bir sorun yok yani :)

ya bi e bişi dicektim Amerikaya gitmeden öyle nerden getirtebilirim :)

belki 5 çıkınca 5 alrım :D

onur_07_41

Üye
haa tamama gördüm hacam peyki bunlara Türkçe il destegi var imi bir sorun yok yani :)

ya bi e bişi dicektim Amerikaya gitmeden öyle nerden getirtebilirim :)

belki 5 çıkınca 5 alrım :D

iPhone nereden alınırsa alırsın içinde tüm diller mevcut şekilde satılır. (Orjinalse :) )

Amerikaya gitmeden orada bir tanıdık olması lazım. Yoksa Gitti-Gidiyorda bazıları 2yıl garantili satış yapıyor ön-sipraiş yani ve telefon Amerikada çıkınca yollamalar başlıyor Türkiyeye. Ben pek güvenmem GittiGidiyora ama havuz sistemi varmıs.(Parayı yatırıyorsun GG havuzuna,ürünü 3gün deniyorsun,tamam dersen havuzdan adama geçmesi için onay veriyorsun ya da ürünü geri yolluyorsun ama detayları vardır bunun gözümüzden kacan bilemiyorum tam.) Bir de SanalPazar adlı bir site var "Gold Teknoloji Mağazalarına" bağlıymış. golda sordum size mi bağlı dediler evet dediler. Orası da Amerikadan yolluyor fakat gümrükten nasıl geçiriyorlar hala aklım almıyor :D O siteye de bir göz at istersen

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
iPhone nereden alınırsa alırsın içinde tüm diller mevcut şekilde satılır. (Orjinalse :) )

Amerikaya gitmeden orada bir tanıdık olması lazım. Yoksa Gitti-Gidiyorda bazıları 2yıl garantili satış yapıyor ön-sipraiş yani ve telefon Amerikada çıkınca yollamalar başlıyor Türkiyeye. Ben pek güvenmem GittiGidiyora ama havuz sistemi varmıs.(Parayı yatırıyorsun GG havuzuna,ürünü 3gün deniyorsun,tamam dersen havuzdan adama geçmesi için onay veriyorsun ya da ürünü geri yolluyorsun ama detayları vardır bunun gözümüzden kacan bilemiyorum tam.) Bir de SanalPazar adlı bir site var "Gold Teknoloji Mağazalarına" bağlıymış. golda sordum size mi bağlı dediler evet dediler. Orası da Amerikadan yolluyor fakat gümrükten nasıl geçiriyorlar hala aklım almıyor :D O siteye de bir göz at istersen

Orda tandııdk yok Almanya da var bitek :D neyse sanal pazar sahibinden.com gibi bir yer dimi ilan veriyolar yani steinini sattıgı bişi yok :)

onur_07_41

Üye
Orda tandııdk yok Almanya da var bitek :D neyse sanal pazar sahibinden.com gibi bir yer dimi ilan veriyolar yani steinini sattıgı bişi yok :)
SanalPazar GG Sahibinden ne kadar güvenilir olursa olsun, dolandırıldığınız zaman biz sorumlu değiliz derler ve geçerler sitenin adı kirlenmesin diye. Zaten kurallarında yazar büyük ihtimal hiçbirinden sorumlu değiliz diye.. Ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayanlardanım :) Site kendisi satış yapıyorsa ve güvenilir ise alırım ama sitenin üyeleri yapıyorsa ı-ıh :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
SanalPazar GG Sahibinden ne kadar güvenilir olursa olsun, dolandırıldığınız zaman biz sorumlu değiliz derler ve geçerler sitenin adı kirlenmesin diye. Zaten kurallarında yazar büyük ihtimal hiçbirinden sorumlu değiliz diye.. Ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayanlardanım :) Site kendisi satış yapıyorsa ve güvenilir ise alırım ama sitenin üyeleri yapıyorsa ı-ıh :)
o havuz sisteminin biliyom GG den aslında öyle alınabilir ama aorayada baktım 4s 16 gb lık 1500 tl sim kilitsisz diyor pasaport kaydı yapıldı diyor. Ne bileyim simlock olanlar daha ucuz ya 1500 bile pahalı geliyor :D

onur_07_41

Üye
o havuz sisteminin biliyom GG den aslında öyle alınabilir ama aorayada baktım 4s 16 gb lık 1500 tl sim kilitsisz diyor pasaport kaydı yapıldı diyor. Ne bileyim simlock olanlar daha ucuz ya 1500 bile pahalı geliyor :D

