Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

deathclock1

deathclock1

Üye
sağol kardeş bi bakayım

zorbey27

zorbey27

Üye
ben ovisuitten güncelleme yaptım ama türkçe yok içinde yardımcı olurmsuunuz ltfennn :(

nedenyap1

Üye
arkadaslar ben telefonu hack ledim güncelleme yerinde pro edition v7 speed by;taylor yazıyo sürüm tarihi 27/11/2010 güncelleme yapmak istediğimde işlem sunucu tarafından iptal edildi dio bide cfw nası atılır atmak için hangi programlar lazım resimli anlatım olursa ıyi olur telefon garantilik olmasın şimdi

serkahan04

Üye
telefona hard format attım attığımdan beri bir garib davranıyor örneğin açma tuşuna bastıktan sonr ekrana ekrana gelsem yanık ekran ben daha dokunmadan sönüyor sorunu ne lnasıl çözebilirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefona hard format attım attığımdan beri bir garib davranıyor örneğin açma tuşuna bastıktan sonr ekrana ekrana gelsem yanık ekran ben daha dokunmadan sönüyor sorunu ne lnasıl çözebilirim

Hafıza kartını biçimlendirdin mi?

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar biraz önce telefona güncelleme gelmişmi diye bakıyım dedim *#0000# yaptım SWupdate v. 23.0.015 diye bi güncelleme çıktı bu güncellemede neler değişiyo

redevil84

Üye
Meraba arkadaşlar..

C5-o3 kullanıcısıyım. Açıkcası yazılım işlerinden pek anlamıyorum. yardımınıza ihtiyacım var. Program yüklemek için ne tür işlemler yapmam gerekiyor. Sitede baya bi araştırdım ama türlü türlü metodlar önerenler var...Hack ve yazılım gibi sizler daha iyi bilirsiniz..

Müzik programı ve farklı web browser için programlar yüklemek istiyorum ne yapmam gerekiyor acaba..? Bir de telefonda sürekli hafıza dolu uyarısı veriyor..

Son olarak telefonun dokunmatiğinden hiç memnun değilim. Pek hassas değil be bazen 2-3 kere basıyorum zorla alıyor.. Acaba sizlerde de aynı sorunlar var mı..? Yoksa garantiye mi sevketmem gerekecek..?

Şimdiden teşekkürler

Masterthone

Masterthone

Üye
Meraba arkadaşlar..

C5-o3 kullanıcısıyım. Açıkcası yazılım işlerinden pek anlamıyorum. yardımınıza ihtiyacım var. Program yüklemek için ne tür işlemler yapmam gerekiyor. Sitede baya bi araştırdım ama türlü türlü metodlar önerenler var...Hack ve yazılım gibi sizler daha iyi bilirsiniz..

Müzik programı ve farklı web browser için programlar yüklemek istiyorum ne yapmam gerekiyor acaba..? Bir de telefonda sürekli hafıza dolu uyarısı veriyor..

Son olarak telefonun dokunmatiğinden hiç memnun değilim. Pek hassas değil be bazen 2-3 kere basıyorum zorla alıyor.. Acaba sizlerde de aynı sorunlar var mı..? Yoksa garantiye mi sevketmem gerekecek..?

Şimdiden teşekkürler
KUllan ve pişman Olma http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...flite_fire-v22-0-007-30-07-2012-a-676002.html

• Beğen
Tepkiler: redevil84

erqut

Üye
nokia c5-03 kullanıcısıyım.son güncellemeyi yaptım.wifi ile internete bağlanamıyorum.wap gprs ile bağlanıyor.wifi ye bağlanıyorum fakat uzak sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor.

redevil84

Üye

Teşekkür ederim kardeşim biraz inceledim verdiğin linki. Sanırım bi çok program bu modifiyeyle bereber ekleniyor tlefona. peki garanti durumu nasıl oluyor bu durumda..?Hardformatla tekrar garanti kapsamına sokabilirmiyiz..?

Bir de bu yamayla telefon ve hafıza kartındaki veriler silinirmi yedekleme almamıza gerek var mı..?

Joker.

Joker.

Üye
Teşekkür ederim kardeşim biraz inceledim verdiğin linki. Sanırım bi çok program bu modifiyeyle bereber ekleniyor tlefona. peki garanti durumu nasıl oluyor bu durumda..?Hardformatla tekrar garanti kapsamına sokabilirmiyiz..?

Bir de bu yamayla telefon ve hafıza kartındaki veriler silinirmi yedekleme almamıza gerek var mı..?

1-O yama değil yani resmen yeni yazılm yükleye benziyor.
2-Flashlama ile yükleniyor.
3-Bu hack değilki hard format ile düzelsin.
4-Flashlama ile (orjinal yazılımı ) tekrar garantiye girer.

s60 king

s60 king

Üye
nokia c5-03 aldığıma pişman oldum. Belle veya anna olmaması tam bir fiyasko. Fertile ceres kurulu şu an yalnız hiç birşey orjinalı tutmuyor. Bence gerçek bir belle cwf si olursa bu telefon güzel olur. Fertile ceres için çoklu ana ekran ve sensor uyumu olursa oda yeter. Ayrıca geri ve seçenekler düğmeleri hala yanda duruyo. Telefon yan yatırınca belle gibi altta geçirecek yama olsa güzel durur. Umarım gerçek bir belle cwf ile buluşupta kurarız. . . .

rq7atakan

Üye
c5 mden ses cıkmıyor önceden cızırtılıydı arada gidince üflüyodum simdi hic ses yok arka hoparlörün

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c5 mden ses cıkmıyor önceden cızırtılıydı arada gidince üflüyodum simdi hic ses yok arka hoparlörün

Hoparlör arızalanmıştır, garantisi devam ediyorsa teknik servise yolla.

Garanti yoksa güvendiğin bir telefoncuya değiştirte bilirsin.

zeynep_96

Üye
bende nokia e71 var internete nasıl bağlanabilirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende nokia e71 var internete nasıl bağlanabilirim

Öncelikle kullandığın operatörden paket internet satın alırsın..
Hesaplı olması için..

Daha sonra ister telefonun kendi tarayıcısından, ister telefonuna yükleyeceğin opera gibi tarayıcılarla internete bağlanabilirsin..

neşter1461

neşter1461

Üye
haritalar bölümünde kullanılan bellek miktarı var.bu ne işe yarar 90 mı yapmalı bunu

askmmm

Üye
C5-03
Telefonum
war ve hattı okurken bianda sebeke gitti ve geri gelmedi. ama hatı 1100 a şebeke çekti ama 5800 a taktım c5-03 ile aynı sorun pin kodunu istiyor simdeki numaraları görüyorum ama şebeke yok Yardım edin.

rq7atakan

Üye
Haritaya girerken ücret alıyor bana ücretsiz olcagı dendi alırken nasıl olcakl

Üst Alt