Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
şuan tek merak ettiğiö şey şu; 'işlemci 1ghz oc edildi mi?' :hmmm

diskjokey

Üye
[ENGİN];5172273' Alıntı:

hack engelliyordur güncelleme 11 mb biraz uzun sürüyor indirirken yüklemeden sonra tel yeniden başlatılıyor deyip beyaz ekrana geçiyor ve mavi çubuk dolmaya başlaması gerek o dolduktan sonra tekrar mavı şerit uzayıp dolunca telı ondan sonra başlatıyor
bataryayı söktüm..artık açılmıyo nokia yazısı gelyo sadece garantiye yollaycm galiba

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

mesut1979

Üye
arkadaslar telefonun hacklenemedigi gibi nokia storeden bir sey yukleyim dedim smart installerli olan bir program yuklemeye hazirlaniyor diyor indiriliyor diyor sonra yükleme basarisiz hatasi veriyor acaba neden böyle oluyor.

versino2

versino2

Üye
resmi güncelleme çıktı mi suite ye babamin n8 ini güncellerim çıkmışsa
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)

tolgatavli

Üye
ah be hoca insan bi saat önce arar sakın güncelleme diye :) gitti güzelim telefon :))) heyecanla bekliyoruz şu an az kaldı az sonra hackledim diye bağırır biri :)
atlamasaydın sende hemen hoca bak ben atlamadım ve hala hackli bir telefonum var

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tel. boşu boşuna mundar oldu desene dostum :dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
bide babamin telefonda cfw yüklü nasıl yükleyecegim orjinali(tabi eğer cikmissa)
çıktı navifirm ile indirilebilir :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben sırf müzik çalar için atlamıştım o da hüsran :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncelleme çıkmış

versino2

versino2

Üye
babamda cfw yüklü de her türlü yüklenir dimi şuan teldeyim giremiyorum n8 mavi var
bide dili türkçe mi
müzik caları çok begendim fp2 bir an önce çıkar inşallah :)

diskjokey

Üye
[ENGİN];5172312' Alıntı:

tel açılmıyorsa hard format at bence açılır
hart format s^3 temeline indirir ondan sonra ne yapcam ki ? garantiye göndersem halletmezler mi veya kac günde gelir tel

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de cfw yüklü,ben downgrade yapıp öyle yüklemeyi düşünüyorum.resimde de gözüktüğü gibi orjinal türkçe olarak dosyalar navi de bulunuyor.hepsini indirip öyle flash atacam

Polymath

Polymath

Üye
Bu nokiaya ne kadar küfretsek azdır ha. Ağabeyime güncelledim telini c601. Tel internete girmiyor. Haydi flash at. Lanet olsun yapacakları işinde güncellemesininde çalışanında :D tövbe yarabbim sen sabır ver :)

devil____boy

Üye
c7 hala çıkmadı :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
babamda cfw yüklü de her türlü yüklenir dimi şuan teldeyim giremiyorum n8 mavi var
bide dili türkçe mi
müzik caları çok begendim fp2 bir an önce çıkar inşallah :)

bence karışma babanın teline evlatlıktan reddedebilir :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu nokiaya ne kadar küfretsek azdır ha. Ağabeyime güncelledim telini c601. Tel internete girmiyor. Haydi flash at. Lanet olsun yapacakları işinde güncellemesininde çalışanında :D tövbe yarabbim sen sabır ver :)
Şuna inanki içlerinde en risksiz vede enbasit yazılım atılabilen işletim sistemi symbiandır(dolayısıyla nokia),diğerlerinde ise bu işler çokdaha riskli ve zordur.

Üst Alt