4s mı Nokia 808 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziztopcu

aziztopcu

Üye
    Konu Sahibi
4s mı Nokia 808 mı?
Arkadaslar İphone 4s aldım 2 ay oldu elektroword den beyaz 16 gb bundan önce Nokia n8 vardı 4s in kamerası bana biraz yetersiz geliyor bu konuda da çözüm 808 diye düşünüyorum takas teklifleri geliyor 1 .550 tl 1.600 tl rakamlar verdiler alıcılar satıp Nokia 808 alırsam pişman olurmuyum diye düşünüyorum . 808 in özelliklerine bakıyorum 1.3 ghz işlemci var menülerde vs takılma soz konusu değil 4s ile yaptıgım da sadece Facebook ve mail bakmak sonuçta kullanılan hat vodofone olunca elbette ki net yavaş oluyor bu değil 2 , 52 cekirdekli telf dahi olsa hattın verdigi aktarım hızı kadar bağlanabiliyorsun siz bana bı akıl bı yol gösterin Allah askına 1 haftadır kafam karma karışık dostlar

cm0091

cm0091

Üye
Bir apple ile nokia yi kiyaslamamizi istiyorsun sen kardes :) yanlis mi anladim yoksa..birak 41 mp kameraya bise diyemem ama sonucta bu telefonu kullanirken zevk almalisin..808 den alacagin zevk sanmiyorum ki 4s kadar olsun

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeşim sen eğer dediğin gibi ise yani fazla oyun uygulama ile isim olmuyorsa ve kamera konusunda 4s bile yetersiz geliyorsa(n8 den sonra doğal) kameraya ilgin var demektir. Performansta aynı şekilde sadece maillerime facebook falan bakmak için kullanıyorsan bu telefon sana fazlasıyla yeter.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
aziztopcu

aziztopcu

Üye
    Konu Sahibi
Bir apple ile nokia yi kiyaslamamizi istiyorsun sen kardes :) yanlis mi anladim yoksa..birak 41 mp kameraya bise diyemem ama sonucta bu telefonu kullanirken zevk almalisin..808 den alacagin zevk sanmiyorum ki 4s kadar olsun

Kesinlikle doğru söylüyorsun dostum 4s ten aldığım zevk paha biçilmez muhteşem bir cihaz haklisin ama dediğim gibi n8 den sonra kamera yetersiz geldi bana aslında su 5 çıksa 16mp odaklamali lens ve yogun renk olsa düşünmeden çıkınca Alicam ama onada daha vaaarrr Azcik kararsız kaldım nedenide İphone yı satinca pişman olacağımı bilmem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
anladığım kadarıyla oyun uygulamayla işin yok. 808 alman daha mantıklı o zaman, zira kamera senin için önemli gibi.

aziztopcu

aziztopcu

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası pek oyun uygulama ile isim olmuyor zaten oyun uygulama ile uğraşacak vaktim de yok kardesim ama 400 tl gibi bir zarar olucak 4s o satinca az değil yaa dahası sesli tam türkce nasihatin olayında yok 4s te Nokia bedava sunuyor bunlar GUZEL ama hiç bir cihazdan İphone kalitesinide alamam Buda kesin ve tartışılmaz bir durum

- - - Eklendi - - -

iOS 6 güncelleme sinı beklemek lazım sanki neler gelir güncellemede bilinmez cumhurbaşkanı Abdullah Gül un ziyaretinden sonra bazı yabancı dil sorunları sırı harita vs türkce olucak deniliyor onu beklemek mantıklı gibi. Nokia piyasası düşük zaten olmadı Ekim Kasım gibi takas yaparım artık ilginizden teşekkür ederim dostlar

FRAPSDH

Üye
Kamera ağırlıklı düşünüyorsan ,Nokia 808 den başka seçeneğin yok. Cihaz günlük kullanımda oldukça akıcı çalışıyor.
Foto ve video kalitesi ise olağanüstü ,iphone 10 çıksa bile yakalayamaz o derece...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bence 4S'in kamerası dediğin kadar yetersiz değil N8 ile tam olmasada yinede yarışır.. Kamerada çok uçmaya bence gerek yok.. 4S kalsın diyorum..

cihan628

cihan628

Üye
arkadaşlar bana kalırsa apple çok farklı eline alınca anlıyosun iphone 1 olsa bile

15097

15097

Üye
N8 kullandıktan sonra iPhone'un kamerası sana yetersiz gelmiş. :hmmm N8: 12 megapixel 720p HD. iPhone 4S: 8 megapixel 1080p hd.PureView 41 megapixel 1080p hd.Eğer sadece kameraya bakıyorsan şüphesiz Nokia 808 almalısın :oke:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Kameraya meragin varsa fotogaf makinasi al kardes :) 4s Kiyaslamam bile

lolaman

lolaman

Üye
Tamam o zaman sen 1.500 liraya bul 808 i geçen fotoğraf makinesi ben bekliyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi arkadaş oyun uygulamayla işim olmaz diyor bundan önce n8 kullanmış :hmmm 808 iyidir isteklerini karşılayacağını düşünüyorum :spr

