telefona hard format attım attığımdan beri bir garib davranıyor örneğin açma tuşuna bastıktan sonr ekrana ekrana gelsem yanık ekran ben daha dokunmadan sönüyor sorunu ne lnasıl çözebilirim
KUllan ve pişman Olma http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...flite_fire-v22-0-007-30-07-2012-a-676002.htmlMeraba arkadaşlar..
C5-o3 kullanıcısıyım. Açıkcası yazılım işlerinden pek anlamıyorum. yardımınıza ihtiyacım var. Program yüklemek için ne tür işlemler yapmam gerekiyor. Sitede baya bi araştırdım ama türlü türlü metodlar önerenler var...Hack ve yazılım gibi sizler daha iyi bilirsiniz..
Müzik programı ve farklı web browser için programlar yüklemek istiyorum ne yapmam gerekiyor acaba..? Bir de telefonda sürekli hafıza dolu uyarısı veriyor..
Son olarak telefonun dokunmatiğinden hiç memnun değilim. Pek hassas değil be bazen 2-3 kere basıyorum zorla alıyor.. Acaba sizlerde de aynı sorunlar var mı..? Yoksa garantiye mi sevketmem gerekecek..?
Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim kardeşim biraz inceledim verdiğin linki. Sanırım bi çok program bu modifiyeyle bereber ekleniyor tlefona. peki garanti durumu nasıl oluyor bu durumda..?Hardformatla tekrar garanti kapsamına sokabilirmiyiz..?
Bir de bu yamayla telefon ve hafıza kartındaki veriler silinirmi yedekleme almamıza gerek var mı..?
c5 mden ses cıkmıyor önceden cızırtılıydı arada gidince üflüyodum simdi hic ses yok arka hoparlörün
bende nokia e71 var internete nasıl bağlanabilirim
Haritaya girerken ücret alıyor bana ücretsiz olcagı dendi alırken nasıl olcakl