Avea Nokia 808 kampanyası fiyat ve ödeme detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea Nokia 808 kampanyası fiyat ve ödeme detayları
Avea Nokianın son bombası Nokia 808 modelinin satışına başladı. Avea fırsatları ile satışa sunulan Nokia 808 dünyanın en fazla piksel sayısına sahip kamerasını içeriyor. Birçok teknoloji meraklısının güldüğü 41 mp çözünürlüğündeki kameraya sahip nokia 808 fiyat ve ödeme detaylarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Devrim yaratan 41 mp pureview teknolojisine sahip, az ışıklı ortamlarda çekim yapabilen ve üstün ses kalitesi ile HD video çekebilen yeni Nokia 808 Pureview şimdi Türkiye’de ilk kez Avea’da. Nokia 808 interneti paketi seçenekleri ile birlikte ayda 76 TL’den başlayan taksitle, her ay her yöne 1000 Dk ses, 1000 SMS ve 2GB interneti ile birlikte ayda 120 taksitle


Nokia 808

24 Ay Taahhütlü Teklifler 250MB İnternet 1GB İnternet 4GB İnternet 1000 DK
1000 SMS
2GB internet

Aylık Ücret 76 TL 86 TL 96 TL 120 TL
Nokia 808 video inceleme



Kampanya Detayları

Kampanya 17 Temmuz – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Kampanyadan; Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel faturalı ve kurumsal müşteriler cihaz ve servis bedelini 24 ay boyunca faturadan ödeme şeklinde yararlanabilirler. Bu koşulları, sağlayamayan müşteriler, ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı toplamını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Avea faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.
Kampanya kapsamında müşteriler, ödeme şekillerini değiştiremez.
1000Dk, 1000 SMS,2GB internetli kampanyadan yararlanabilmek için hatta tanımlı tarifenin Cihaz tarifesine geçirilmesi gerekmektedir. Nokia 808 Pureview kampanyasından yararlanıldığı sürece 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) olan tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansıtılmayacaktır. Tarife kullanım ücretleri aşağıdaki şekildedir. Bu ücretler aynı zamanda Nokia 808 Pureview kampanyasından yararlananlar için paket aşım ücreti olarak da alınacaktır.
Bireysel faturalı hatlar için Cihaz Tarifesi sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 7,95 TL , yurtiçi ses kullanımları KDV ve ÖİV dahil 41,5 Kr ,yurtiçi SMS gönderimleri KDV ve ÖİV dahil 41,5 Kr , yurtiçi WAP APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için 0.18 TL / 25KB, yurtiçi Internet APN üzerinden gerçekleştirilen veri kullanımı için 0.05 TL / 25KB olarak ücretlendirilir.
Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkılması halinde ya da taahhüt süresi bittikten sonra 7,95 TL(KDV ve ÖİV dahil) tarife sabit ücreti müşteri faturasına yansımaya başlayacaktır.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce müşterilerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Kampanya konusu cihazlar, müşterilere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından “tahsilatına aracılık edilen tutarlar” kapsamında tahsil edilecektir.
24 ay taahhüt veren Avea abonelerine; ayda 76 TL’ye(KDV ve ÖİV dahil)’ye Nokia 808 Pureview 24 ay boyunca her ay 250MB internet, ayda 86 TL’ye(KDV ve ÖİV dahil)’ye Nokia 808 Pureview 24 ay boyunca her ay 1GB internet, ayda 96 TL’ye(KDV ve ÖİV dahil)’ye Nokia 808 Pureview 24 ay boyunca her ay 4GB internet ile birlikte sunulacaktır.
24 ay taahhüt veren Avea abonelerine ayda 120 TL’ye(KDV ve ÖİV dahil)’ye Nokia 808 Pureview 24 ay boyunca her ay heryöne 1000 DK + heryöne 1000 SMS + 2GB internet ile birlikte sunulacaktır. Ses, SMS ve İnternet servis ücreti 49 TL, olarak faturaya yansıtılacaktır.
Kampanya kapsamındaki anlaşmalı banka kredi kartları :Akbank Axess, City Axess, Garanti Bonus, TEB Bonus, Denizbank Bonus, ING Bonus, Şekerbank Bonus, Yapı Kredi Worlcard, Vakıfbank Worldcard, TEB Worldcard, Anadolubank Worldcard, Albaraka Worldcard, Fortis, Milenyumbank wordkartları, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar.
Bir müşteri bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.
Uluslararası dolaşımda (roaming) kullanacağı her türlü veri (GPRS-EDGE-3N) kullanımına ilişkin ücretler Dünya Varmışi tarifesi üzerinden abonenin ilgili dönemde düzenlenecek faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Nokia 808 Pureview Kampanyasından(ses,sms,internet paketi içeren) (TTNet dahil GPOların hiçbiri), Nokia 808 Pureview İnternet Paketi(250MB, 1GB, 4GB internet paketi içeren) kampanyasından (Ttnet Mobil hariç) tüm avea müşterileri yararlanabilir.
Kampanyada 3. şahıs kredi kartı da kullanılamaz.
Bireysel müşterilere ait bir TCK nosuna bağlı en fazla 3 GSM numarası kurumsal müşterilere ait vergi kimlik numarasına bağlı en fazla 4 GSM numarası kampandan faydalanabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt