Nokia Kameraları Daha da Güçlenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Kameraları Daha da Güçlenecek
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ortaya çıkmasıyla akıllı telefon kullanıcıları bambaşka bir kamera deneyimiyle tanışmıştı.

Bir dönemin efsanesi olarak nitelendirebileceğimiz 12MP'lik Nokia N8'in ardından seviyeyi epey yukarı çıkaran Nokia 808 PureView, akıl almaz bir çekim kalitesi sunmayı başarmakta. Peki bu anormal kameralı akıllı telefondan daha iyi çekim yapabilen Nokia modelleri görecek miyiz? Bugün gelen haber doğrultusunda bu sorunun cevabı: 'Evet, göreceğiz.'

Nokia, bugün yaptığı duyuruyla Scalado adlı teknoloji firmasını satın aldığını ilan etti. Bu satınalma ile yeni nesil akıllı telefonlarında kamera kalitesini daha da ileri taşıyacağını iddia eden Nokia, mobil cihazlarla fotoğraf ve video çekmeyi sevenleri meraklandırdı.

Conversations.nokia.com'da duyurulan haber, hem daha akıllı hem de daha kaliteli fotoğraf ve video çekebilen Nokia modellerini müjdeledi. Bakalım Scalado destekli Nokia'ları ne zaman görmeye başlayacağız.

(techno-labs)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: güzel haber hayırlısı olsun

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
paylaşım için teşekkürler. Hayırlısı da nokia şu kamera işine kaptırdı kendini iyice:)

codblackops2

codblackops2

Üye
Bir dahaki sefere 82mp kameralı telefon bekliyoruz :hmmm

:tşk:

random1

random1

Üye
MultiMedia canavarı Nokia :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
hersey kamera degıl bu sekılde bıyere varamaz boylemı acaba tekrar nokıa yı ıcon halıne getırmeye calısıyolar anlamıyorum teknolojı olarak ınanılmaz gerıde kaldılar kamerayla herseyı hallettıgınımı sanıyorlar anlamadımkı :hmmm bence baska sekılde gelısmelelıler

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
cyber

cyber

Üye
1gpx ilk nokia geçer bu gazla

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
hersey kamera degıl bu sekılde bıyere varamaz boylemı acaba tekrar nokıa yı ıcon halıne getırmeye calısıyolar anlamıyorum teknolojı olarak ınanılmaz gerıde kaldılar kamerayla herseyı hallettıgınımı sanıyorlar anlamadımkı :hmmm bence baska sekılde gelısmelelıler

kullandığı işletim sistemine göre donanım olarak geri değil.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

kullandığı işletim sistemine göre donanım olarak geri değil.
donanım olarak degılmı ne gıbı mesela her oyunu oynatırmı sence? ram mıktarları nasıl kullandıgı ıslemcıyle ekran kartı nasıl? marketı nasıl ? nokıa cok gerıde kaldı nokıayı severım ama eskıdendı

Türe

Türe

Üye
Onun yerine sistemi güçlendirseler :ah

tempestshine

tempestshine

Üye
bu gidişle nokiayı kamera yönünden kimse geçemeyecek.zaten geçemiyorlar :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Bence kamera'dan başka geliştirme yapmalılar.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
donanım olarak degılmı ne gıbı mesela her oyunu oynatırmı sence? ram mıktarları nasıl kullandıgı ıslemcıyle ekran kartı nasıl? marketı nasıl ? nokıa cok gerıde kaldı nokıayı severım ama eskıdendı

her oyunu oynatmaz çünkü her oyun çıkmıyor zaten :D ve bu oyunlar android sistemine göre değil symbian için çıktığı için bir sorun olmuyor. işletim sistemi bittiği için markette bitti zaten.

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
xPaSHax

xPaSHax

Üye

her oyunu oynatmaz çünkü her oyun çıkmıyor zaten :D ve bu oyunlar android sistemine göre değil symbian için çıktığı için bir sorun olmuyor. işletim sistemi bittiği için markette bitti zaten.
ıste bende onu dıyorum bence kameraya yonelmemelıler bu sekılde kullanıcı kazanma pesınde nokıa cunkı elınden bısey gelmıyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ıste bende onu dıyorum bence kameraya yonelmemelıler bu sekılde kullanıcı kazanma pesınde nokıa cunkı elınden bısey gelmıyor

son wp8 kaldı işte bakalım onu bekliyoruz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yalnız Wp8'den bahsediyoruz bu geliştirmeler konusunda.Oyun uygulama konusunda şuanlık geri durumda olabilir ama çok hızlı gelişiyor.Ayrıca Wp platformunda hiçte geri durumda değill.

xPaSHax

xPaSHax

Üye

son wp8 kaldı işte bakalım onu bekliyoruz.
ınsallah cıkısa gecer yoksa ısı cok zor nıye bole oldu onuda tartısması uzun yoksa herzaman nokıa guzel cıhazlar sunmustur ve herkeste kullanmıstır ben nokıa fanatıgıydım eskıden appleden nefret ederdım sahsen gıcıklıgına almazdım hep laf atardım :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt