aziztopcu
Üye
4s mı Nokia 808 mı?
Arkadaslar İphone 4s aldım 2 ay oldu elektroword den beyaz 16 gb bundan önce Nokia n8 vardı 4s in kamerası bana biraz yetersiz geliyor bu konuda da çözüm 808 diye düşünüyorum takas teklifleri geliyor 1 .550 tl 1.600 tl rakamlar verdiler alıcılar satıp Nokia 808 alırsam pişman olurmuyum diye düşünüyorum . 808 in özelliklerine bakıyorum 1.3 ghz işlemci var menülerde vs takılma soz konusu değil 4s ile yaptıgım da sadece Facebook ve mail bakmak sonuçta kullanılan hat vodofone olunca elbette ki net yavaş oluyor bu değil 2 , 52 cekirdekli telf dahi olsa hattın verdigi aktarım hızı kadar bağlanabiliyorsun siz bana bı akıl bı yol gösterin Allah askına 1 haftadır kafam karma karışık dostlar
yanlis mi anladim yoksa..birak 41 mp kameraya bise diyemem ama sonucta bu telefonu kullanirken zevk almalisin..808 den alacagin zevk sanmiyorum ki 4s kadar olsun
N8: 12 megapixel 720p HD. iPhone 4S: 8 megapixel 1080p hd.PureView 41 megapixel 1080p hd.Eğer sadece kameraya bakıyorsan şüphesiz Nokia 808 almalısın 

lens in kalitesi Nokia Alman devi ile carll zeıns ile çalışıyor ya su İphone de oyle bisi yapsa varya İnan tadından yenmez be dostum. Bugün gittim 808 e baktım İnan yok boyle bisi diyosun kamera akıllara zarar renk yoğunluğu muhteşem YOUtube de videoları inceledim de arada pek fark yok derdim ama bugün bizzat test ettim 808 in videosu 4s ten daha yüksek kalitede . Ama vaz geçtin İphone yı kullanıcım 2.000 tl verdim 1 ay oldu yazık günah diye düşündüm sonuçta Buda isimi görüyor naip cok para be abı