Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

vsamanci

vsamanci

Üye
n8 e cıkmadımı daha ?

ordoseclorum

Üye
telden yaptım ama artık sertifika hatası veriyor unsigned programlar ne olacak şimdi

realplayer2

realplayer2

Üye
bunu güncelledik ama metin saati ingilizce diğerlerinde sorun yok.

doctorrr

doctorrr

Üye

rofs2 de de sorun var. hay bu nokia nın... uda ya deniyorum şimdi :off:
uda editlenebilir sanırsam :hmmm ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de :ah neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu :P: birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi? :hmmm

ordoseclorum

Üye
telefon zaten hackliydi ama güncelledim artık rompathcer iş iş görmüyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sistem dosyalarını görebiliyorum ama unsigned programları yüklerken artık sertifika hatası alıyorum rompatcher yüklü güncellemeden önce sorun yoktu şimdi ne olacak

msy2017

msy2017

Üye
Yani artık modları veya diğer widget tasarımlarını yükleyemiyeceğiz neden böyle yaptı şimdi nokia?!

crazy0067

Üye
hackli telefona güncellemeyi telefon üzerinden direk olarak yüklesek ne gibi sorunla karşılaşırız? Örneğin unsigned uygulamayı kullanabilirmiyiz çünkü güncellemeyi telefon üzerinden yaptığımız için normalde uygulamalar olduğu gibi duruyor Yani silinmiyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Cevap yokmu yahu cfw'nin üstüne direk kursam telden sorun olurmu yapan varmı?

msy2017

msy2017

Üye
hackli telefona güncellemeyi telefon üzerinden direk olarak yüklesek ne gibi sorunla karşılaşırız? Örneğin unsigned uygulamayı kullanabilirmiyiz çünkü güncellemeyi telefon üzerinden yaptığımız için normalde uygulamalar olduğu gibi duruyor Yani silinmiyor cevap verenlere şimdiden teşekkürler

ben de bunu soruyorum

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

uda editlenebilir sanırsam :hmmm ki o nereye kadar...uda sonuçra c' de :ah neyse abi boşverde zaten güvenli olan symbian daha erişilemez oldu :P: birşey daha abiler şu arama widget ı değişmişmi? :hmmm

hacı birşey keşfettim. belki gözümüzden kaçıyordu. fonts klasöründe eskiden 15 dosya vardı şimdi calibri eklenmiş bir de text dosyası 20 olmuş. şimdi ona bakıyorum.

ordoseclorum

Üye
unsigned uygulamalar çalışıyor ama yeni unsigned uygulama yüklerken sertifika hatası alıyorsun benim öyle oldu ve çözümü ne bilmiyorum tekrar mi hack yapmak lazım ustalar ?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Ondan da değilmiş. Mecbur uda ya talim. Yaktı bizi Nokia :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
neyse ben biraz daha bekleyeyim buradaki duruma göre artık :)
keyfin bilir :spr

- - - Eklendi - - -

yalnız ben daha yapmadım güncellemeyi :kıskıs: bilgisayarıma yeni format attım şimdi güncelleştirmeler falan yapılsın hele :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye

Dolby'i kendiniz mi eklediniz yoksa güncelleme ile mi geldi?

ya kusuruma bakmayın lütfen ya stereo genişletmeyi okumadan dolby zannettim. O ara uykusuzluktan kırılıyordum da :) halada kırılıyorum. Üzülerek söylüyorum dolby yokmuşş.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Ben de tel den de görünmüyor yurtdışı mı senin cihaz

*#0000# tuşlayarak yapabilirsin ama kesinlikle tavsiye etmiyorum

- - - Eklendi - - -

Adamlar artık güncellemeyi bile doğru düzgün yapamıyorlar yükleyipte memnun olan yok bende yükleyecemde şimdi cfw yüklü telefondan yapsam sorun olurmu bir de yüklü uygulamalar menüde görünürmü?

bişey olmaz. Uygulamalarda silinmiyor. Ama bence kendini yakma dostum

- - - Eklendi - - -

avkon2 çalışmıyor diye fp1 in avkon2 sini uyguladım tel açılmadı. Hard formatıda attım. Yani anlayacağınız bu gece fokların yanında kalacağım :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Takipçi Satın Al

Üst Alt