Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ya ben hack yaptım ama rofs2 ve rofs3 e installserver.exe attım(garanti olsun dedim:)) çalıştı bi problem de yok.şu an da o cfw yi kullanıyom. Amaaa başka modları çalıştıramadım. Daha doğrusu hiçbişey çalışmıyodu menüde. Hep aynı hata (giriş ekranı: özellik desteklenmıyor.). O yüzden sadece hackli orjinal kullanıyorum. Ztn cfw yi de aratmıyor. Çoğu şey var.

- - - Eklendi - - -

rompatcher de çalışıyor. Sonradan yükledim çalışıyor. Yamalar filan

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

uda biryere kadar editlenir abi bence boşver ben, orjinal kullanıcam :hmmm

evet, uda dan başka birşeyin editlenmesine izin verilmiyor. dead flash atmak zorunda kaldım. bilseydim güncellemezdim açıkçası. ama henüz pes etmedim :hmmm

ordoseclorum

Üye
arkadaşlar güncellemeden önce telefonum (c7)hackli idi orjinal sürüm kullanıyordum unsigned uygulamalar yükleniyordu telefondan güncelledim unsigned uygulamalar açılıyor sistem dosyalarını görüyorum ancak yeni unsigned uygulama yüklemek istediğimde sertifika hatası veriyor artık bunu nasıl çözeriz bilen varmı ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bna daha gelmedi ama cfw olayı yoksa gecmem zaten ugrasamam signed'la :hmmm

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Telefon bile hacklenmiyor :off::off:

doctorrr

doctorrr

Üye

evet, uda dan başka birşeyin editlenmesine izin verilmiyor. dead flash atmak zorunda kaldım. bilseydim güncellemezdim açıkçası. ama henüz pes etmedim :hmmm
:gul: idare et abi bulurlar onun yolunuda :ok2:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hadi ya hackleyebilen yokmu hiç

Violonist

Üye
yüklesem mi acaba.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
kendini yakarsın

alican558558

Üye
arkadaşlar bu güncelleme nokia suite bugün geldi telefonum nokia c6-01 şu an güncelliyorum

msy2017

msy2017

Üye
ablamın c6-01 i nokia suiteye bağlıyorum güncellemeleri kontrol edeyim diyorum hizmete bağlanılamıyor diyor telden ise sunucu yanıt vermiyor diyor sinir olduuum!!!

Umut

Umut

Üye
Arkadaşlar Saat,çevirme widget indeki rakamların rengini nasıl değiştirebiliriz? Yeşil biraz sırıtıyor.

msy2017

msy2017

Üye
Symbianhacker performansta artış yok mu stabillikte filan cfw benim için önemli değil.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Symbianhacker performansta artış yok mu stabillikte filan cfw benim için önemli değil.

performansta ve stabillikte artış olduğunu söyleyenler var. Ama ben pek göremedim.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güncelleme başarılı arkadaşlar. Cfw yapılamaması telefonun hacklenmemesi güncellemenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hack yasal mı sizce? Nokia'ya kızmamak gerek aslında doğru olanı yapıyorlar. Yinede bir çözümün bulunacağını düşünüyorum.

Güncellemeye gelince tek sıkıntı tarayıcının forumdaki performansı. Aşağı doğru kaydırırken takılarak iniyor. Diğer sitelerde böyle bir sorun yok.

Violonist

Üye
benim merak ettiğim kendi yaptığımız analog saatler avkon Modu ve diğer değiştirdiklerimiz güncelleştirmeden sonra gidiyor mu?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
polluxea♪

polluxea♪

Üye
hocam performans nasıl ? stabilmi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt