Samsung Galaxy SIII'ün ekranı neden bukadar dayanıksız ?

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Youtube Videotesadüfen buldum,hediye diye alınan s3 ün başına gelenler

:ehe :ehe kızın hevesi kursağında kaldı :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
bu konuya n'oldu? o_O

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ekran boyutu büyük olduğundandır :)

Bu arada bu gorilla glass gerçekten dayanıklı bir cammış :good:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ekran boyutu büyük olduğundandır :)

Bu arada bu gorilla glass gerçekten dayanıklı bir cammış :good:

:ehe çaktırma bende o kadar sağlam olduğunu bilmiyordum resmen kurşun geçirmez olmuş :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Her konuda bu olay oluyor başlıktan 3 mesaj sonra konu sohbet ortamına dönüyor ve konuyu gerçekten okumak fikir almak isteyenlere engel olunuyor.Son kez hatırlatırım:nono:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Her konuda bu olay oluyor başlıktan 3 mesaj sonra konu sohbet ortamına dönüyor ve konuyu gerçekten okumak fikir almak isteyenlere engel olunuyor.Son kez hatırlatırım:nono:

Tamam Kardeş :oke:

MaxipmaN

Üye
kasa şahin sağlamlığında malesef

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kasa şahin sağlamlığında malesef

yanlardan vurmadıkça videodaki araç sağlamlığında :ehe

[video=youtube;cDoRmT0iRic]http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic&feature=share[/video]

- - - Eklendi - - -

video'yu izleyin zaten 8.05 dakika :oke:

El-CD

El-CD

Üye
Ahaha kaç kere s3 gordun ki

bir yere hızlıca çarp bakayım görürsün o zaman sağlamlığı. S2 gibisini görmedim. Telefonu 2 kere tüm gücümle çarptım sadece kapakla batarya çıktı. En ufak çizik bile yok ekranda ve kasada

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bir yere hızlıca çarp bakayım görürsün o zaman sağlamlığı. S2 gibisini görmedim. Telefonu 2 kere tüm gücümle çarptım sadece kapakla batarya çıktı. En ufak çizik bile yok ekranda ve kasada

s2 sağlam canım ilk aldığımızda suya düşürmüştük 1 gün normal çalıştıktan sonra sim kart yuvasında problem oldu bizimde gold'da kaskomuz vardı cihazı yenisiyle değiştirdik daha sonra babam s2 sini ellerim doluyken arabadan iniyordum cebimden kaydı ve yola düştü ardından bende farketmediğim için üzerine bastım basınca farkettim zaten cihaza hiçbirşey olmadı (96 KG ım) sadece çerçevesi az birşey ezildi onuda babama söyledim idare et s2 nin fiyatları 900 TL ye falan düşünce yenisiyle değiştiririz dedim :ehe

iyiki kasko yaptırmışım reklam amaçlı söylemiyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

Ahaha kaç kere s3 gordun ki

harbi ya,bir tane uzaylı filminde adamlar uzaylı görüyor içlerinden biriside bunlar bildiğimiz uzaylılardan değil diyor bir taneside ona kaç kere uzaylı gördün diyor :ehe bu durumda böyle bir durum :)

El-CD

El-CD

Üye
s2 sağlam canım ilk aldığımızda suya düşürmüştük 1 gün normal çalıştıktan sonra sim kart yuvasında problem oldu bizimde gold'da kaskomuz vardı cihazı yenisiyle değiştirdik daha sonra babam s2 sini ellerim doluyken arabadan iniyordum cebimden kaydı ve yola düştü ardından bende farketmediğim için üzerine bastım basınca farkettim zaten cihaza hiçbirşey olmadı (96 KG ım) sadece çerçevesi az birşey ezildi onuda babama söyledim idare et s2 nin fiyatları 900 TL ye falan düşünce yenisiyle değiştiririz dedim :ehe

iyiki kasko yaptırmışım reklam amaçlı söylemiyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

harbi ya,bir tane uzaylı filminde adamlar uzaylı görüyor içlerinden biriside bunlar bildiğimiz uzaylılardan değil diyor bir taneside ona kaç kere uzaylı gördün diyor :ehe bu durumda böyle bir durum :)

ben gördüm elime aldım s3 ele çok güzel oturuyor allah var ama sağlamlık hissi vermedi bana şahsen :hmmm S2 sağlamlığını s3'e port edecek pro app var mıdır acep :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben gördüm elime aldım s3 ele çok güzel oturuyor allah var ama sağlamlık hissi vermedi bana şahsen :hmmm S2 sağlamlığını s3'e port edecek pro app var mıdır acep :hmmm

yeni güncelleme ile gelecek

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

:ehe onun duası var asfdgfgh :kop:

o sorunda s4 te çözülür bence,bunlar hassas cihazlar zaten iphone'larda gorilla glass falan yok telefon bildiğin cam onlar nasıl kullanıyorlar ? dikkatli kullanıyorlar sende dikkatli kullan hiçbirşey olmasın :oke:

s2 nin sağlamlığını sağlıyamaz zaten dediğim gibi narin kullanacaksın :oke:

- - - Eklendi - - -

yeni güncelleme ile gelecek

:ehe asdfghj

El-CD

El-CD

Üye
:ehe onun duası var asfdgfgh :kop:

o sorunda s4 te çözülür bence,bunlar hassas cihazlar zaten iphone'larda gorilla glass falan yok telefon bildiğin cam onlar nasıl kullanıyorlar ? dikkatli kullanıyorlar sende dikkatli kullan hiçbirşey olmasın :oke:

s2 nin sağlamlığını sağlıyamaz zaten dediğim gibi narin kullanacaksın :oke:

- - - Eklendi - - -

:ehe asdfghj

yanlışın var :p iPhone'da gorilla glass 1 var :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yanlışın var :p iPhone'da gorilla glass 1 var :evet:

ben yok diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu ama neticede cam gibi telefonlar çok hassaslar dikkatli kullanılmaları gerekiyor :)

El-CD

El-CD

Üye
ben yok diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu ama neticede cam gibi telefonlar çok hassaslar dikkatli kullanılmaları gerekiyor :)

kesinlikle :evet: ben düşürmüştüm ama şükür bişey olmamıştı :ehe

Üst Alt