tesadüfen buldum,hediye diye alınan s3 ün başına gelenler![]()
![]()
kızın hevesi kursağında kaldı
![]()

ben Galaxy note ile namaz kıldım birşey olmadı s3 le mi sıkıntı olacak ? hiç sanmam
köşeler s4 de düzeltilir büyük ihtimalle![]()
Acaba havuza da girilir mi

Ekran boyutu büyük olduğundandır![]()
Bu arada bu gorilla glass gerçekten dayanıklı bir cammış![]()
çaktırma bende o kadar sağlam olduğunu bilmiyordum resmen kurşun geçirmez olmuş 
Arkadaşlar Her konuda bu olay oluyor başlıktan 3 mesaj sonra konu sohbet ortamına dönüyor ve konuyu gerçekten okumak fikir almak isteyenlere engel olunuyor.Son kez hatırlatırım![]()

kasa şahin sağlamlığında malesef

kasa şahin sağlamlığında malesef
Ahaha kaç kere s3 gordun ki
bir yere hızlıca çarp bakayım görürsün o zaman sağlamlığı. S2 gibisini görmedim. Telefonu 2 kere tüm gücümle çarptım sadece kapakla batarya çıktı. En ufak çizik bile yok ekranda ve kasada

Ahaha kaç kere s3 gordun ki
bu durumda böyle bir durum 
s2 sağlam canım ilk aldığımızda suya düşürmüştük 1 gün normal çalıştıktan sonra sim kart yuvasında problem oldu bizimde gold'da kaskomuz vardı cihazı yenisiyle değiştirdik daha sonra babam s2 sini ellerim doluyken arabadan iniyordum cebimden kaydı ve yola düştü ardından bende farketmediğim için üzerine bastım basınca farkettim zaten cihaza hiçbirşey olmadı (96 KG ım) sadece çerçevesi az birşey ezildi onuda babama söyledim idare et s2 nin fiyatları 900 TL ye falan düşünce yenisiyle değiştiririz dedim
iyiki kasko yaptırmışım reklam amaçlı söylemiyorum
- - - Eklendi - - -
harbi ya,bir tane uzaylı filminde adamlar uzaylı görüyor içlerinden biriside bunlar bildiğimiz uzaylılardan değil diyor bir taneside ona kaç kere uzaylı gördün diyorbu durumda böyle bir durum
![]()
S2 sağlamlığını s3'e port edecek pro app var mıdır acep 
ben gördüm elime aldım s3 ele çok güzel oturuyor allah var ama sağlamlık hissi vermedi bana şahsenS2 sağlamlığını s3'e port edecek pro app var mıdır acep
![]()
ben gördüm elime aldım s3 ele çok güzel oturuyor allah var ama sağlamlık hissi vermedi bana şahsenS2 sağlamlığını s3'e port edecek pro app var mıdır acep
![]()
onun duası var asfdgfgh 

yeni güncelleme ile gelecek
asdfghjonun duası var asfdgfgh
o sorunda s4 te çözülür bence,bunlar hassas cihazlar zaten iphone'larda gorilla glass falan yok telefon bildiğin cam onlar nasıl kullanıyorlar ? dikkatli kullanıyorlar sende dikkatli kullan hiçbirşey olmasın
s2 nin sağlamlığını sağlıyamaz zaten dediğim gibi narin kullanacaksın
- - - Eklendi - - -
asdfghj
iPhone'da gorilla glass 1 var 
yanlışın variPhone'da gorilla glass 1 var
![]()

ben yok diye biliyordum öğrendiğim iyi oldu ama neticede cam gibi telefonlar çok hassaslar dikkatli kullanılmaları gerekiyor![]()
ben düşürmüştüm ama şükür bişey olmamıştı 
kesinlikleben düşürmüştüm ama şükür bişey olmamıştı
![]()
iphone'lar abartıldığı kadar dayanıksız değiller ama