Nokia C7 ve yine aynı sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 ve yine aynı sorun...
Arkadaşlar duvar kağıdı seçemiyorum basıyorum defalarca olmuyor... bundan 1 ay önce formatladım sorun düzeliyor 1 ay sonra yine oluyor kalıcı bi çözüm varmı acaba ?

Alperen Şuayb

Üye
flash at

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bekleme ekranındayken yapıyorsun degil mi yoksa galeride duvar kagıdı yap mı diyorsun

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
bekleme ekranında

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
1 ay önce format mı attın yoksa flash mı? Hard format+flash sonrasında geri yüklemede "ayarlar" ve "dosyalar" ı yüklemezsen aynı sorunun tekrar etmemesi gerekir.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
1 ay önce format mı attın yoksa flash mı? Hard format+flash sonrasında geri yüklemede "ayarlar" ve "dosyalar" ı yüklemezsen aynı sorunun tekrar etmemesi gerekir.
Ya bu benim telefonda olan bişey geliba , 1 ay önce format attım 1 ay arayla oluyo bu sorun ondan öncede bu sorun yüzünden flash atmıştım

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
büyük ihtimal sonradan yüklediğin bir programdan kaynaklı sonuçta kolay kolay bu yazılımlar bozulmaz biz isteyerek yüklediğimiz ve sistemi etkileyen bir program yedeklerini al hafıza kartını ne biçimlendirip hart format at ister suitten yeni yazlım yükle ki en sağlıklı olan flash at Güvenmediğin programları denemede kullanmada :oke:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal sonradan yüklediğin bir programdan kaynaklı sonuçta kolay kolay bu yazılımlar bozulmaz biz isteyerek yüklediğimiz ve sistemi etkileyen bir program yedeklerini al hafıza kartını ne biçimlendirip hart format at ister suitten yeni yazlım yükle ki en sağlıklı olan flash at Güvenmediğin programları denemede kullanmada :oke:
Allahım yinemi format :/
telefon format delisi oldu yemin ederim :D

hizan

hizan

Üye
arkadaşım sen sadece flash at telefon düzelir.

sorun senin yüklemiş olduğun bir proğramdan kaynaklanıyor.

emreli01

emreli01

Üye
kesinlikle yazılımsal bi sorun cwf yükle geçer ..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Rehber, mesajlar gibi yedeklerini dosya yöneticisinden al. Hafıza kartının içindeki backup, görüntüler, müzikler gibi klasörlerinin de yedeğini aldıktan sonra telefona hard format atıp bilgisayarda da hafıza kartını biçimlendir. Sonra temiz bir flash at telefona. Hafıza kartına da tekrar yedek aldığın dosyları yükledikten sonra dosya yöneticisinden rehber ve mesajlarını geri yükle ;)

Flash öncesi hard format tavsiye etme sebebim, flash atıldığında telefon hafızasında bazı dosyaların kalabiliyor olması. En sağlamı hard format+flash ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt