Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısı suya dayanıklı olarak geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısı suya dayanıklı olarak geliyor
Galaxy Note7'nin suya dayanıklılığı doğrulandı..




Samsung, akıllı telefon pazarında liderliğini devam ettirirken, 2016 ikinci çeyrekte de 80 milyon akıllı telefon satışı ile uzak ara zirvedeki yerini korudu. Bu çeyrekte de oldukça iddialı olan firma, yeni ve önemli bir akıllı telefon modelini daha sunma hazırlıkları içerisinde. Firmanın bu yeni akıllısı Galaxy Note7 adı ile geliyor.



Samsung, 2 Ağustos tarihinde Unpacked olarak adlandırdığı bir etkinlik düzenleyecek. Geçtiğimiz sene Galaxy Note5 adı ile gelen akıllı telefonunun halefi olacak olan yeni model Galaxy Note7 adını taşırken, S-Pen desteği ve diğer bazı önemli özellikleri ile senenin en önemli modellerinden birisi olmaya aday.

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerini suya dayanıklı olarak satışa sunmuştu. Galaxy Note7'nin de suya dayanıklı olacağı yönünde iddialar gelirken, yeni yayınlanan teaser bir video bu durumu doğruluyor. Firmanın sunduğu yeni video da yer alan su kabarcıkları bu özelliği doğruluyor.

Samsung'un yeni cihazı Corning Gorilla Glass 5 desteği de içeren 5.7" büyüklüğünde ve iki yanı kavisli dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip olarak gelecek. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak yer alıyor.

Yonga seti olarak iki farklı yonga seti, farklı ülkelerde satışa sunulacak. Bu yonga setlerinden bir tanesi dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 olurken, diğeri de Samsung'un sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 8893 yonga seti olacak.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan Galaxy Note7 akıllı telefon ayrıca 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısı suya dayanıklı olarak geliyor
 


Üst Alt