- - - Eklendi - - -

yalnız konu yeride yanlış cep genele açılması gerekiyordu :)

aziztopcu

aziztopcu

Üye
    Konu Sahibi
N8 kullandıktan sonra iPhone'un kamerası sana yetersiz gelmiş. :hmmm N8: 12 megapixel 720p HD. iPhone 4S: 8 megapixel 1080p hd.PureView 41 megapixel 1080p hd.Eğer sadece kameraya bakıyorsan şüphesiz Nokia 808 almalısın :oke:

Dostum n8 i 9 mp formatına alıp aynı yeri hem 4s ile hem n8 ile çekiyorum pc ye atıp bakınca hakikaten büyük fark var hele bir zoom yapınca İphone bugünkü Nokia keskin ve net :( lens in kalitesi Nokia Alman devi ile carll zeıns ile çalışıyor ya su İphone de oyle bisi yapsa varya İnan tadından yenmez be dostum. Bugün gittim 808 e baktım İnan yok boyle bisi diyosun kamera akıllara zarar renk yoğunluğu muhteşem YOUtube de videoları inceledim de arada pek fark yok derdim ama bugün bizzat test ettim 808 in videosu 4s ten daha yüksek kalitede . Ama vaz geçtin İphone yı kullanıcım 2.000 tl verdim 1 ay oldu yazık günah diye düşündüm sonuçta Buda isimi görüyor naip cok para be abı

- - - Eklendi - - -

Aranızda İphone den memnun değilim diyen varsa aman kardesim aman elimizdeki İphone ler dünya da en yüksek kaliteye şahıp klavyesi bile başka yaaaa ben inanın vaz geçtim sonuçta cok pahalı telefonlar kıymetini bilmek lazım ilginizden con teşekkür ederim kardesler

15097

15097

Üye
Dostum n8 i 9 mp formatına alıp aynı yeri hem 4s ile hem n8 ile çekiyorum pc ye atıp bakınca hakikaten büyük fark var hele bir zoom yapınca İphone bugünkü Nokia keskin ve net :( lens in kalitesi Nokia Alman devi ile carll zeıns ile çalışıyor ya su İphone de oyle bisi yapsa varya İnan tadından yenmez be dostum. Bugün gittim 808 e baktım İnan yok boyle bisi diyosun kamera akıllara zarar renk yoğunluğu muhteşem YOUtube de videoları inceledim de arada pek fark yok derdim ama bugün bizzat test ettim 808 in videosu 4s ten daha yüksek kalitede . Ama vaz geçtin İphone yı kullanıcım 2.000 tl verdim 1 ay oldu yazık günah diye düşündüm sonuçta Buda isimi görüyor naip cok para be abı

- - - Eklendi - - -

Aranızda İphone den memnun değilim diyen varsa aman kardesim aman elimizdeki İphone ler dünya da en yüksek kaliteye şahıp klavyesi bile başka yaaaa ben inanın vaz geçtim sonuçta cok pahalı telefonlar kıymetini bilmek lazım ilginizden con teşekkür ederim kardesler
Doğru olanı yapmışsın.

fedlkamp

Üye
xperia s al kardeşim, hem kamerası muhteşem (12 mp) hem 808'den daha uygun fiyatta hemde nokia'dan her türlü daha üstün...

(şimdi apple fanboyları, buraya bi android tel önerdim diye kıyamet koparcaklar..)

mustafasen

mustafasen

Üye
yok yaa.iphone telden ne zevk alıyorsunuzki.batarya fos şebeke fos çektiğim resmi sadece kendin kullanırsın başka tele ne müzik ne resim atarsın bumu zevk dediğin şey

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone 4s tabiki dha iyi ama kamera açısından 808 fark atar :)

azrock

azrock

Üye
xperia s al kardeşim, hem kamerası muhteşem (12 mp) hem 808'den daha uygun fiyatta hemde nokia'dan her türlü daha üstün...

(şimdi apple fanboyları, buraya bi android tel önerdim diye kıyamet koparcaklar..)

Korkma burası "bazı" forumlara benzemiyor. :) Biz burada zaten iOS vs Symbian tartışması yapmıyoruz. Kamera "tartışması" bile yapmıyoruz, karşılaştırma oluyor; yorum atılıyor.

Ama konunun Cep Genel'e açılması gerekirdi...

Cevap olarak;

Sen telefonu 1. planda kamera olarak görüyor isen 808 al kardeşim. He ama ben daha çok internette takılırım, interneti hızlı sosyal ağlara desteği tam olsun diyorsan; iPhone'da kalıyorsun başka seçeneğin yok.:mahcup:

MrExpert

MrExpert

Üye
Sen kameraya önem veriosan 808 al ama sadece kamera için diğer özellikleri en başta ios su birakmak akillica olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...