anılbaran
Üye
Halk Arasın da Özgürlüğün Ülkesi Olarak da Tanımlanan Yerden Telefon Almak
Her açtığım konuda san ki hemen yarın telefon alacakmışım gibi ''alıyon mu ,aldın mı,eeee sonuç'' gibi saçma şeyler demeyin lütfen değerli dostlar 
Şimdi bugün bir yerde muhabbetti geçdi de bu Amerikan oyunlarının ordan aklıma takıldı yahu şey diyecetim hepimiz de bir yurt dışından
telefon getirme olayı başladı bunun nedeni ''Ülkemiz de fiyatların gereğinden yüksek olması'' elbette .
Mesela ne olabilir 'İphone 4s 16 GB' olanı örnek verelim.Şuan Türkiye de KDV dahil 1800 TL .
Şimdi bizim Türklerin genellikle Almanya da tanıdıkları falan olur ordan getirmeye kalkarlar araştırmalarıma göre Almanya da daha ucuz ama Amerika da çok çok daha ucuzmuş bu telefonlar.Ama elim de öyle bir kanıt yok.
Hani diyorum Amerika ya gitsem ordan Alsam getirsem
toplamda pasaport kaydı telefonu açtırma dahil bana ne kadara olur
Amerika da tanıdığı olan va mı ?
Şunu da sorayım da sonradan devreler yanmasın ''iphone 4s 16 GB'' Amerika da ne kadar ?
Tablet de de mi aynı bu durum İpad ne kadar mesela Amerika da ?
Bur da bir sıkıntı olmadan kullanabilirmiyiz ? Geçen biri diyordu simlock muymuş neymiş bişi anlamadım.
Üst konuyu gördüm biliyorum ama durum farklı oldugu için buraya açtım

Şimdi bugün bir yerde muhabbetti geçdi de bu Amerikan oyunlarının ordan aklıma takıldı yahu şey diyecetim hepimiz de bir yurt dışından
telefon getirme olayı başladı bunun nedeni ''Ülkemiz de fiyatların gereğinden yüksek olması'' elbette .
Mesela ne olabilir 'İphone 4s 16 GB' olanı örnek verelim.Şuan Türkiye de KDV dahil 1800 TL .
Şimdi bizim Türklerin genellikle Almanya da tanıdıkları falan olur ordan getirmeye kalkarlar araştırmalarıma göre Almanya da daha ucuz ama Amerika da çok çok daha ucuzmuş bu telefonlar.Ama elim de öyle bir kanıt yok.
Hani diyorum Amerika ya gitsem ordan Alsam getirsem
toplamda pasaport kaydı telefonu açtırma dahil bana ne kadara olur
Amerika da tanıdığı olan va mı ?
Şunu da sorayım da sonradan devreler yanmasın ''iphone 4s 16 GB'' Amerika da ne kadar ?
Tablet de de mi aynı bu durum İpad ne kadar mesela Amerika da ?
Bur da bir sıkıntı olmadan kullanabilirmiyiz ? Geçen biri diyordu simlock muymuş neymiş bişi anlamadım.
Üst konuyu gördüm biliyorum ama durum farklı oldugu için buraya açtım

en azından yaklasmısım