LaNegra
Üye
hepsi arm tabanlı zaten
arm işlemcilere overclock yapılmıyor diye biliyorum![]()
hepsi arm tabanlı zaten
arm işlemcilere overclock yapılmıyor diye biliyorum![]()
ghz degil mhz dir güzel kardeşim

bilmem kaç senelik tarihi eser olan 5800 ın bile 2011 sonunda bir güncelleme almasıda mucizeydiHevesinizi kırmak istemem ama artık başka şeylerin peşine düşen Nokia 680 mhz'i 1 ghz'e çıkarmaz. 603'ü bile satış politikası yüzünden 1 ghz'de bıraktı fp2'de de 1.3 ghz'e çıkartacağını sanmıyorum. Birinci nesillere Belle Refresh gelmesi bile bana göre bir mucize.
nokia ın ufak jestleri işte öpüp koklamak lazım yapıcak bişey yok 
gerekli optimizasyonlar yapılmıştır umarım1 ghz gerçek mi güncelleme ile olacak mı? Olacaksa nokia bütün 1. nesil telefonlarını servise çağırsın daha büyük mah lı bataryalar taksın o zaman.

C6-01 C7 E6 E7 N8 X7 bu cihazların işlemci 680 mhz
adamlar v111.040.1511 yazılımda overloks yaptılar 680 mhz 1 mhz oldu fazlası olmaz yani sizin anlayacanız fp1 için işlemci yetersiz fp1 için 1.3 mhz olması gerekiyo
1000 mhz ya da 1 ghz'dir. Bilginin kaynağı nedir?bu video izle c7 üzerinde test
[video=youtube;C2jHEoD7NHE]http://www.youtube.com/watch?v=C2jHEoD7NHE&feature=player_embedded[/video]
onu boşverinde tarih bilen veya tahmin eden varmı ne zaman gelecek bu
2. sayfada yazılım çıkma aralıklarıyla ilgili bir yorum yazmıştım bakabilirsin.

çok bi' değişiklik yokbe abimutlu oldum şimdi allahtan bu sene çıkacak galiba![]()

Aynı güncellemeleri vermemesi çok normal ve bana göre doğru. En önemli tarayıcı zaten 8.3 sürümüne güncellenmiş. Umarım daha kullanılabilir farkı olan bir tarayıcı olur. Genel bir performans artışı ve batarya artışı olacaktır bence.
fp1 çıktı ertesi gün multitasking i portladılar sonraki hafta mplayer hele bi' fp2 çıksın modder larımız klavye falan bırakmazlar
Ben 2 aydır 808 deki klavye ve görev yöneticisini kullanıyorum ama adamlar daha gelecek olan güncelemeye bile koymamışlar. Birşey demiyorum artık.