Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ramazan internet paketi
Sponsorlu Bağlantılar
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Bana dün mesaj geldi 250mb net bitti dedi ramazan bitmedi ama daha gelmiyo net anlamadım gitti
Sınırsız paket varmıydı yanında, sağolsun bazı arkadaslar sayesinde sınırsız paketle alındığında meydana gelen durumun orada burada açıklanmasından sonra sınırsız paketi olanlardan temizlediler paketleri.
Sınırsız paket varmıydı yanında, sağolsun bazı arkadaslar sayesinde sınırsız paketle alındığında meydana gelen durumun orada burada açıklanmasından sonra sınırsız paketi olanlardan temizlediler paketleri.
Bendekini temizlemedi şu anda işin ilginç kısmı gerçi gece kullanmaya pek fırsatım olmuyordu fazla kullanımım yok diye bıraktı sanırım. Arada gece girsem yine sahurdan gidiyor sınırsız paket olmasına rağmen