Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013
merhaba arkadaşla ya ben bişi sorcam yardım edermsnz ben bu cfw ye şeffaf widget ve yeni sürüm m.çalar eklemek istiyorum tam olarak hangi core dosyasında neyi değiştrmem gerekio
ya bu nokıa 1. nesil telefonlara güncelleme getirmicekmi acaba bekle bekle bi hal olduk
Makale_Helvetia
Üye
ben hiç sanmıyorum güncelleme geleceğini fp1 falan..anca hata düzeltmek için küçük ek paketler çıkartırlar..büyük güncelleme beklemeyin.
belco2
Üye
Konu Sahibi
fp1 güncelleme gelecek bunun için endişelenmeyin
Makale_Helvetia
Üye
umarım dediğin gibi olur abim..bekliyoruz merakla
belco2
Üye
Konu Sahibi
sadece biraz zaman
yasirtaha
Üye
altı ay daha beklermiyiz acaba
SilentOne
Üye
o değilde hocam son güncellemi kuramadan gitti telefon bnde androide geçtim senin cfwlerini kullandım hep allahsenden razı olsun hakkını odeyemem hakkını helal et ama sunu diyeyim senin cwflerin ile telefonum bambaşka oluyordu
yusuf_bey
Üye
belco ustad bildiğim kadarıyla sen modlamaları rofs3 e yapıyosun. Ben de şunu düşünddüm. Bu cfw deki rofs3 ün içindeki dosyaları nokia cooker ile alsam ve benim n8e flashlayacağım symbian madness+1.0 cfwsindeki rofs3 ün içine nokia cooker ile atsam, cfw yi n8 e portlamış olurmuyum?
Bu soruma acil cevap bekliyorum anlayan birisi soylerse sevinirim...
belco ustad bildiğim kadarıyla sen modlamaları rofs3 e yapıyosun. Ben de şunu düşünddüm. Bu cfw deki rofs3 ün içindeki dosyaları nokia cooker ile alsam ve benim n8e flashlayacağım symbian madness+1.0 cfwsindeki rofs3 ün içine nokia cooker ile atsam, cfw yi n8 e portlamış olurmuyum?
Bu soruma acil cevap bekliyorum anlayan birisi soylerse sevinirim...
yapma yaa arkadaş yokmu söyle belconun cfwsini aratmayacak bi cfw benim yeni n8 e acep? C7 sıvı temasından gitti n8 le devam... Tutku abi bu cfw olayı benim için dayanamıyorumm.
Mad EagLe
Üye
fp1'in geleceği yok hep gelsin beğenmezsem cfw atarım diyordum ama yok şimdi yüklerim kesin gelir ama yükleyecem bunu bu gece
Rancho
Üye
Müzik çalar güncellendi v17.1.13 symbian belle 2012