bataryayı söktüm..artık açılmıyo nokia yazısı gelyo sadece garantiye yollaycm galiba[ENGİN];5172273' Alıntı:
hack engelliyordur güncelleme 11 mb biraz uzun sürüyor indirirken yüklemeden sonra tel yeniden başlatılıyor deyip beyaz ekrana geçiyor ve mavi çubuk dolmaya başlaması gerek o dolduktan sonra tekrar mavı şerit uzayıp dolunca telı ondan sonra başlatıyor
Nokia Belle olacağı daha önceden açıklanmıştı...
atlamasaydın sende hemen hoca bak ben atlamadım ve hala hackli bir telefonum varah be hoca insan bi saat önce arar sakın güncelleme diyegitti güzelim telefon
)) heyecanla bekliyoruz şu an az kaldı az sonra hackledim diye bağırır biri
![]()
bataryayı söktüm..artık açılmıyo nokia yazısı gelyo sadece garantiye yollaycm galiba
çıktı navifirm ile indirilebilirresmi güncelleme çıktı mi suite ye babamin n8 ini güncellerim çıkmışsa
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)

bilmiyordum ki[ENGİN];5172294' Alıntı:
yüklemek istediğinde hack'i kaldırman gerekirdi
bilmiyordum ki
Güncelleme çıkmışresmi güncelleme çıktı mi suite ye babamin n8 ini güncellerim çıkmışsa
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)
hart format s^3 temeline indirir ondan sonra ne yapcam ki ? garantiye göndersem halletmezler mi veya kac günde gelir tel[ENGİN];5172312' Alıntı:
tel açılmıyorsa hard format at bence açılır
babamda cfw yüklü de her türlü yüklenir dimi şuan teldeyim giremiyorum n8 mavi var
bide dili türkçe mi
müzik caları çok begendim fp2 bir an önce çıkar inşallah![]()

Şuna inanki içlerinde en risksiz vede enbasit yazılım atılabilen işletim sistemi symbiandır(dolayısıyla nokia),diğerlerinde ise bu işler çokdaha riskli ve zordur.Bu nokiaya ne kadar küfretsek azdır ha. Ağabeyime güncelledim telini c601. Tel internete girmiyor. Haydi flash at. Lanet olsun yapacakları işinde güncellemesininde çalışanındatövbe yarabbim sen sabır ver
![]()