aslında konuda detaylı anlatım var. Nereyi yapamadın?arkadaşlar bende x6 var RM 551 V 20.2.005 tarif edilenleri bi türlü yapamadım bana yardımcı olur musunuz
arkadaşlar bende x6 var RM 551 V 20.2.005 tarif edilenleri bi türlü yapamadım bana yardımcı olur musunuz
x6 rm559 dur o. Jaf kurulumunda anlattığım Rm_356 olan yerleri x6 cılar rm-559 yapıcaklar
hakan bu telefon amerikadan gelmişti galiba o yüzden RM 551 ama RM 559u seçip denicem bir de ilgine teşekkür ederim
Ama bir şey sormak istiyorum. Ev ekranında simgeleri gizle dediğim zaman en üstteki saatin, tarihin ve etkin tercihin bulunduğu widget hariç hepsi gizleniyor. Çok önemli bir şey değil ama sadece nedenini merak ettim. Ben yazılıma hafıza kartı iconu kaldırma modu ve dosya yöneticisinde gizli adında klasör oluşturma modu uyguladım. Bir de nokia orjinal yazı tipi fontu kullanmıştım ama onu da sonradan pure fontla değiştirdiğim halde halen daha gizlenmiyordu. Belki bu modların biriyle sorun çıkartıyordur diye düşündüm. Zaten gizlense ne olur gizlenmese de ben sadece nedenini merak ettim.Bu modları kaldırıp tekrar flash atacaktım ama vazgeçtim. Yazılım gayet stabil çalışıyor zaten. Eline, emeğine sağlık kardeşim 
sen ikinci ev ekranı sadece saat widgetini uygulamışın o yüzden kalıyor.. normalde sadece şebeke, batarya gösrergesi şebeke göstergesi kalması gerek... o modu kaldır gizlenir.. teşekkürler güle güle kullan...Abi yine çok güzel bir cfw yapmışsın. Emeğine sağlıkAma bir şey sormak istiyorum. Ev ekranında simgeleri gizle dediğim zaman en üstteki saatin, tarihin ve etkin tercihin bulunduğu widget hariç hepsi gizleniyor. Çok önemli bir şey değil ama sadece nedenini merak ettim. Ben yazılıma hafıza kartı iconu kaldırma modu ve dosya yöneticisinde gizli adında klasör oluşturma modu uyguladım. Bir de nokia orjinal yazı tipi fontu kullanmıştım ama onu da sonradan pure fontla değiştirdiğim halde halen daha gizlenmiyordu. Belki bu modların biriyle sorun çıkartıyordur diye düşündüm. Zaten gizlense ne olur gizlenmese de ben sadece nedenini merak ettim.Bu modları kaldırıp tekrar flash atacaktım ama vazgeçtim. Yazılım gayet stabil çalışıyor zaten. Eline, emeğine sağlık kardeşim
![]()
hakan benim telefon yine tanımadı buna ne yapabiliriz :S
hmm galiba yine tanımıcaktır. Bi dene haber ver
hakan benim telefon yine tanımadı buna ne yapabiliriz :S
modlar bölümünde var anna icon pakedicfw nin ikon paketini paylaşırmısın ?
- - - Eklendi - - -
cfw nin ikon paketini paylaşırmısın ?
imkansız 25 mb boş ram olması.. senden kaynaklanan bişe...
gene 25.1 MB boş ram.sadece x-plore (kapalı) bide jbak taskman (aktif) kuruluydu.
onun dez avantajları neler?kardeş konuyu bulamadım.o yüzden cevap gecikti.açık uygulama yoktu hatta yeniden bşlattım ve jbak taskman ile alayını sonlandırdım tel açılır açılmazgene 25.1 MB boş ram.sadece x-plore (kapalı) bide jbak taskman (aktif) kuruluydu.
- - - Eklendi - - -
gerçi senin belleni kullanıyorum.hatta annayı belle konunda da hatırlatmıştım çok kasıyo, video bile izletmiyo diye.sende güncelleme gelcek annaya demiştin noldu bilmiyorum.
- - - Eklendi - - -
bide bişe sorcam belle shell mi neyseonun dez avantajları neler?
gps kullanılmıyor mu bunda.haritalar falan yok galiba.
belle shell görsellik için yapılmıştır. Ram 40 mb haritalar yok. Annaya gelicek güncelleme ama daha sonra geniş bi çalışma yapıcam
- - - Eklendi - - -
gprs kullanılıyor. Haritalar var
cevap için teşekkürler tekrar flaşlayayım o zaman.haritalar falan hiç çıkmadı çünkü.
ne zaman helecek peki güncelleme?
belle shell görsellik için yapılmıştır. Ram 40 mb haritalar yok. Annaya gelicek güncelleme ama daha sonra geniş bi çalışma yapıcam