ramazan internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Bana dün mesaj geldi 250mb net bitti dedi ramazan bitmedi ama daha gelmiyo net anlamadım gitti

plusnettr

plusnettr

Üye
Bana dün mesaj geldi 250mb net bitti dedi ramazan bitmedi ama daha gelmiyo net anlamadım gitti

Sınırsız paket varmıydı yanında, sağolsun bazı arkadaslar sayesinde sınırsız paketle alındığında meydana gelen durumun orada burada açıklanmasından sonra sınırsız paketi olanlardan temizlediler paketleri.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız paket varmıydı yanında, sağolsun bazı arkadaslar sayesinde sınırsız paketle alındığında meydana gelen durumun orada burada açıklanmasından sonra sınırsız paketi olanlardan temizlediler paketleri.

Hayır yoktu

- - - Eklendi - - -

zaten gerek yok vodafone den net kullanıyorum ben

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Aynen katılıyorum bu millet kaş yapayım derken göz çıkardı :ah

plusnettr

plusnettr

Üye

Aynen katılıyorum bu millet kaş yapayım derken göz çıkardı :ah

Bendekini temizlemedi şu anda işin ilginç kısmı gerçi gece kullanmaya pek fırsatım olmuyordu fazla kullanımım yok diye bıraktı sanırım. Arada gece girsem yine sahurdan gidiyor sınırsız paket olmasına rağmen :d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt