Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
malesef![]()

.... Ve korsanlar ölür (acı son).
Ben mutlu son istiyordum çok mu

malesef![]()

.... Ve korsanlar ölür (acı son).
Ben mutlu son istiyordum çok mu![]()
onuda cracklerler merak etme,antivirüsleri nasıl crackliyorsalar onlarıda öyle cracklerler ama en iyisi orijinalini almak ama bu şekilde kiralayarak değil milleti resmen teşvik ederler...onuda lerler merak etme,antivirüsleri nasıl liyorsalar onlarıda öyle lerler ama en iyisi orijinalini almak ama bu şekilde kiralayarak değil milleti resmen teşvik ederler...

c r a c k mi diyecektin?![]()
evet aynı şey değil mi bunlar ?
forum kurallarını hatırlatmak istiyorsan c r a c k l i içerik falan paylaşmıyoruz sadece konuşuyoruz bir problem olacağını sanmam

mesajına bak yazılar sansürlenmiş ondan bahsediyorum![]()
pardon dikkat etmemişim sağolasın 
onuda cracklerler merak etme,antivirüsleri nasıl crackliyorsalar onlarıda öyle cracklerler ama en iyisi orijinalini almak ama bu şekilde kiralayarak değil milleti resmen teşvik ederler...

rambo sana bişi dicem sen alacagın telefonu kak yıl kullanmayı düşünüyosun ?![]()
bence fazla para verme derim öyle bi sistem ki hoopp hemen digerinin pabucu damda. Bunu şuan en çok yapan Samsung fazla cihazı var diye pek tınlamıyor. Sony alabilirsin alcaksan gerçi oda öyle ama yinede sony candır .

Sony candır ama insan canına çok zarar veriyor![]()

hadi 3310 alalım![]()

hadi 3310 alalım![]()

Oyun içi satın alma işi direkt paraya bakar hacklenemez![]()
Eğer mobil içinde cheat engine programı çıkarsa hacklene bilir cheat engine ile nasıl facebookda oyun için satın almalar hacklene biliyorsa oda hacklenir ozamn..