Apple Store Para İadesi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple Store Para İadesi
Apple Store ve Google Play Store gibi oyun ve uygulama mağazaları mobil cihazların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Bu bağlamda milyonlarca uygulamayı ücretli veya ücretsiz olarak sunan bu mağazalar zaman zaman satın alımlarla ilgili problemler de yaşatabiliyor. Özellikle çocukların yapmış olduğu yanlış ve çok sayıda satın almalar hesap sahiplerini zor durumda bırakabiliyor.

Bu gibi durumlar yaşandığında kullanıcılar hemen para iadesi yapmak için çeşitli yollar deniyorlar. Bende sizlere bu yazıda kısaca Apple Store para iadesi nasıl yapılır kısaca onu anlatmaya çalışacağım. Öncelikle satın alma geçmişinize ulaşmak için tıklayarak gerekli bağlantıya gidin. Ardından karşınıza gelen satın almalar arasında hangisini iade etmek istiyorsanız onun yanında yer alan sorun bildir seçeneğine tıklayın.

Sonrasında neden iade etmek istediğiniz ile ilgili kısa bir açıklama yazın ( mümkünse ingilizce ) ardından adımları takip edin ve iade talebi oluşturun. İade talebiniz alındıktan sonra yapılacak olan incelemelerin ardından 10 gün içerisinde satın almış olduğunuz karta ücret iadesi yapılacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve Mesut Aktaş


Üst Alt