Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

akçatlı

akçatlı

Üye
ghz degil mhz dir güzel kardeşim

ben ghz, mhz den büyük bi birim diye biliyorum ama bu işin okulunu okumadım iddaa edemem ama linke bakabilirsiniz. :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hevesinizi kırmak istemem ama artık başka şeylerin peşine düşen Nokia 680 mhz'i 1 ghz'e çıkarmaz. 603'ü bile satış politikası yüzünden 1 ghz'de bıraktı fp2'de de 1.3 ghz'e çıkartacağını sanmıyorum. Birinci nesillere Belle Refresh gelmesi bile bana göre bir mucize.

doctorrr

doctorrr

Üye
Hevesinizi kırmak istemem ama artık başka şeylerin peşine düşen Nokia 680 mhz'i 1 ghz'e çıkarmaz. 603'ü bile satış politikası yüzünden 1 ghz'de bıraktı fp2'de de 1.3 ghz'e çıkartacağını sanmıyorum. Birinci nesillere Belle Refresh gelmesi bile bana göre bir mucize.
bilmem kaç senelik tarihi eser olan 5800 ın bile 2011 sonunda bir güncelleme almasıda mucizeydi :10numara: nokia ın ufak jestleri işte öpüp koklamak lazım yapıcak bişey yok :D

blackcemre

Üye
1 ghz gerçek mi güncelleme ile olacak mı? Olacaksa nokia bütün 1. nesil telefonlarını servise çağırsın daha büyük mah lı bataryalar taksın o zaman.

doctorrr

doctorrr

Üye
1 ghz gerçek mi güncelleme ile olacak mı? Olacaksa nokia bütün 1. nesil telefonlarını servise çağırsın daha büyük mah lı bataryalar taksın o zaman.
gerekli optimizasyonlar yapılmıştır umarım :hmmm

SARACX

SARACX

Üye
iii güzelde hiç değişiklik qt menüsü nü bekliyodum ama o bile yok youtube videosu ise yeniliklerden ziyade fp1 de olup refreshde olmayanlar .Videoyu hazırlayanlara ve konuyu açanlara teşekkürler.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
C6-01 C7 E6 E7 N8 X7 bu cihazların işlemci 680 mhz
adamlar v111.040.1511 yazılımda overloks yaptılar 680 mhz 1 mhz oldu fazlası olmaz yani sizin anlayacanız fp1 için işlemci yetersiz fp1 için 1.3 mhz olması gerekiyo

1 mhz değil 1 ghz olmalı. 1 mhz oldu ise overclock değil downclock olmuş :D 1000 mhz ya da 1 ghz'dir. Bilginin kaynağı nedir?

bu video izle c7 üzerinde test

[video=youtube;C2jHEoD7NHE]http://www.youtube.com/watch?v=C2jHEoD7NHE&feature=player_embedded[/video]

Video için teşekkürler, konuya ekledim.

realplayer2

realplayer2

Üye
hız konusunda anlaşmazlık olmuş sanırım 680 mhz 0,68 ghz eder. 1000 mhz ise kardeşimin açıkladığı gibi 1 ghze tekamül eder.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
onu boşverinde tarih bilen veya tahmin eden varmı ne zaman gelecek bu

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
2. sayfada yazılım çıkma aralıklarıyla ilgili bir yorum yazmıştım bakabilirsin.

Dikkatimi çekti. Yinede kesin bir tarih söylemek mümkün değil. Bu sene içinde geleceği kesin gibi :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
mutlu oldum şimdi allahtan bu sene çıkacak galiba ;)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Şu anda RDA dayım. FP1 deki görev yöneticisi ve klavye yok. Tarayıcı, müzikçalar güncellenmiş. Yeni widgetlar gelmiş. Manage Files den Z yi seçtim ve sistem dosyalarına bakayım dedim ama birkaç saniye içinde Manage Files kapandı ve bir daha açamadım. Sanırım engellediler :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
:ehe :P:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Aynı güncellemeleri vermemesi çok normal ve bana göre doğru. En önemli tarayıcı zaten 8.3 sürümüne güncellenmiş. Umarım daha kullanılabilir farkı olan bir tarayıcı olur. Genel bir performans artışı ve batarya artışı olacaktır bence.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Aynı güncellemeleri vermemesi çok normal ve bana göre doğru. En önemli tarayıcı zaten 8.3 sürümüne güncellenmiş. Umarım daha kullanılabilir farkı olan bir tarayıcı olur. Genel bir performans artışı ve batarya artışı olacaktır bence.

Neden aynı güncellemeleri vermemesi doğru?

doctorrr

doctorrr

Üye

Ben 2 aydır 808 deki klavye ve görev yöneticisini kullanıyorum ama adamlar daha gelecek olan güncelemeye bile koymamışlar. Birşey demiyorum artık.
fp1 çıktı ertesi gün multitasking i portladılar sonraki hafta mplayer hele bi' fp2 çıksın modder larımız klavye falan bırakmazlar :D

Üst Alt