Ben insalara pek güvenmem :) Ben olsam pasaport kayıtsız alırdım. Adam 3 gün sonra benim telefonumu çaldı dese hiçbişey diyemezsiniz sonucta adamın üstüne kayıtlı telefon.. Neyse ben çıkmak zorundayım sormak istediğiniz soru olursa pm atabilirsiniz iyi geceler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben insalara pek güvenmem :) Ben olsam pasaport kayıtsız alırdım. Adam 3 gün sonra benim telefonumu çaldı dese hiçbişey diyemezsiniz sonucta adamın üstüne kayıtlı telefon.. Neyse ben çıkmak zorundayım sormak istediğiniz soru olursa pm atabilirsiniz iyi geceler

eyvallah :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle abd'den getirteceginiz telefonun ozellikle alindigi operatoru cok onemli. Yoksa jb yaparak direk simkilidini acamazsiniz. Jb yaptiktan sonra ssid kilidi aktivasyonu da yapmalisiniz ki simkilidi acilsin. Fakat ssid kilidi kilidi aktivasyonu yapan sitelerin serverlari bir aya yakindir kapali yani aktivasyon yapamazsiniz. Simkilidini iyi arastirmadan simkilitli cihaz almayin. Şu anda iphone 4s'in simkilidi acilamiyor. Gevey cikti dediler ama at&t telefonlarinda calişmiyor.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle abd'den getirteceginiz telefonun ozellikle alindigi operatoru cok onemli. Yoksa jb yaparak direk simkilidini acamazsiniz. Jb yaptiktan sonra ssid kilidi aktivasyonu da yapmalisiniz ki simkilidi acilsin. Fakat ssid kilidi kilidi aktivasyonu yapan sitelerin serverlari bir aya yakindir kapali yani aktivasyon yapamazsiniz. Simkilidini iyi arastirmadan simkilitli cihaz almayin. Şu anda iphone 4s'in simkilidi acilamiyor. Gevey cikti dediler ama at&t telefonlarinda calişmiyor.

ee ne olacak o zaman hangi operatorden almak lazım|-)

- - - Eklendi - - -

sim kilitsisz olnalarıda pahalı nerdeyse burdan alınır :(

15097

15097

Üye
AT&T'den almak daha iyi olur :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

abandonware

abandonware

Üye
Dostum
Amerikada simlocklu(simlock demek anlasmalı gsm operatörlerinin hatlarını çalıstıran telefon yani atıyorum 200dolara alıyorsun 4si ama o telefonda sadece turkcell kullanıyorsun ama amerikada da turkcell olmadıgı için :) ) iphone 4s 16GB 200$ onu alıp buraya getirirsen jb yapmak zorunda kalırsın yeni gelen İOS ların jb.si için kırılmasını beklemen lazım,ve telefonun garantiden çıkar jb yaptığından (jb=jailbreak=yazılıım kırdırma) o yüzden bu seçeneği pas geç benden sana tavsiye çünkü telefon bu nolacağı belli olmaz o yüzden garantin elinde olsun.
Sen Simfree al yani simkilitsiz. Buna her hattı takarsın. Amerikadaki fiyatları söyle
4s ;
16GB 649$
32GB 749$
64GB 849$ Kur üzerinden hesapla işte -- oradan alıp Türkiyede kullanabilirsin simfreeleri fakat Türkiyeye getirdiğinde bunu pasaportuna kaydettirmelisin(Kaydettirmek ne kadar bilmiyorum ama sen 100de en fazla). Kaydettirmessen telefonun 1ay içinde kilitlenir ve sadece ipod görevi yapar :) Umarım anlamıssındır.. :)

Edit :
Almanyada Simfree telefon fiyatları da şöyle ;
16GB 629£
32GB 739£
64GB 849£

Edit 2 : Amerikaya gidip alıp gelme gibi bi düşüncen varsa uğraşma derim sonucta aynı fiyata denk gelir bilet fiyatları kalıcak yer yemek vs. Ha Amerika görmüş olursun o sana kalmıs :)

güzel olmuş :good:

- - - Eklendi - - -

AT&T'den almak daha iyi olur :oke:

o zaman ipod niyetine kullanırsın :ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bizim ülkemizde vergi çok :)

PriZm

PriZm

Üye

Evet sadece %18 KDV + %25 ÖTV + %3 TRT PAYI (RADYOSU OLAN TELLER İÇİN ) :)

ORANLARDA HATA VARSA DÜZELTİN...
birde parayı cebine atanların payı.. :zzz:

geri kalanı doğru sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...