Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4s mı Nokia 808 mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CasuS_87
Üye
Kamera önemliyse 808 al derim Ama 4s diğer yönlerden gayet üstün bir telefon
Mad EagLe
Üye
Geldik aylardır anlatamadığımız ihyiyaç konusuna şimdi dostum herkes telefon seçimi yaparken ihtiyaçlarına göre almalıdır kimi tipine bakar kimi kamerasına kimi klavyesine kimi uygulama desteğine falan filan...
Iphone her yönüyle 808'den üstün tabi bu konuda eleştiri alabilirsin ama kamera hariç tabi. Şimdi sen oyun uygulama ile ilgilenmiyosun düşündüğümüz zaman tek fazlasıda bu 808 ıphonedan daha sağlamdır tahminimce kamerası zaten anlatılmayacak birşey bu yüzden bence fazla düşünme al bi 808
Geldik aylardır anlatamadığımız ihyiyaç konusuna şimdi dostum herkes telefon seçimi yaparken ihtiyaçlarına göre almalıdır kimi tipine bakar kimi kamerasına kimi klavyesine kimi uygulama desteğine falan filan...
Iphone her yönüyle 808'den üstün tabi bu konuda eleştiri alabilirsin ama kamera hariç tabi. Şimdi sen oyun uygulama ile ilgilenmiyosun düşündüğümüz zaman tek fazlasıda bu 808 ıphonedan daha sağlamdır tahminimce kamerası zaten anlatılmayacak birşey bu yüzden bence fazla düşünme al bi 808
en iyisi bütçen varsa böyle yap tabi yoksa başımın etini yerler ıphoneden nokiaya geçilirmi diye
ahmetc503
pardon ama 4s le allahın nokıa sını karşılaştırmak çok saçma isterse 100 mp kamera koysun nokıa nokıadır, symbian symbiandır ister belle gelsin ister anna gelsin symbian değişmez anlatabiliyomuyum ? ben nokıa c5-03(symbian os9.4 s60v5) den 4s e geçtim inanırmısın iosu gördükten sonra symbian çöplük gibi geliyor bırakın nokıayı kendi haline önce adam gibi bi işletim sistemi bulsun sonra kamerayı 41 mp yapsın bu arada aziz arkadaşım senin sorununa gelince 4s dursun git bitane canon makine al istediğin gibi fotoğraf çek yani bana kalsa samsung corby i alırım ama nokıa almam anladınız değilmi durumu